Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (195)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna!

Dana, felicitari pt bebe! Sa fiti sanatosi... Daria ce face, cu cine a ramas?

Sanatate tuturor puilor raciti!

Carla, cum sunt fetele? Inteleg ca Saby e mai bine, nu? O sa vreau si eu de la tine (direct, sau prin cineva daca te intalesti cu vrea mamica), cele 2 episoade din Mickey Mouse pe care nu le avem "Plutos' Tale" si "Donald hatches an egg"... asa am avea si noi colectia completa.. suntem mari fani si Andreea a invata multe din acest serial...

Karli, pe Andreea eu nu am dus-o decat in prima zi (de fapt noi amandoi) pe urma a dus-o tati (si la recomandarea educatoarei)... incepe sa planga cum ies din casa... In unele zile solicita sa o duc eu, dar sunt sigura ca din cauza ca poate sa planga mai cu foc...
Cand zicea ca nu mai vrea sa mearga, de multe ori ma lua deoparte "mami vino" si imi zice mie ca nu mai vrea...
Asa ca vom vedea. Partea buna e ca se linisteste repede, intra in actiune, educatoarele repet mi-au vorbit-o de foarte bine...

Mai vedem.

Oaana, vad ca sunteti pe drumul cel bun cu Aaron...
Auziti de unde luati voi ridichea asta neagra? se foloseste la orice fel de tuse? Dar ceaiul de ceapa, de care s-a mai tot vorbit?
Dar cel de patlagina? Cand e bun si cum se gaseste/prepara?

Hai ca sunt cam in pom intrebarile, dar sunt cam paralela, si va tot aud pe voi...sa mai invat si eu cateceva

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Monica gasesti la orice piata ridiche neagra. Dar sa nu o iei prea mare. Cam cat o telina medie e cea mai buna.
Am auzit si eu de varianta cu ridichea taiata felii insa eu tot pe cea cu ea scobita o folosesc, maxim doua seri la rand o ridiche. Eu stiu de la mama ca nu se da la tuse seaca ci la cea productiva.
eu de ceaiul de ceapa am auzit ca ar fi bun in raceli. Nu am incercat inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Luna, la multi ani pentru cei dragi, sa fiti cu totii sanatosi si sa aveti un an cat mai bun!
Combinatia asta romano-engleza, ca si la Timi, cred ca va face sa radeti la greu :)
Am facut primele cumparaturi de la H&M uk si sunt f f incantata! Tu ai luat ceva de acolo pana acum de cand au lansat?

Felicitari Dana, sa te refaci rapid si sa fie bebe sanatos!

Timi, m-am distrat tare de tot cum ai vorbit tu plus ce zic fetele, sunt teribile!

Monica, imi place foarte mult cum povestesti tu despre fete

Loredana, multa sanatate!

Carla, vine sotul meu o saptamana in Buc luna asta dar eu nu reusesc nicicum :((

Fiica-mea ma dispera ca e racita si nu mananca:
-Alise, tie nu ti s-a facut foame?
-Cui, mie?
-Da nu pe tine te cheama Alise?
-Nu! Cum te cheama? Zor de zeama, cum te striga, mamaliga imi zice Alise cantat.
ce sa-i mai spui

in seara asta are nevoie la wc si intra in baie peste el care se spala pe cap:
-tati arati ca si cum ai fi speriat cu parul asta valvoi

tot in seara asta, eu cu nasul in laptop:
-Mami, esti necajita sau suparata, de ce esti asa tacuta?

Cine duce copilul la snowboard in iarna asta??
Eu vreau s-o duc pe Lis dar ea imi spune ca vrea sa skieze, parca stie ce-i aia. Snowboardu' e mai ieftin, nu?
Sfaturi, ceva, de la cunoscatori?

Multumesc si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

buna seara

felicitari, Dana, sa fiti sanatosi cu totii, abia astept sa ne spui impresii despre cum e sa fii mamica de baiat .

in rest, n-am apucat sa citesc decat intr-o dunga, am fost pe drumuri astazi, ca in vremurile "bune" , birocratia e la ea acasa, mai nou asezonata cu multa frustrare si nervi din partea functionarilor, probabil cauzate de salariile de mizerie pe care le au.

mucii mi-s la locul lor, adica intre nas si barbie , cel mic stranuta si fornaie, cel mare are niste urme vagi de muci transparenti, deci am un moral de imi vine s-o iau la fuga.

cu gradinita mergem inainte, chiar daca david nu mai plange dimineata, tot nu zic hop, ca stiu ca re-acomodarea nu-i trecuta, are momente cand imi zice ca ii e dor de mine si nu mai vrea la gradinita sau are comportamente ciudate, specifice perioadelor de stres (tantrumuri, tavaleli pe jos, agitatie,inapetenta, stiti voi cum).

as mai scrie, dar nu-s la curent cu ce s-a mai discutat, plus ca david trage de mine: "printesa Daisy, mi-e somn", deci trebuie sa iau masuri.

noapte buna

_

Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata.
Razvan al meu a ramas trist la gradinita, dar nu a plans, a inteles ca mami pleaca la serviciu si vine repede sa il ia.
S-a acomodat foarte bine, zic eu, se simte bine, mananca cu copii, face nani fara pipi in pat, se joaca, s-a atasat de ambele educatoare, le pupa, le dragaleste, comunica cu ele pe limba lui si ambele il lauda ca e cuminte si ascultator.
Chiar ma temeam ca va fi mai salbaticut, tinund cont ca a stat 3 ani doar cu noi, bunicii si bona, locuim la tara si nu avem parc, a mers in oras destul de rar si nu a socializat foarte mult cu copii. Insa pare sa fie acum in elementul lui. Sper sa nu ma fi bucurat inainte de vreme...

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
si noi ne pregatim de mers la gradinita,sa vedem cu va reactiona,am emotii.
zi buna tuturor,in special gradinarilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,

va astept la cafeluta

am fost ieri cu Mara la doctor, dupa ce mi-a facut febra in week-end: amigdalita pultacee ... deci sta acasa si toata ziua plange dupa David ... ieri statea ca o printesa in varful patului pentru ca i-a zis doctorita ca daca vrea sa-i treaca febra mai repede sa stea in pat ... dar nu statea oricum, cu imbracata in rochita de Tinkerbell, plus aripioare pe spate, plus pe cap o tiara si in mana o bagheta magica cu care isi dadea in cap din cand in cand si zicea: abracadabra, sa nu mai aiba Mara febra ... oare e bolnava rau?
plus de asta mai voia si sa se uite la "printesa si broscoiul", sa vada cum se pupa Tiana cu broasca ... aseara n-a mai facut febra, sper sa nu o innebuneasca de cap pe soacra-mea astazi cu mofturile ei

a, am uitat ceva: azi dimineata cand l-am dus pe David la gradinita dau nas in nas cu mamica unui copil de la grupa Marei si ce avea in mana? surpriiiizaaaa: o sticluta cu suspensie ... nu ma mai mira nimic ... saptamana asta o tin acasa pe Mara dar de luni, inapoi la "imunizare fortata"

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

ieri statea ca o printesa in varful patului pentru ca i-a zis doctorita ca daca vrea sa-i treaca febra mai repede sa stea in pat ... dar nu statea oricum, cu imbracata in rochita de Tinkerbell, plus aripioare pe spate, plus pe cap o tiara si in mana o bagheta magica cu care isi dadea in cap din cand in cand si zicea: abracadabra, sa nu mai aiba Mara febra ... oare e bolnava rau?

vai cat e de simpatik

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ce dulcica mara!!!
fii-miu a plans,ma tinea de gat si mami,mami...mda,ce sa zic,nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza...
carla, sanatate la toata famelia si recuperare rapida!

xerxe, ma bucur ca s-a acomodat razvan la gradi. iti doresc sa o tina tot asa!
vivela, sanatate si voua......
mai, viroza asta a "decimat" aproape toata famelia de gradinari-juniori! sanatate multa!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput