Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Din nefericire,analizele asteptate au iesit aiurea,deci, Mihnea are thalasemie! ![]() Deocamdata nu facem mare lucru. Yaia, sotului tau adorat |
Minora, majora? De care? Sper sa nu fie mare lucru si sa gasiti modalitatea perfecta de a fenta talasemia.
Multumim de urari!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Minora, majora? De care? Sper sa nu fie mare lucru si sa gasiti modalitatea perfecta de a fenta talasemia. Multumim de urari! ![]() =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Eeee,Doamne fereste de majora.N-ar mai fi fost acum Mihnea,la majora
E mortala aia majora!Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Yaia spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Pai sa vedem si poze :)Ca acusica vine ziua sotului si chiar n-aveam idee ce tort sa ii fac. |
Trebuie sa mai asteptai. Spre rusinea mea, nu am invatat inca sa descarc pozele din aparatul nou, pe care l-am cumparat acum vreo 4 luni.
Dar asta e o prajitura pe care o poti face rotunda sau patrata, ca un tort si sa o imbraci toata in ciocolata, nu numai glazura de deasupra.
Ca tort, eu fac unul simplu si foarte racoros. II zic tort Mami, ca reteta o am de la o doamna draga careia toata lumea ii zice Mami C.:
Blat:
7 oua
10 linguri zahar
10 linguri faina
Facut pandispan (albusuri batute spuma cu zahar, galbenusurile, faina cernuta si amestecat incet, de jos in sus).
Crema:
500ml frisca amestecata cu ce doresti - zmeura decongelata si zahar pudra, zmeura si afine decongelate cu zahar pudra sau sirop de ciocolata racit (cacao, zahar pudra si putina apa pe foc, facut un sirop mai grosut).
Blaturile se insiropeaza si se decoreaza aici te pricepi mai bine ca mine).
Pofta buna!
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Roxana_G
Miam miam! Cam complicat de facut, dar cred ca merita. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Doar suna complicat, dar e foarte simplu de facut. Si rapida.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Eeee,Doamne fereste de majora.N-ar mai fi fost acum Mihnea,la majora E mortala aia majora! |
Eu nu stiu amre lucru despre talasemie, doar ca se 'comporta' ca o anemie si ca e de 2 tipuri, minora si majora. Si acum nici nu-mi vine sa caut, mi-e ca ma comport ca o mama si o sa mi se para ca si copii mei au unele din simptome...
Banuiesc ca o sa primiti si ceva tratament in viitor?
lui Mihnea si putere tie!===============================================
Gabriela77 spune:
Sunt minunati Daria si David! Ultima poza cu David e adorabila. Asa face si Sofia cand se supara. Ce toalete frumoase are Daria

Pantofiori din aia de interior cautam si noi pt gradi, dar nu am gasit nimic la Elefanten numarul nostru
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
mandarinutza spune:
Cecilia, azi a fost mai bine la gradi, a plans doar cand m-am despartit de ea si dupa ce s-a inchis usa nu mai plangea.Oricum dimineata pana urcam la grupa ei, ne intalnim cu multi copilasi care plang, ce e acolo!
SabinaY, superbe sunt fetitele! Am vazut si pozele de la Zoo, cred ca s-au distrat tare bine.
Teo, imi pare ra ca rezultatul a iesit pozitiv. Eu mai vorbesc cu omamica in parc care are o fetita de varsta Antoniei si care are si ea talasemie, dar din cate am inteles nu urmeaza un tratament, ci doar se trateaza homeopat pentru imunitate.
Poze
mandarinutza spune:
Yaia, suna tare interesant tortul tau mami, o sa-l incerc si eu ca pare si usor de facut.De ziua sotului m-am chinuit la un tort sofisticat o zi intreaga.
Poze
cecilia L spune:
Mandarinuta, din cauza ca sunt si la noi multi copilasi care plang am decis sa-l duc mai devreme, adica pe la 730-7,45, la noi grosul vine la 8, iar Cristi plange pana plecam noi, sper sa nu mai planga cat de curand
.
Prisi,
Mirunica intelegatoare.
Rox, sanatate lui Andrei.
mai voiam sa scriu cuiva, dar nu mai stiu cui

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)

sotului tau adorat