Dovlecei in sarbatoare *194*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Salutare

LA MULTI ANI CAMY

SA fi sanatoasa si fericita, sa iti dea DD tot ce iti doresti. TE a fata cu mare drag

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani Camy_pus!
Liliac
am vazut ca te intorci la munca in 2 saptamani.
Danangie salutari lui mattia. Imi pare rau de faza cu hotii.
Plec ca l-am invatat pe alex sa mearga cu hamul si acum vine busiland cu el in dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Miha imi pare tare, tare rau. Cuvintele sunt cam de prisos

Ralukule, sper ca nu te-a suparat mesajul meu . Daca da, sa sti ca nu asta mi-a fost intentia ci doar incercam sa spun ce a functionat la noi. Tocmai ca stiu ca tu il tii pe Alex foarte mult afara si nu il infofolesti si il cresti cat se poate de natural(nu in sensul de bio ci in sensul de instinctiv, ca vine de la sine) si normal.
Si apropos de asta, chiar vroiam sa scriu ceva legat de vreme. IEri m-am necajit cam tare. Cred ca erau la noi 20, 20 si ceva de grade iar eu eram singura cu Zgatix in parc . MArog, au mai fost 2 mamici cu bebeii in carut dar care au plecat in 5 minute. NU stiu, eu nu pot sa inteleg, ma intreb ce vor face la iarna sau cand vor trebui sa-i duca la gradi sau scoala pe furtuna sau viscol. LA fel, acum vreo doua saptamani cand daduse frigul, erau tot asa vreo 19 grade, cele care s-au riscat sa iasa infofolisera copii de parca venise iarna. Adica un copil de un an, in carucior cu geaca din aceea cu blanita la gluga, invelit cu patura si pusa si husa de la carut. NU stiu, eu si ieri si atunci l-am imbracat cu un body subtirel cu maneca lunga si hanorac (si chiar imi faceam mustrari ca nu i-am pus tricou) si gluga pe cap. E adevarat ca dupa vantul de atunci a facut niste mucisori. Ma intreb de mult eori daca nu cumva sunt eu de pe alta planeta. SI iarna trecuta am siderat toata piata cand m-am dus cu fii-miu in marsupiu sa cumpar morcovi si afara era viscol si s-au gasit douajde "babe" sa imi spuna sa ma duc acasa cu copilul ca sunt mama iresponsabila . CU toate astea, in afara de mucii de acum, Zgati nu a fost niciodata bolnav, febra mi-a facut doar de la vaccinul de 6 luni si de 2 ori inainte sa-i sparga niste dinti dar mereu a fost vesel si nici nu parea sa aiba febra.

Daca am suparat sau am lezat pe cineva cu mesajul, imi cer iertare. Asa ca astept rosii sau dezbatere pe tema data. Adica voi cum imbracati dovleceii. Mie pediatra mi-a zis sa-l imbrac la fel cum ma imbrac pe mine dupa ce incepe sa mearga iar cand era mic in carut sa ii pun o hainuta de bumbac in plus pt ca statea pe loc.

Trimit mesajul, sper sa nu imi para rau

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Salutare, mamici de dovlecei!
Am un minutel in care am ales sa fug de la munca si sa va scriu cat timp imi doarme stapanul cel mic.

Mihaela, imi pare tare rau pentru Samburica. Oricat de mic ar fi fost, tot e o pierdere mare. Dar Josh e o promisiune ca intr-o zi vei primi inca o bucurie la fel de mare.

Miha 84, tare mi-a fost dor de tine. Sa mai intri sa ne mai spui ce-ti mai fac cei trei iezi.

Alex, cred ca Zeinuca vrea sa te invete ca ea e o printesa tare speciala care nu creste dupa tipare si care are o personalitate asa de puternica incat respinge din start orice etalon. Eu cred ca Mosorelul meu nu papa nici 250 de ml de lapte zilnic. Dar e multumit si creste. Si asa e si printesuca ta. Ce-ar fi sa-i dai laptic dintr-un recipient care nu e gradat? Ca sa nu mai stii cat papa si sa observi doar cand e multumita de ceea ce a papat. (Zic si eu, desi cred ca nu exista biberoane fara gradatie.)

Monica, ai scris asa de frumos despre Atomix!

Luto, si zici ca David e purtat doar pe sus ca un pasa?

Raluk, cred ca Alex are o pasa mai dificila. Sunt sigura ca ii va trece. Si la noi uneori sotz nu face nimic decat sa se plimbe cu Mosorica de colo colo de manuta. Partea grea cu pasele astea e ca atunci cand esti in mijlocul lor, ai senzatia ca asta e "normalitatea" lui. Doar dupa ce au trecut de ceva vreme si incepi sa uiti cat de greu a fost poti sa tragi aer in piept si sa zici: A avut si Alex al meu o pasa proapsta pe la 11 luni de credeam ca nu o mai scot la capat cu el. Dar trece sigur. Promit eu! Si mai si uiti! (Asta daca nu iti citesti blogul ). UIte, de exemplu zilele trecute ma plangeam ca nu pot sa ma misc prin casa fiindca zgatia mea mica are magneti si se lipeste una-doua de picioarele mele. De jucat singur macar 10 minute in timp ce lucrez nici nu se pune problema! Pe sotz il apuca asa un oftat si zice: iti amintesti ca asa te plangeai si de Busici? Am stat un minut pe ganduri si pe bune ca nu-mi aminteam! De parca a fost intr-o alta viata iar Busiciul meu scump a fost dintotdeauna baiatul care se joaca in soapta ca sa pot prinde eu o jumatate de ora de somn.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Monica, si noi suntem tot la fel. Avem inca doi vecini de aceeasi varsta si noi suntemintotdeauna dezbracati fata de ei. Si totusi de imbolnavit se imbolnavesc la fel. Nu-ti fa griji, romancele au tendinta de a-si supraimbraca copiii.

_

Mergi la inceput

Anomis, tare esti draguta! Daca ar fi fost in Bucuresti sustinerea, chiar ca te-as fi invitat numai ca sa te vad cat timp iti ia sa adormi de plictiseala. Ce mai face Dinutul cu alergia?

_

Mergi la inceput

Sabina, sper sa se rezolve cu durerea de masele. Uite, daca dam noi fiecare cate un , poate te simti un gram mai bine.

Dana, pentru Ana frantuzoaica si pentru mamica ei draga.

Aida, sper sa-ti placa tare de tot la concert si sa ne povestesti incantata cum a fost.

_

Mergi la inceput

Diamar, si mie mi se intampla uneori ca dupa ce am cumparat ceva sa mi se pare ca nu e chiar asa de grozav. Si atunci imi imaginez cum ar fi cada as fi o evreica in lagar si nu as avea decat hainele de pe mine. Si imi trece. (Nu cumva sa citesti printre randuri ca te-as judeca pentru ce simti. Dimpotriva, chiar asa mi se intampla si asta e exercitiul mental pe care il aplic. La mine functioneaza.)

_

Mergi la inceput

Vorbeam cu Liliacul meu drag la telefon si ne-a venit ideea ca ar fi fain sa lansam un topic despre lucruri pe care nu credeam ca le vom face vreodata dar le-am facut acum, de cand avem dovlecei in gospodarie. Ce parere aveti, va prindeti la discutie?

_

Mergi la inceput

Tare mi-e dor sa mai scrie Hepi, Uka, Diana si Adimercedes.

_

Mergi la inceput