Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 16
Rebiana27 spune:
OANA cred ca-i oboseala de vina, eu am vazut ca ai scris vita... dar cand am raspuns m-am gandit la ce-a zis Ami (carne de vita/vitel). Eu am cumparat pulpa.
LAlEXANDRA uite www.buybooks.ro/primii-mei-ani-jurnal.html" target="_blank">ASA am eu pt Luca.
IRENE am adaugat o poza cu toti patru in albumul de pe picasa.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
irene26 spune:
Diana, parca citisem eu cum cu ceva timp in urma ca ai niste cursuri la facultate. Vad ca cine se aseamana, se aduna pe acest forum!
Rebiana, multumesc ca ai adaugat poza. Nu, tot cu tine seamana! Parca o tenta si cu sotul.
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it's how good you want to be.
LAlexandra spune:
Rebinana, acum mi-ai dat de gandit, de asta nu vazusem, trebuie atunci sa mai cercetez.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
rmkristine spune:
Irene nu, fi-mea la 6 luni n-avea niciun gand sa stea in fund, nici macar sprijinita!
nafi spune:
REBIANA - multumesc de apreciere. tie si celorlalte fete care au facut remarca cu nearatul varstei Pot spune acelasi lucru despre tine si multe alte fete din odiseea noastra care e plina de mamici frumoase si iepurasi numai unul si unul
IRENE - parca ai descris-o pe mama! si ea tot asa vrea sa merg acasa in vizita. grasa si eleganta , nu cumva sa zica lumea ca o duc rau! Se pare ca asta e mentalitatea generatiei lor, nu ai ce-i face!
CHILD - ne inscriem si noi in clubul adulmecatorilor de bebei! si noi il mirosim tot timpul si ne vine sa-l papam de drag.
DAYANARA - sa stapanesti sanatoasa pantofii cei noi si comozi
Ca tot citeam si eu de zor la bancuri (multumita varului meu care ma tine la zi cu ele)
Bunicul il intreaba pe nepotel:
- Cum il cheama pe neamtul ala mic care imi tot ascunde lucrurile?
- Alzheimer, bunicule …
Al doilea are un limbaj un pic... dar prea m-am amuzat ca sa nu vi-l impartasesc si voua!
Copilasul vede dimineata cum din baia sa iese un tinar atletic,
costumat numai in chiloti.
- Tu esti noul baby sitter? - intreaba pustiul.
- Nu... Eu sunt noul mother-fucker!
Gata, ma duc la agitila al meu care a dormit doar juma' de ora si acuma are chef de joaca!
Pupicei tuturor!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Rebiana27 spune:
OANA felicitari pentru "mama" spus de Eric!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
GabyHila spune:
Saluti,
Citisem eu mai devreme ca erati in cautare de scaune de masina.
Eu ma iau dupa testele de la ADAC. Am avut Romer si tot Romer am luat si pt a doua etapa. King Plus.
Inca e in scoica si pare ca mai incape vreo luna!!!
urla...
Ioanact spune:
Buna seara!
Pana la urma am chemat de dr fam sa vada cum suntem.
Ioanei i-a dat antibiotic - Zinnat, Aerius , Eurespal si ceva pt gat ( Biorinil) , Justinei numai Humex iar mie paracetamol si orice pt gat + frectie cu spirt ( pe care mi-a facut sotul si-aseara).
Astept sa ne treaca..Asa mila imi e de Justina cum haraie si de Ioana, dar ea fiind m mica.
child stiu ca sunt multe medicamente pt imunitate. Intrebarea era sa-I dau sau sa o las' sa raceasca si cu tratament sa-i treaca, asa capatand imunitate.
Desi nu stiu cat o ajuta ca sa nu m raceasca.
rmkristine si Ioana a mers tarziu ( la 1 an si 2 luni) , de vb nu vb , adica nu formeaza fraze . Asa cuvinte zice si fraza de 2 cuv : bebe nani...
Bianca cand a vb?
Si .. La multi ani! Acum am vazut ca a implinit 5 ani luna asta.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Nici Ioana n-a stat in fundulet la 6 luni , nici sprijinita , cadea intr-o parte sau alta.
Pe cand Justina sta si chiar nesustinuta ( cateva secunde) si nici nu are 6 luni.
Azi nu i-am dat nimic diversificat Justinei. Astept sa-i treaca tusea.
Am luat dovlecei si cateva pere.
Dar pana ii trece raceala, se strica perele . Asa ca le mancam noi si luam altele.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
bordeancavio spune:
gaby, pt slabit eu am incercat la un salon unde la recomandarea lor pt zonele in care vroiam mai mult sa slabesc (burta, aripioare) am facut vaccum si patura electrica (transpiri cam ca la sauna cu o crema f marfa pt celulita) dar... trebuie si ceva dieta ca nu are efect. mie mi-a dat un model de dieta, nu mori de foame, dar cam fara paine, dulciuri, sucuri, alcool in mare. si am sabit 4 kile in cam 2 luni fara sa mor de foame iar in cm se vede ceva mai ales fund si aripioare. eu mai aveam 8 kile de dat, acum mai am cam 4 (erau 4 dar sambata am fost l;a un botez si am pus ca vaca un kil, sper sa il fac sa dispara). mie mi-a placut mult la tratamentele astea ca te modeleaza in cm. mie acum de ex imi vin pantaloni mai elastici de cand nu eram gravi. mai ar fi de dat jos, normal, dar ma simt mai bine mai ales psihic. burtica mai e destula.... dar si eu sunt antisport total recunosc...bafta!!!
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#