Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (195)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Se pare ca am avut dreptate zilele trecute in legatura cu Madalina si Kariris...

Mychy, buna gluma, era sa dau pe site-urile de stiri. Pai e frumos sa te joci asa cu corazonul nostru?
Timi, esti super-delicioasa, au fetele de la cine sa ia umorul .
Karli, foarte trist, mai ales cand e vorba de copii...
Jadi, ne tii in suspans, hai cu detalii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Un fel de parapanta, am frecat doua wc-uri ca se pisa astia imprastiat, am facut 3 feluri de mancare si am calcat 3 ore. Doamne, greu mai e ci gospodareala asta. Azi iese bona din spital, nu imi pun baza multa in puterea ei de munca dar parca psihic ma incarca pozitiv desi in noiembrie se va opera si iar o sa am o perioada mai grea.

Rodica, este trist ceea ce povestesti! Si cred ca in realitate e si mai trist decat ne inchipuim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

jadi, bubulina gospodina, deci in vikend te-ai tinut de sporturi extreme.totusi nu m-am lamurit pe de-a-ntregul cum e cu parapanta aia!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Dana felicitari ,sa va traiasaca baietelul si sa va bucurati de el.
Luna sa-ti traiasca sotul si mama.

Despre noi,febra azi noapte,39.7 m-a apucat tremuratul cand am vazut termometrul.Cred ca circula un virus ceva.Azi m-a sunat de la gradinita de linga noi unde l-am inscris la program scurt,fara mancare nici dimineata nici la pranz,daca il duc.Cred ca o sa incerc sa vad dc se acomodeaza,cand o sa-i treaca virusii.
Vad ca strumfii vostri s-au acomodat pina la urma.
Karli al meu are placa pusa sa vin sa-l iau de la bunica cand se trezeste si eu nu l-am mai dus la gradinita de 2 saptamani,dar el tot placa asta o are,cred ca-mi zice de 50 de ori pe zi.Plus ca sta agatat efectiv de gatul meu toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

ma doare capul de-mi plesneste... ma simt ca naiba.
M-am gandit serios si cred ca nu le mai duc la gradi de stat pe fete. O sa vad ce o sa fac. Cel putin la cea unde au fost e prea multa mizerie. In alta parte nu am sanse acum, asa ca singura varianta e cea particulara. Offf de unde atatia bani, nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

kariris, sanatate! ia paracetamol sinus! si un vin fiert! cu fetele, ce sa zic....grea decizie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

luna, ce i-ai pregatit sotului " ca-cadou"???????
kariris, sanatate la fete! pe mine ma trec toate apele cand e andrei bolnav si e unu, nu-mi imaginez cum o fi cu doi .....

editez ca ma mananca curiozitatea ca nush ce noutati a punctat Jadi in vikend....
karli, foarte trist ce povestesti tu acolo!!!!of, viata asta....

Mychy "ca-cadou" i-am luat biletele la teatru, dinner in Covent Garden cu Penelope Cruz si un timp petrecut superb cu sotia lui.

Al meu nu apreciaza in mod deosebit chestiile materiale, ii plac experientele frumoase, teatru, musicaluri, excursii etc. Eu sunt aia materialista. Acum vreau IPad de ziua mea si Craciun.

deci un Kindle nu te satisface....

Carla merci.

Multa sanatate bolnaviorilor.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Loredana, sanatate multa! Si la Sabina am vazut 39.9 in cateva secunde, de am crezut ca nu a luat-o razna termometrul.
Kariris, , suntem in aceeasi oala cu viroza. La mine merge nurofen raceala si gripa, 2 tablete odata si apoi cate una la 6 sau 8 ore. Deocamdata nu iau, pentru ca la cateva zile dupa ce iau am o stare foarte naspa, un fel de sevraj.
Cu gradinita e greu de luat o decizie. Daca erai mai spre zona mea, iti recomandam una abia facuta si care se da in folosinta de la 1 oct. Directoare va fi aceeasi de la gradinita Sabinei, si e una din putinele la care nu merge cu cadouri.

Ne-a surprins azi Saby cand s-a apucat sa cante ceva nou, cu toamna, de care nu mai auzisem. A zis ca le-a cantat educatoarea la chitara. Daca asta s-a intamplat in primele 4 zile de gradinita si ea abia azi ne-a zis, stau sa ma intreb ce altceva trebuie sa mai stiu. Cert e ca in cele 4 zile a invatat 2 cantecele. Deci pana acum gradinita e ok, numai sa putem merge mai des...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

luna, ce i-ai pregatit sotului " ca-cadou"???????
kariris, sanatate la fete! pe mine ma trec toate apele cand e andrei bolnav si e unu, nu-mi imaginez cum o fi cu doi .....

editez ca ma mananca curiozitatea ca nush ce noutati a punctat Jadi in vikend....
karli, foarte trist ce povestesti tu acolo!!!!of, viata asta....

Mychy "ca-cadou" i-am luat biletele la teatru, dinner in Covent Garden cu Penelope Cruz si un timp petrecut superb cu sotia lui.

Al meu nu apreciaza in mod deosebit chestiile materiale, ii plac experientele frumoase, teatru, musicaluri, excursii etc. Eu sunt aia materialista. Acum vreau IPad de ziua mea si Craciun.

deci un Kindle nu te satisface....

Carla merci.

Multa sanatate bolnaviorilor.

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Nu-mi trebuie Kindle ca am ereader, Sony touch. IPad-ul il vreau ca e super gadget, plus ca e bun la drum, nu mai car laptopul dupa mine.

Carla o sa tot scoata cantecele cu intarziere, cred ca au nevoie de timp sa compileze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Dana,felicitari pentru bebe scump.

Eu la ridichea neagra fac asa:o curat toata,o tai felii,o pun intr-un bol si ii adaug cateva linguri de miere,o las o noapte,apoi o pun intr-o sticla in frigider.Eu le dau 5ml seara,5 ml dimineata indiferent de tuse.Insa va atentionezca miros cumplit "aerele" lor.Acum pentru tuse le-am dat catina sirop facuta in casa si propolis natural picaturi.

Aaron a spus tot weekendul ca el merge la gradi ,insa merge numai la grupa la Iosua.Nu stiu ce a facut astazi,ii astept sa vina acasa.

Mergi la inceput