Dovlecei in sarbatoare *194*
Raspunsuri - Pagina 9
mamideandrei spune:
buna dimineata!
Carina, X_ggg
noi am avut o noapte furtunoasa ; pe la 1 jum s-a trezit Andrei plangand, si cand am ajuns la el si am aprins lumina, s-a ridicat in fund si a vomat in 2 jeturi de s-a speriat mititelul de nu stia ce-i cu el ; ieri a mancat pastrav la cuptor cu cartofi si asta a si dat afara; am zis ca nu-i mai dau peste decat daca-i pescuit de ta-su ; apoi il schimb, il duc la noi in dormitor cu tati, eu ma apuc sa clatesc asternuturile din patut, cand aud ca ma striga iar, iar jeturi, tipete, urlete, sughituri, horror nu alta!!! nu a reusit sa se odihneasca toata noaptea, abia l-am adormit in bratele mele in fund, cu capul pe sanul meu; la 6 i-am dat lapticul si a mai dormit pana la 7 jum; acum chiuie, dar se vede oboseala pe fata lui si can merge zici ca-i omul beat; sper sa adoarma cat de curand; va pup si va doresc o zi faina!!!
ANDREI
x_ggg spune:
Irina, groaznic!!! Cred ca v-ati speriat cu totii teribil. Ma bucur ca azi e mai bine.
Iar cu dormitul, cunoscandu-l pe Andrei, sigur nu te va dezamagi.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
kawaichan spune:
neata,
fetelor n-a fost sa fie cu sarcina,Samburel ne-a parasit ieri:((
deja de sambata intrasem la idei pt ca liniuta cu pricina a iesit la fel(cam la jumatate din intensitate)...asta e,iau partea buna a lucrurilor si merg mai departe.ii multumesc lui Dzeu pentru Joshulinul meu drag
La multi ani Camy draga,sa ai parte de multa fericire!! Multumesc mult inca o data pt PM
Lumi(Richard) te pup cu drag
As fi vrut sa mai spun si eu cate ceva legat de al 2 lea copil dar Josh se plimba prin casa ca pe bulevard nesustinut,evident si e un spectacol prea incantator ca sa nu-l urmaresc.Sper sa intru mai pe seara.
Va pup si o zi frumoasa!
Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009 si Ciresik 5+
liliac1 spune:
crocos am constientizat greseala dupa ce m-am bagat in pat ca sa vedeti cu ce ganduri ma duc eu la culcare asa ca am venit dimineata cat de repede am putut ca sa remediez situatie. Din pacate...prea tarziu pentru mine, deja vazusi, soro!!
Pupam Amiliciu
Despre dilema ta eu am hotarat ca si Catalina sa o las la voia intamplarii numai ca am asa un sentiment ca dupa ce incep serviciul (adica peste 2 sapt) se va produce de la sine pentru ca inca n-am reusit sa facem un program organizat. El papa dimineata san dar nu la ora la care mi-as dori eu si daca-l trezesc mai devreme ma refuza. Am zis ca dimineata o sa trecem pe lapte de vacuta cu orez/gris/paste/altele de genul.
Peste zi doar completam mesele iar seara la culcare mancam lp 150 ml.
Si, poate ca ar trebui azi sa facem un bilant ca deh, facem si noi onorabila varsta de 11 luni
Deci, NU zice mama, NU face pa, NU stie niciun obiect cu toate ca ma agit si eu cu becul/catelul/masina, NU doarme toata noaptea, NU merge singur si mai este si cel mai odarlit dintre toti baietii si nici la statura nu sta prea bine. Deci suntem praf...dar stau si cuget ca Nela are mare dreptate asa ca ma bucur ca suntem sanatosi
Avem si noi ceva: 2 masele. Una iesita bine si una strapunge gingia asa ca ma asteapta cateva nopti de cosmar. Stim deja cu cine avem de-a face si suntem un pic mai relaxati.
Si mergem de manuta de la 9 luni dar nu se desprinde. Face ca Alex al Ralukai. Ma trage de izmene sa il duc in toate locurile si daca incerc sa schimb traiectoria pune frana. E un simpatic
Hai ca acum incepem noi cu dilemele. Mai este vreun dovlecel face face kk noaptea?? Macar o data Noi facem de cele mai multe ori cate 2 pe noapte. Nu stiu cum mama zmeului sa organizez mesele sa scapam de nebunia asta. Peste zi mai facem 3-4 consistenti Scuze de amanunte de-astea...
Si...tot azi am decis ca e cazul sa bagam olita in functiune. Dar pentru ca el face doar la nu va pot descrie scena. Bagam pe gura si scoteam pe partea cealalta. Eu incadrez evenimentul la capitolul succes. Ma bucur ca a stat si nu s-a mai arcuit tot ca apoi sa umple scutecul si sa dea si pe-afara.
La Multe Lunite, fratiorul nostru Mattia. Te rugam sa-i spui mamei tale ca ne este dor de ea si ca vrem sa mai stim ce faceti.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
irina of ce nebunie pe capul vostru Dar totusi de la pastrav sa fie?? Ce-o fi avut? Sa fi fost prea vechi??
Pupam Andreiu si-i dorim sa se odihneasca azi.
kawa Asa a fost sa fie Dar daca voi va doriti ca Joshulin sa aiba fratioara atunci o sa vina la momentul potrivit
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
danangie spune:
LILIAC nu stiam ce tot vrea sa-mi spuna Mattia dis-de-dimineata.. Iti multumesc de urari. La fel si tie ptr Raducu. Mereu ma gandesc la tine pe 21 a fiecarei luni. Nu am mai intrat da, trec printr-o perioada cam naspa. si nu vreau sa stric buna dispozitie nimanui. Sarcina merge bine.Nici n-ai zice ca-s gravida. Dorm pe burta, stau ghemuita, ma aplec fara probleme.Nu am greturi, voma,etc. Singurele probleme sunt ca ma doare capul ingrozitor si ma omoara spatele cu vechea mea lombalgie. Mattia creste. E atat de frumos si de cuminte. Are el asa perioada cat e destul de nervos. Are tot numai 2 dinti. A fost si racit si tare m-am mai chinuit cu mucii...cu curatatul nasului. A luat de la Ale care el la randul lui a luat raceala de pe nava cand ne-am iontors de la mare. Da.Am fost la mare.Tare frumos a fost dar tare chinuitor cu un copil asa mic, deoarece nu intelegea ca nisipul nu se mananca. In rest, "ne luptam " cu el sa-l scoatem in apa si ptr faptul ca facea ce facea imediat lua directia spre apa. Si cum au fost zile mult mai racoroase decat cele din iulie, august.....era uneori chiar racorel si cu tot vantul ala...ce mai....lupta in toata regula. Cand ne-am intors acasa am avut amarul gust sa vedem ca hotii ne-au intrat in casa. Prin balcon.....daca iti ddai seama. stau la etajul 2. nu sunt burlane sau ceva asemanator ptr a se catara....nu stiu cum au facut.....ce mai naspa.......o sapt am dormit cu canapeaua in usa de la balcon de frica.....acum m-am mai linistit.
Acum ne pregatim sa intampinam miraculoasa varsta de 1 an. sunt tare emotionata, chiar foarte.Trece timpul....de fapt nu trece....zboara.
Va pupam pe toti. LA MULTI ANI TUTUROO DOVLECEILOR CARE AU FACUT DEJA 1 AN SI LA CAT MAI MULTE LUNITE TUTUROR. Imi cer scuze ca nu nominez. Pupici speciali!!!!!!
Mami de Alessio Michele(2 ani si 3luni) si Mattia Gabriel(11 luni)
Pozici cu noi
vias spune:
buna dimineata
va multumesc frumos pt urari...hai ca azi nu merg la servici, asa ca profit de putin timp..si am intrat sa va las www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.culinar.ro/images/articole/bunele_maniere_la_masa/1.2010/masa_festiva_1.jpg&imgrefurl=http://www.culinar.ro/articole/citeste/1799/bunele-maniere-la-o-masa-festiva-1&usg=aI99seMHEYbiWxXKek2B8j6LEOY=&h=563&w=750&sz=411&hl=ro&start=0&sig2=eFgbuPQfwh-VmoY59Qr11A&zoom=1&tbnid=VU-pNlwnjNUtiM:&tbnh=154&tbnw=223&ei=QlSYTLeYC5bKjAfxg6Qo&prev=/images%3Fq%3Dmasa%2Bfestiva%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DX%26biw%3D1280%26bih%3D803%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=164&vpy=118&dur=449&hovh=194&hovw=259&tx=129&ty=122&oei=01GYTOS_NsvHswah0vSPDA&esq=5&page=1&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:0" target="_blank">asta
Va pup pe toate ...la fel si pe dovlecei!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
x_ggg spune:
Miha, imi pare rau, sunt sigura ca Ciresik va veni in curand, mai ales ca v-ati dat seama ca va doriti o "fratioara"(Liliak) pentru Samurai-Josh.
Lilian, serviciu deja? De ce? Are cine sa stea cu cel mic sau exista cresa in oras?Si pe mine ma bate un gand sa ma intorc, dar cand stiu ca salariul e acu cat indemnizatia, iar bebe ar trebui sa ramana cu "bunica paterna"....
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
alex25 spune:
La multi ani CAMY
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anamaria1979 spune:
Manga sanatate multa lui piski.
Irina sanatate multa andreiului. Sa fii fost pestele de vina? Din acest motiv nu prea cumpar sa-i fac peste. In parc una din fetele cu care ies mi-a spus de ceva asemanator cu un peste prospat luat din auchan parca, varsaturi o enterocolita.
Liliac , Biaz
Luto ce mai face davidelu? Face fata la razgaiala cred, tu sa ne mai spui cum se desfasoara treburile
Mihaela sa fii sanatoasa. Cand va fii timpul va veni si fratoriorul/ surioara lui josh.