Dovlecei in sarbatoare *194*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Vik, sper sa-ti mearga bine de tot in calatorie si abia asteptam povestiri.

Lulaby si Fraguta, tare frumos ati scris despre cum v-au schimbat viata dovleceii. Fraguta, te simti mai bine?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Nu credeam niciodata ca o sa ajung sa consider gatitul o activitate de relaxare.

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Am incercat sa recuperez cate ceva, dar sunt sigura ca am uitat multe.
Deja am invadat forumul asa ca ma retrag si va las www.theprimechoicecaterers.com/assets/images//Lid/cake%20slices.JPG" target="_blank">una, www.sugarandspicecreations.co.uk/userimages/WeddingCakeSlices.jpg" target="_blank">alta si www.rawrob.com/wp-content/uploads/2009/06/wholefoods-cake-counter.jpg" target="_blank"> cate cevapentru Raluk si toate amatoarele de rawfood.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Miha imi pare tare, tare rau. Cuvintele sunt cam de prisos

Ralukule, sper ca nu te-a suparat mesajul meu . Daca da, sa sti ca nu asta mi-a fost intentia ci doar incercam sa spun ce a functionat la noi. Tocmai ca stiu ca tu il tii pe Alex foarte mult afara si nu il infofolesti si il cresti cat se poate de natural(nu in sensul de bio ci in sensul de instinctiv, ca vine de la sine) si normal.
Si apropos de asta, chiar vroiam sa scriu ceva legat de vreme. IEri m-am necajit cam tare. Cred ca erau la noi 20, 20 si ceva de grade iar eu eram singura cu Zgatix in parc . MArog, au mai fost 2 mamici cu bebeii in carut dar care au plecat in 5 minute. NU stiu, eu nu pot sa inteleg, ma intreb ce vor face la iarna sau cand vor trebui sa-i duca la gradi sau scoala pe furtuna sau viscol. LA fel, acum vreo doua saptamani cand daduse frigul, erau tot asa vreo 19 grade, cele care s-au riscat sa iasa infofolisera copii de parca venise iarna. Adica un copil de un an, in carucior cu geaca din aceea cu blanita la gluga, invelit cu patura si pusa si husa de la carut. NU stiu, eu si ieri si atunci l-am imbracat cu un body subtirel cu maneca lunga si hanorac (si chiar imi faceam mustrari ca nu i-am pus tricou) si gluga pe cap. E adevarat ca dupa vantul de atunci a facut niste mucisori. Ma intreb de mult eori daca nu cumva sunt eu de pe alta planeta. SI iarna trecuta am siderat toata piata cand m-am dus cu fii-miu in marsupiu sa cumpar morcovi si afara era viscol si s-au gasit douajde "babe" sa imi spuna sa ma duc acasa cu copilul ca sunt mama iresponsabila . CU toate astea, in afara de mucii de acum, Zgati nu a fost niciodata bolnav, febra mi-a facut doar de la vaccinul de 6 luni si de 2 ori inainte sa-i sparga niste dinti dar mereu a fost vesel si nici nu parea sa aiba febra.

Daca am suparat sau am lezat pe cineva cu mesajul, imi cer iertare. Asa ca astept rosii sau dezbatere pe tema data. Adica voi cum imbracati dovleceii. Mie pediatra mi-a zis sa-l imbrac la fel cum ma imbrac pe mine dupa ce incepe sa mearga iar cand era mic in carut sa ii pun o hainuta de bumbac in plus pt ca statea pe loc.

Trimit mesajul, sper sa nu imi para rau

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Hai mai nu fii copil.
Si eu imbrac fetele tot asa.La noi acum e inca cald si stam la maieuDar si iarna,rar le-am pus caiula si le-am imbracat ca pe mine.
Ma mai certam cu al meu,pentru ca el este mai calduros si se imbraca iarna cu o bluza in minus fata de mine.Cand il rugam sa imbrace una din fete,mi se parea subtire imbracata.
Eu le dau ceai din frigi si lui Erika inghetata si iarna.Nu mi-a facut nici o raceala din pricina asta.

Cel putin,aici in Jp,medicii n-au auzit de rosu in gat pentru ca a baut rece,sau a tras-o curentul,sau eu mai stiu ce.Cu vremea,si eu am inceput sa fiu sceptica.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Sabina, sper sa se rezolve cu durerea de masele. Uite, daca dam noi fiecare cate un , poate te simti un gram mai bine.

Dana, pentru Ana frantuzoaica si pentru mamica ei draga.

Aida, sper sa-ti placa tare de tot la concert si sa ne povestesti incantata cum a fost.

_

Multumesc
Sunt migrene insa.
Azi vad ca ma simt mai bine,sa fie oare antibioticul primit!?
Ieri am zis ca mor,deja faceam scenarii horror...ce ii mai abereaza mintea omului cand nu gaseste cauza durerii

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

N-am crezut niciodata ca:
- voi considera o relaxare mancatul in liniste si tihna
- ca nu voi merge la coafor ca sa-i cumpar lui prichi ceva anume
- ca nu-mi voi da cu oja pe unghii ..multe luni..demult, demult, ha ha, grig mi-a zis (in gluma, totusi) ca el era ferm convins ca eu m-am nascut cu french manicure

ooo si cate ar mai fi

voi?

Liliana sa-l pupi pe ficirash de la noi..asa cu patos, te rog! sa-i spui ca ni-i drag tare
si Anei ii iese al doilea premolar...

pupic si pentru Mattia

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mamideandrei tare imi pare rau ca s-a intamplat asa, va pup.

Monica nu stiu ce sa zic, dupa parerea mea, fiecare face cum vrea si cum crede de cuviinta si nu ar trebui sa judecam pe nimeni. Adica eu care o infofolesc pe a mea nu trebuie sa te judec pe tine care il tii mai dezbrac si nici invers nu ar trebui sa se intample. eu recunosc ca o imbrac mai gros, dar niciodata nu m-am uitat aiurea la alte mamici care au copii mai dezbracati, pentru ca nu am de unde sa stiu cum este firea si sanatatea acelui copil. De aia zic, fiecare stie cel mai bine ce are acasa, stie la ce e mai sensibil copilul sau la ce este mai rezistent. Nu cred ca exista formula corecta sau adevarul absolut. Si ca sa iti dau un exemplu concrect ca tot zicei tu de ieri, uite, eu nu am iesit in parc ieri dar nu din cauza frigului ci din cauza vantului, pentru ca avem ceva probleme la un ochisor si nu am vrut sa agravez problema....vezi, fiecare are motivele lui.

Mihaela imi pare tare rau, dar lasa, va veni cand va fi timpul.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Revin.
Nu credeam ca:
-voi considera "iesire" un drum pana la supermarket sa iau pampers;
-sa ma machiez de maxim 10 ori in ultimul an, si atunci la nunti, botezuri si altele asemenea;
-voi studia cu atentie tot ce "iese" din bebele meu, si din aceeasi categorie, sa il miros pe la fund sa vad daca a produs ceva sau nu;
-voi da zilnic cu aspiratorul;
-voi face dus in 5 minute, 7 daca imi spal si parul;
-ca o voi intelege atat de bine pe mama mea;
-voi simti atata dragoste pentru o "creatura" asa de mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

La multi ani Camy!

La multe lunite Radu si Mattia!

Pupam cu drag mamicile sarbatoritilor!

Sa vad daca apuc sa mai zic ceva pana se trezeste din singurul somn zilnic de o jumatate de ora . A, si scuze ca nu voi putea sa ma concentrez sa raspund si la ce s-a scris ieri, doar la mesajele de azi-noapte incoace...

Mihaela imi pare foarte rau! Te imbratisez cu drag!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Revin.
Nu credeam ca:
-voi considera "iesire" un drum pana la supermarket sa iau pampers;
-sa ma machiez de maxim 10 ori in ultimul an, si atunci la nunti, botezuri si altele asemenea;
-voi studia cu atentie tot ce "iese" din bebele meu, si din aceeasi categorie, sa il miros pe la fund sa vad daca a produs ceva sau nu;
-voi da zilnic cu aspiratorul;
-voi face dus in 5 minute, 7 daca imi spal si parul;
-ca o voi intelege atat de bine pe mama mea;
-voi simti atata dragoste pentru o "creatura" asa de mica.

hehehe aoleo si cate o sa ni se mai para normale ... sa vedeti cand vor deveni mai independenti si ce ciudata va fi trecerea aia de iti vine sa rozi unghiile ca nu stii ce face si unde e in momentul ala

Fetelor vad ca ati sarit calul cu scrisul si am de recuperat 2 capitole dar e bine si asa ... noi suntem pe picior de plecare spre Bucuresti ... va si promit ca de maine seara revin in forta ca o sa instalez si laptopu meu ... mai ales ca zmeu pleaca acasa ,
Eu si Erik stam pana in 4 dimineata in Constanta , asa ca vreau sa vad bastinasele la o plimbarica , cafeluta , cum doriti ...

Mergi la inceput