Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata si pentru amatoare.

Teo multumim de vesti, abia astept pozele cu micuta Irina.
Pt Mihutu multi

Mandarinuta, cred ca faza cu plansul dimineata este o foarma de protest sa nu mearga la gradi, nu ne place sa-i auzim plangand, dar important este sa le fie bine si sa nu mai planga in restul zilei, eu deja m-am "imunizat", mai ales dupa ce mi-a spus azi d-na, a plans si azi dimineata, ne-a stiut toata gradinita, dar dupa nici un minut de la plecarea noastra era ok, chiar am stat sa ascult cat dureaza protestele "ca nu vrea la gradi", eu zic ca suntem pe drumul cel bun.
Aaaaaaa, azi avea alta problema" cand merge la grupa mare?"

SabinaY sa aveti o super plimbare, sa inteleg ca Lisa azi nu serveste gradi?

Gabriela

O zi buna.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
O noapte la Venetia (asta cum e? )

www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/8696/o-noapte-la-venetia/" target="_blank">Asa! Dar a mea parca a iesit mai aratoasa, i-am facut si poze, dar nu le-am descarcat.

Miam miam! Cam complicat de facut, dar cred ca merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

pentru toata lumea si sa aveti o zi frumoasa!

La noi totul ok, mai putin mucii in crescendo ai lui Andrei pe care ma incapatanez sa ii ignor totusi. Slava cerului, la noi nu sunt probleme cu gradi. Ba dimpotriva, Andrei merge bucuros si ma pedepseste pe mine daca nu sunt cuminte sa raman acasa si sa nu merg la gradi. Sper sa ramana asa. Ieri a fost foarte bine la FTK, nu stiu prin ce minune. A fost cooperant, participant, multumit si preocupat, nu a mai iesit decat la toaleta. Miss de acolo a zis ca monopolizase statia, ca a povestit continuu si ca remarca incredibil detaliile. Miss cu pricina este aceeasi de acum un an jumate si este socata de evolutia lui. Deci rasuflu si eu usurata.

Acuma trebuie sa inchid netul, va pupacesc tare si sa ne auzim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, super vesti cu Andrei!

Teo, multi, multi pupici pentru tine si Mihnutul

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Multumim tuturor de urari!

Rox, bravo lui Andrei!Sa tina tot asa!
Ai mei azi au FTK, abia asteapta, fiecare in felul sau!

Acum Alex a prins viroza, momentan il doare gatul.
Ieri a reinceput dansurile(dans sportiv), si faza tare ca si Olivia a intrat cu el in sala, si s-a pus in rand cu toti copii, si a stat fix o ora cat a durat sedinta, si a dansat impreuna. O intrebam pe instructoarea daca nu a deranjat, si zicea ca deloc, chiar a dansat si se repeta pasii dupa ea.
Inca de anul trecut s-a aratat ca ii place, intra impreuna cu Alex si se aseza pe bancuta si ii privea, dar vad ca anul asta are ganduri mari, sa vedem cat o tne.

Abia astept s-o vad pe micuta Irina!

Cecilia, ce haios e Cristi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata si o zi frumoasa

Gabriella multa sanatate Sofiei
Sabina petrecere frumoasa la zoo
Teo multumim de info, asteptam cu nerabdare pozici cu mica printesa(da si tu un semn cand esti dispo), pupici pt energicul Mihnutzu, are baiatul personalitate puternica, asta nu intelege doamna...
Rox super tare Andrei, un -ic dulce
Alina ce tare e Olivia mi-o inchipui acoloexersand pasi de dans , o mosteni ea vreo gena ceva , sanatate lui Alex
Erina e mortal David in poza din patut , are ofigura sa-l papi tot

Marta si Miruna
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

la noi azi cu gradi a fost tot ok,nu a mai protestat si si-a carat singura rucsacul ca e "fetita mae", am dus si o olita sa nu se mai chinuie la wc si sa nu mai existe riscul sa se inchida usa

Marta si Miruna
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

'neata si o zi frumoasa

Gabriella multa sanatate Sofiei
Sabina petrecere frumoasa la zoo
Teo multumim de info, asteptam cu nerabdare pozici cu mica printesa(da si tu un semn cand esti dispo), pupici pt energicul Mihnutzu, are baiatul personalitate puternica, asta nu intelege doamna...
Rox super tare Andrei, un -ic dulce
Alina ce tare e Olivia mi-o inchipui acoloexersand pasi de dans , o mosteni ea vreo gena ceva , sanatate lui Alex
Erina e mortal David in poza din patut , are ofigura sa-l papi tot

Marta si Miruna
22+

Ce ne-ai nemerit!
Pe bunica!!!
O faza, o prietena o intreaba, cu cine semeni tu asa frumusica, la care ea: cu buni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani Eduard Alexandru de Flori si Vmkriss! Tot ce e mai bun pe lume!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza
La multi ani sot de Yaia, arata super prajitura! Ca stiu ca esti maestra in prajituri iti sugerez si eu o praji care o fac destul de des si iese foarte gustoasa si aratoasa: http://deliciibyfflorance.blogspot.com/2009/04/tarta-cu-capsuni.html

Mersi mult, mandarinutza!
Din pacate, sotul meu nu e fan prajituri-tarte cu fructe si fac rar cu fructe. El prefera nucile de orice tip, ciocolata, zaharul ars. E mare fan Dobos! Dar poate fac tarta asta cand merg la biserica. Mersi de sugestie.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput