Dovlecei in sarbatoare *194*
Raspunsuri - Pagina 12
mary_07 spune:
Salutare
Sunt extrem de fericita,stiti ca va spusesem acu' ceva timp de o surpriza ...eiii, in sfarsit dorinta noastra prinde "viata" : ne luam masina
Pentru noi e ca un vis devenit realitate,de acum vom putea merge oricand si oriunde cu baietii .Plutesc de fericire
La multi ani Camy!
Mihaela,imi pare tare rau .Te imbratisez cu drag!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
mamideandrei spune:
X_ggg, sa stii ca nici la ora asta nu doarme ; se vede ca il deranjeaza ceva, dar nu-mi dau seama ce! Dimineata a fost si un pic deranjat la burtica, se tanguie si asta ma doare tare! Se uita asa cu pierdut in ochii mei; e tristut rau!
Liliac la multe lunite lui Raducu, sa creasca mare, frumos si sa fie cuminte! Felicitari pentru masele, uoau, deja 2; bravo! Va pup pe amandoi! Referitor la starea lui Andrei de la altceva nu avea de la ce sa fie!
Camy_pus sa fii sanatoasa, fericita si implinita!
Anamaria, si mie imi e teama intoteauna cand cumpar, dar uite ca am patit-o, si am mai patit-o si cu ficatei asa ca nu stiu ce-i mai dau de mancare!
Monica, eu pe Andrei acum il imbrac cu body maneca scurta, o bluzita sau un pulover subtire , dar o gecuta sau un pulover descheiat am tot timpul la mine daca vremea o cere! Iar in jos blugi/trening si sosete!
Alex pupici!
Mary sa stapaniti sanatosi masina, sa aveti parte de cat mai multe plimbari placute alaturi de baieti!
Si apropo de ce nu credeam ca voi face vreodata:
- mancare in fiecare zi, cu sotz inainte ma descurcam, manca ce gasea prin frigider
- mers atatea ore la plimbare, pe vreme buna aprox 3 ore dimineata si 3 seara , de acum om mai vedea;
- manichiura atat de rar, ca la cat stau cu mana in apa, nici nu mai are sens sa consum oja degeaba!
- sa nu fiu mereu aranjata la par, asta era mania mea, nu suportam parul prins in coada, acum nu-i prins doar in ziua in care-l spal;
- sa pot iubi pe cineva atat de mult, nu ma intelegeti gresit, imi iubesc sotul nespus, familia, dar pentru Andrei....nu pot descrie in cuvinte ...e TOTUL pentru mine!
ANDREI
kawaichan spune:
am zis ca mai scriu si eu o vorba-doua dar nu mai am energie azi.am intrat doar sa-l pup pe strengarul de Radulescu de 11 lunite si sa-i urez dragei de Sofia la multi ani pt ieri
Alex,Josh bea inca f mult lapte,cam 1 litru si un pic asa,dar noi cred ca suntem caz special.El si acum are doua treziri pe noapte pt lapte,nu merge sa-l pacalesc cu apa nicicum,face un scandal monstru imediat cum se prinde Deci noi bem asa: 250ml la culcare(aprox ora 10 acum),200ml la 1,200ml pe la 4-5 dimi.Apoi trezirea la 7 si papat micul dejun pe la 8.Pe la 11.30-12 cere lapte(200ml) si baga un somn de aprox 30 min sau chiar mai mult,in functie de..nu stiu ce,de cum bate vantul cred:) Dupa ce se trezeste ii pregatesc pranzul si papa bine legume cu orez/paste si un mic desert.Pe la 17.30-18 cere iar lapte(200ml ii dau) si mai baga cam..15-20 min de somn.Trezit,luat cina in scurt timp si la 10 seara iar sticla de 250ml...cam asta e tot
Pup si sper s-o scoateti la capat curand cu bucatelele
Catalina ti-am vazut si eu frumusete de fecior in tuxedo
Mary sa stapaniti masina sanatosi si sa aveti parte de multe calatorii frumoase
Gata,ca m-au lasat motoarele.Va multumesc mult pentru gandurile bune Va pup pe toate cu drag!
Mihaela cu Joshua scump si drag 09.09.2009
carinablanca spune:
Buna,
CAMY
Croco,. nici eu nu stiu ce e normal cu dintisorii astia dar ma bucur ca a iesit unul. Inca e asa de mic ca doar se simte si il asteptam si pe al doilea. Incerc si eu sa nu a stresez mai ales ca a iesit deja unul.
Legat de alaptat la noi a mers doar 4 luni cand Maria a refuzat sanul in totalitate. Insa cu somnul de noapte pot sa iti spun ca undeva de pe la 4 luni si pana pe la 8 a dorit ingrozitor cu n treziri in conditiile in care ea deja nu mai bea lapte noaptea. Situatia s-a ameliorat apoi la 2-3 treziri dar a facut Roseola si apoi iar ne-a chinuit pana pe la 10 luni cu 8-10 treziri, cu urlete si stat in brate cu orele. Si apoi ca de la sine au trecut. Sper sa treaca si la voi.
Stresul mai mare la mine era si mai e dar acum totusi in limite normale cu mancarea. Mi se pare ca Maria mananca mai putin ca alti copii, asa in general, fara sa tin cont de eruptia dentara.
Noi acum mancam asa
- ora 7-8 - 200- 240 lapte
- in jur de 10 - 60-100 DE GRAME de fructe sau chiar cereale de adulti cu lapte de vaca. I-am mai dat si paine cu zacusca sau cu un dar mananca prea putin dearece necesita mestecare.
- 13 - 150- 240 mancare (gen felul II) cu carne sau mai rar cu ou
- 17 - 100-130 iaurt cu cereale
- seara 180-200 lapte (asta doar de vreo 5 zile de cand cu eruptia dentara mananca asa de bine laptele)
Mesele sunt repartizate asa deoarece de vreo 2 saptamani avem doar 1 singur somn de la 2 pana pe la 4.30.
Cum e situatia cu mesele la voi fetelor. Sa ma ingrijorez? Asta avand in vedere ca in ultimele luni nu a pus aproape nimic in greutate?
Raluk,
Irina, vai ce noapte ati avut. Sper ca e mai bine flacaul.
Kawa,
Mary, felicitari pentru masina!!!!!!!!!!!
Si cand iesisem si eu din butoiul de melancolie si suparari am auzit la stiri ca vor sa se atinga iarasi de indemnizatie. Nu-i de ajuns ca au redus-o mai vor sa se atinga de ea. Sunt niste nesimtiti. Nici nu stiu ce ma fac daca o reduc din nou.
Am editat ca nu se intelegea la 10 . Alex
Carina mami de printesa Maria (31.08.2009)
alex25 spune:
Ce discutie interesanta aici, ia sa scriez si eu ce nu credeam ca voi face:
- mancare aproape in fiecare zi, eu care nu gateam deloc inainte si nici acum nu fac mancare pentru noi doi, doar pentru mandra
- sa fac pipi cu usa deschisa la baie si sa vorbesc cu cineva in acelasi timp sau sa vorbesc la telefon in acelasi timp
- sa consider mersul la cumparaturi, gen Carrefour, o binemeritata pauza
- sa ies afara si sa merg pe jos in fiecare zi kilometrii intregi
- sa vorbesc tot timpul in soapta
- sa fiu atat de disperata sa nu gresesc cumva si sa ii fie bine puiului de om de langa mine
Cam atat, desi imi mai vin multe in minte.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Mely felicitari, sa o stapaniti sanatosi!
Carinablanca nu se intelege exact din ce ai scris ce papa ea la ora 10, dar cam asa sunt si la noi mesele, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji...si noi am luat foarte putin in greutate in utlimele luni, dar am fost si bolnavioare.
Mihaela ce de lapte bea Joshulinu', am cazut pe spate.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Buna,
In primul rand multa sanatate dovleceilor bolnaviori, Aidan si Andrei.
Noi ne incadram la capitolul raciti,avem muci curgatori si o tuse de toata frumusetea.Azi am mers la medic si auzi :virus parsiv,care nu da febra,dar netratat da bronsita.In concluzie luam tratament .
Cuscra felicitari pentru dinte! dulce pentru papusa.
Mihaela poate nu era momentul vine el si bebe 2!Succes!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
suede spune:
LA MULTE LUNITE RADUCU!!!!
LA MUTE LUNITE MATTIA!!!
LA MULTI ANI CAMY!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Camy la multi ani!
La multi ani Soimita draga!
La multe lunite Radulescu!
La multe lunite Mattia!