Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (195)
Raspunsuri - Pagina 6
mychydutza spune:
Aveti idee de unde as putea cumpara hartie lipicioasa pt prins soareci? cica are socrella un soricel. daca ar fi dupa mine, i-as da niste steroizi si l-as vopsi galben cu buline rosii!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaiub buna dimineata, va astept la cafeluta am fost ieri cu Mara la doctor, dupa ce mi-a facut febra in week-end: amigdalita pultacee ... deci sta acasa si toata ziua plange dupa David ... ieri statea ca o printesa in varful patului pentru ca i-a zis doctorita ca daca vrea sa-i treaca febra mai repede sa stea in pat ... dar nu statea oricum, cu imbracata in rochita de Tinkerbell, plus aripioare pe spate, plus pe cap o tiara si in mana o bagheta magica cu care isi dadea in cap din cand in cand si zicea: abracadabra, sa nu mai aiba Mara febra ... oare e bolnava rau? Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007) _ "Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate |
Luna1 spune:
citat din mesajul lui mychydutza Aveti idee de unde as putea cumpara hartie lipicioasa pt prins soareci? cica are socrella un soricel. daca ar fi dupa mine, i-as da niste steroizi si l-as vopsi galben cu buline rosii! decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
Luna1 spune:
Neatza!
Cygni la ce te referi cand zici de H&M lansat de curand? Il avem aici de... inainte sa vin eu. Eu l-am gasit aici. Imi place ca are haine made in romania si mie imi vin bine.
Carla sanatate multa intregului familion, sper sa scapati usor.
mychydutza spune:
ati aflat de ultima gaselnitza a lui Boc: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Business/Economie/200349/Ce-alegi-la-iarna-Masina-sau-subventia-la-caldura.html?????????
......si va plangeati ca v-am dat "emotii la corazon" ieri , cu gluma......deci daca aveti masina si eventual inca o casa, gata sunteti bogatashi! VREAU SA PLECCCCCCCCCCCCC...............
mychydutza spune:
...SAU ASTA :http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/200370/Guvernul-vrea-sa-taie-luxul-indemnizatiei-de-crestere-a-copilului.html
Vivela spune:
citat din mesajul lui mychydutza ...SAU ASTA :http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/200370/Guvernul-vrea-sa-taie-luxul-indemnizatiei-de-crestere-a-copilului.html decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! |
WTF???
din nou??
mi-e o greata de mor cand aud stiri de genul asta, sper ca nu-s gravida din nou, ca uite ca nu-mi pot permite "luxul" asta.
ce idioti am fost ca am investit banii ca sa ne cumparam aici un teren, sa ne facem o casa...puteam binisor sa-i tinem in buzunar si sa ne ducem oriunde in europa, ca ne-am fi descurcat onorabil cu ei.
mama ei de viata!
_
Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)
karligutza spune:
citat din mesajul lui ioanaiub ieri statea ca o printesa in varful patului pentru ca i-a zis doctorita ca daca vrea sa-i treaca febra mai repede sa stea in pat ... dar nu statea oricum, cu imbracata in rochita de Tinkerbell, plus aripioare pe spate, plus pe cap o tiara si in mana o bagheta magica cu care isi dadea in cap din cand in cand si zicea: abracadabra, sa nu mai aiba Mara febra ... oare e bolnava rau? |
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
Ioana sanatate Marei totusi.... dar mai intai ma pufnit rasul! e tare simpatica Mara cu "request-urile" ei...
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
citat din mesajul lui jadi Un fel de parapanta, am frecat doua wc-uri ca se pisa astia imprastiat, am facut 3 feluri de mancare si am calcat 3 ore. Doamne, greu mai e ci gospodareala asta. Azi iese bona din spital, nu imi pun baza multa in puterea ei de munca dar parca psihic ma incarca pozitiv desi in noiembrie se va opera si iar o sa am o perioada mai grea. |
cum de nu ne-am prins ce stii tu sa faci ca sport extrem! .. eu chiar credeam ca ai facut ceva absolut special si deosebit!
Sanatate multa bonei! Sa fie bine!
Rodica, este trist ceea ce povestesti! Si cred ca in realitate e si mai trist decat ne inchipuim! Deni & Vlad & Tudor |
da, intr-adevar foarte trista toata povestea asta cu "absenta" unui parinte in felul asta.... atat pentru partener cat si pentru copilasi.... apropo, m-am gandit zilele astea si la cei doi baieti gemeni ai lui first_carmen... mai stii ceva de ei kariris, cum le e la gradinita? am o vecina pe etaj care are si ea gemene la aceeasi gradinita cu strumfii gemeni si s-ar putea sa fie in grupa cu ei, dar nu am deschis subiectul cu ea pentru ca nu stiu daca ii stie... ma gandesc deseori la ei prin prisma acestei coincidente; si noi era cat pe ce sa fim la aceeasi gradi daca nu ne accepatau dosarul aici unde suntem acum; eram admisi si dincolo cu ei si poate asa am fi tinut legatura intr-un fel... mi se strange inima cand ma gandesc la perioada lor de "acomodare" la gradi si intrebarile ce le pun....
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_