Pufi iubiti de ian-feb 2010 (138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna dimineata!
Ne-am trezit si noi si am papat piersicuta cu banana...s ni s-a facut iarasi somn...pai daca noaptea nu dormim!Pana la sase luni n-am stiut ce e aceea o noapte nedormita colici, sau plans noaptea.Dormea ca un ingeras si manCa prin somn san si iar adormea dus.
Dar de vreo trei saptamani a inceput cu trezirea noaptea.Mai are nopti cand se fataie numai, dar nopti(cum a fost ultima ) cand se trezeste plangand din ora in ora ...si mai mananca un pic si iar doarme.Banui ca e de la dinti.!Dintisorul din stanga sus aproape ocneste!Dar la cei de jos care au iesit la 5 luni nici n-am simtit aparitia lor.
Sunt un pic ZOMBI!Dar sper sa-si revina!

Ce parere aveti de dormitul in patut?
Ca eu una nu am inima sa-l mut....ca se dezveleste, ii este frig.Asa in pat intre noi ii este foarte bine si chiar nu ne deranjeaza deloc!

Mami fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Am si eu o intrebare

A dat cineva vanata la copil? Si daca da, cum?

Merci

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

neata si de la noi...multam fain de felicitarile pentru David. Va oferim si noi azi o placintica cu iaurt, niste pateuri si freshuri de portocale...asa un meniu de criza....facem si noi 7 lunite...

acu ca am tot citit raspunsurile voastre legat de strigatul pe nume, mi-a intrat in cap un bargaune, ca daca nu aude david sunetele, decat cele puternice, drept pentru care l-am programat pt vineri la un control...acu mi se pare o vesnicie pana vineri, dar sper sa fie bine. Sunt ingrijorata pentru ca ieri de exemplu, eram langa el, in paralel, el nevazandu-ma si m-am apucat sa vb cu el si nici nu s-a intors spre mine...offf, sper sa fie bine...

simplicity, ce crema exista pentru decalotare?

si david are un usor strabism, si eu l-am dus la oftalmolog (la 2 sa fiu eu sigura) si fiecare mi-au spus ca momentan este prea devreme sa imi fac probleme. tot asa si la al meu un ochi il deschide mai mult decat pe celalalt, dar nu de fiecare data. tot asa mi-au spus ca va trece de la sine. oricum am sa mai merg la control cand va face David un an.

Lali de David luptatorul nostru

David. Sa cresti mare !
Lali,sa-ti traiasca baiatul!

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Am si eu o intrebare

Merci

Charles Baudelaire

N-am dat vanata si nici nu intentionez prea curand. Eu stiu ca e grea, se digera greu.
Mai citeste inainte sa ii dai. Sau intreaba pediatrul maine.
Si noi mergem maine la pediatru, sa mai discutam una alta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

la spartu targului apar si eu.....fi'miu doarme de 10 minute, cred ca o sa-l tine maxim o ora, apoi din nou mufat si somn pana dimineata. asa e de cateva seri...

ioana, dupa un an te poti duce cu ea la un oftalmolog, pana atunci nu se pune, ca cica asa au astia mici. si al meu are un usor strabism care se observa mai ales cand e obosit. tot atunci are si un ochi mai mic, adica o pleoapa mai cazuta.

vad ca se poarta sondajele. am si eu unu, pentru mamele de baieti.....cum stati cu decalotatul? la noi mai greu si mi-e frica sa fortez mai tare, desi vad ca nu-l deranjeaza cand umblu pe "acolo", chiar ii place

mama unui pui...Stefan

la noi s-a dus in jos de la sine dupa 3 zile de baie in mare, cred ca de la apa nisip astea. Daca era sa stea Yannis in baza mea grele nene grele, ba trageam prea incet, ba prea tare saracul de el a avut de vro 3 ori crapate una alta pe acolo ca trageam in jos si f repede se faceau fisurile alea (desi dadeam cu crema sa nu fac treaba pe uscat) . Oricum sincer iti zic din toate incercarile mele nu prea am vazut rezultate reale...daca reuseam sa trag ceva (cu traume) apoi nu mai trageam o perioada ca sa se refaca fisurile si pac! se lipea! oricum, exact cum zici el niciodata nu a parut deranjat de operatiuni , nu-l durea nu nimic
dar oricum mi se parea ca ma invart in juru cozii de pomana, munca de sisif. Am mai auzit insa mame de baieti zicand ca cu rabdarea trecem marea cu insistente usor usor, dupa baie etc....
Mie cred ca mi-a lipsit tehnica...

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Felicitari pentru... stii tu!

La noi nu mai mere frate, s-a intepenit, oricat as trage...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Nici eu nu am tehnica si imi e frica sa nu-i fac ceva rau pe acolo.

pt mamicile curajoase.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Am si eu o intrebare

Merci

Charles Baudelaire

N-am dat vanata si nici nu intentionez prea curand. Eu stiu ca e grea, se digera greu.
Mai citeste inainte sa ii dai. Sau intreaba pediatrul maine.
Si noi mergem maine la pediatru, sa mai discutam una alta.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Merci

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna dimineata!
Ne-am trezit si noi si am papat piersicuta cu banana...s ni s-a facut iarasi somn...pai daca noaptea nu dormim!Pana la sase luni n-am stiut ce e aceea o noapte nedormita colici, sau plans noaptea.Dormea ca un ingeras si manCa prin somn san si iar adormea dus.
Dar de vreo trei saptamani a inceput cu trezirea noaptea.Mai are nopti cand se fataie numai, dar nopti(cum a fost ultima ) cand se trezeste plangand din ora in ora ...si mai mananca un pic si iar doarme.Banui ca e de la dinti.!Dintisorul din stanga sus aproape ocneste!Dar la cei de jos care au iesit la 5 luni nici n-am simtit aparitia lor.
Sunt un pic ZOMBI!Dar sper sa-si revina!

Ce parere aveti de dormitul in patut?
Ca eu una nu am inima sa-l mut....ca se dezveleste, ii este frig.Asa in pat intre noi ii este foarte bine si chiar nu ne deranjeaza deloc!

Mami fericita!

Bine ai venit printre noi

Scrie repede 10-15 mes ca sa te putem citi in timp real.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:

Lorex laptele praf pe care i-l dai tu cat costa ca la noi e 57 RON cutia de 600g!!! mult mai scump decat aptamilul! foarte scump!

offf as vrea si eu sa ii schimb lapticul....

Editez sa spun ca o mamica cu care mai vorbesc eu a descoperit un laptic produs in Ro care cik ar fi bun, fabrica ar fi ok, noi toate p-acolo linie de productie noua etc etc, cercetatori bla bla. Broblema? Interese de marketing mari cu Nestle si Aptamil si lapticum romanesc nu se gaseste pe rafturi (http://www.vitalact.ro/). Cel putin nu in Bucuresti. Eu una am gasit numa Vitalact basic pe care l-am luat ptr a face din el branzica (mi se pare totusi prea grasa branza care-mi iese din lapte normal si deh, ptr a fi cu piticii acasa si linistiti fac din LP). Vitalact Basic are pretul de 14 lei cutia si se gaseste prin farmaciile Dona (unele din ele) sau prin farmacii no name. Dar ca sa ii inlocuiesc eficient formula de lapte as vrea Vitalact 2 dar...pauza....no where....

de Yannis

La noi in farmacii se gaseste Novalact care este 12 lei si ceva cutia acum nu stiu cat e de bun dar si asta e romanesc,sunt rafturile pline cu asa ceva,la noi Topferul este 65 lei cutia de LP nr.2deci cu multt mai scump decat Aptamilul

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:

Lorex laptele praf pe care i-l dai tu cat costa ca la noi e 57 RON cutia de 600g!!! mult mai scump decat aptamilul! foarte scump!

offf as vrea si eu sa ii schimb lapticul....

Editez sa spun ca o mamica cu care mai vorbesc eu a descoperit un laptic produs in Ro care cik ar fi bun, fabrica ar fi ok, noi toate p-acolo linie de productie noua etc etc, cercetatori bla bla. Broblema? Interese de marketing mari cu Nestle si Aptamil si lapticum romanesc nu se gaseste pe rafturi (http://www.vitalact.ro/). Cel putin nu in Bucuresti. Eu una am gasit numa Vitalact basic pe care l-am luat ptr a face din el branzica (mi se pare totusi prea grasa branza care-mi iese din lapte normal si deh, ptr a fi cu piticii acasa si linistiti fac din LP). Vitalact Basic are pretul de 14 lei cutia si se gaseste prin farmaciile Dona (unele din ele) sau prin farmacii no name. Dar ca sa ii inlocuiesc eficient formula de lapte as vrea Vitalact 2 dar...pauza....no where....

de Yannis

pe site au o lista mare cu farmaciile din bucuresti unde distribuie, adrese, nr.de tel.ai sunat/incercat?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

eu de crezi ca zic ca nu se gaseste?...am sunat, majoritatea nu mai exista, ori nu exista defel ori s-au transformat in Catena una alta deci nu aduc lapte din asta...ori da, au adus dar acum nu mai aduc....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

ALEXUZZZA - in centrul vechi am fost cu tot cu bebe, dar si cu mamaia. S-a uitat la parada, la fanfara, la ceilalti oameni, a fost super ok, si a adormit in brate la mamaia, am plecat de la terasa si am ajuns acasa si el inca dormea. L-a obosit agitatia de acolo. Ne-a obosit si pe noi, darmite pe el. I-am facut LP la terasa cu apa rece - m-am simtit f ciudat, oarecum mama denaturata, cu apa rece....apoi mi-am dat seama ca puteam cere o cana cu apa calda de la chelneri...prea tarziu...

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Bravo ptr iesire, vezi ca se poate?
Iar cu LP de ce mama denaturata? eu lui Yannis ii incalzeam la inceput , dar de pe la 3-4 luni cand a inceput cu preferintele nu se atinge de nimic cald so...eu numai cu apa la temperatura camerei ii fac. E si mai simplu ptr mine. inainte umblam cu un termos mic dupa mine sa ii fac cald. Dar oricum sa stii ca la orice terasa iti incalzesc apa. Eu mai cer apa ptr bibe dar au numa de la frigider si avand sticle din alea mici Dorna din sticla mi le incalzesc chiar asa cu sticla cu tot ca imi aduc la masa tot sticla nedesfacuta ceea ce mi se pare si mai safe decat sa cer o cana cu apa calda

de Yannis

Mergi la inceput