Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiacovita spune:
Bey Roxani, de ce pusesi ... dupa discutia cu profa? Ce face Ivan la colegiu?
Aha, deci asa cu vita, mai ramane sa mai vad cu pestele. Ce ti-e si cu mine, daca ar exista numai piept de pui si ficatei, nu mi-ar mai trebui altceva.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
alex nu , am vorbit mai mult la ce sa fie ea atenta, de exemplu ce sa facem cand e ziua copiilor si se aduc chestii cu ou, noi ii luam altceva ii dam profesoarei si ea ii da, apoi sa repete acasa sa coloreze sa nu depaseasca marginile , el e stangaci si ne e foarte greu sa tinem noi mana peste a lui, se enerveaza etc, tre sa invete sa foloseasca mai bine foarfeca, tampenii din asta, in schimb ne.a zis ca se joaca foarte frumos cu copiii, ii place mult sa fie inconjurat de copii, asta stiam din parc unde nu sta daca nu.s copii, nu o asculta indeajuns, adica se ridica de la masuta ...se ridica dupa saltea, pt ca dupa weekend se strang pe o saltea si povestesc ce.au facut sambata si duminica, o gramada de din astea
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
LAlexandra spune:
atunci inseamna ca e un copil de 10 cu steluta
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
ami_84 spune:
Sanzi - biscuitii i-am facut mai mult pt iaurt. Sa nu il dau asa simplu. Eu am facut compot din piersici/caise fara zahar si l-am fiert jumatate de ora.. nimic deosebit fata daca ar fi avut. In plus zaharul nu influenteaza cu nimic timpul cat rezista in camara... sa fie fiert bine!
Jeni_h -
Oana ce te iubeste Ericutul!! Eu i-am luat pulpa de vita/vitel ce-o fi fost.. da sa stii ca tre sa fierbi mai mult la el. Despre peste, eu cred ca am sa ii dau crap, pt ca asta e singurul care ne place f mult.
Roxana - asa te tratezi tu de shoping? Iti mai iei niste papuci?
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
dayanara spune:
ivan da de nota 10 n.am ce zice, lasa ca fac poza la rezervorul masinii sa vedeti cum a zgariat.o cu o piatra :)))
nu acum serios, eu sunt multumita de el, cum zicea miria a invatat sa se joace singur si nu doar asta dar in felul lui se descurca bine singur, eram duminica in centru comercial, leo s.a dus la un restaurant sa ia mancare pt acasa si el se juca cu copiii , i.a scapat o mingiuta sub niste jocuri s.a uitat in jur a vazut ca leo nu e , s.a uitat la mine, a vazut ca.s cu silvana nici nu i.a trecut prin cap sa ma deranjeze, s.a dus la tatal unui copil, l.a luat de mana, si i.a aratat unde e mingiuta si a tras de ala pana ia scos.o :))), daca nu vroia ala ma duceam eu cu caruciorul, dar n.a fost cazul
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Rebiana27 spune:
OANA eu stiu ca se da carne de vita (nu de manzat!)
LALEXANDRA ma uit cum se numeste carticica lui Luca si-ti spun. Mie mi-a placut tare mult. Pentru Mara nu am cumparat deocamdata insa notez aceleasi lucruri ca si la frate-su... Rvin!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
irene26 spune:
Child, de acum te voi numi Diana. Am implinit in august venerabila varsta de 36 de ani.
Oana, super ca Eric a inceput sa-ti zica MAMA! S-o tina tot asa!
Nafi, zici ca mama ta este ca si mama mea; ca si a mea o tine tot asa, sa ma imbrac elegant cand vin in tara, ca rad vecinii si prietenele ei profesoare de mine. Eu, macar in tara ma mai imbrac si eu sport, mai comod. Oooof, ce ti-e si cu mamele astea de moda veche!
Rmkristine, deci nu trebuie sa ma ingrijorez prea tare daca fetita nu sta perfect in pozitia sezut.
Roxana, sa porti sanatoasa sandalele!
Rebiana, multumesc inca o data pt aprecieri! A preda este o alta mare pasiune de-a mea, mereu am investit pasiune, timp si bani in educatie. Am vazut ca si tu lucrezi in invatamant, ca si Ela. In alta ordine de idei, eu, totusi, zic ca iti seamana tie copiii! Dar bine, nici pe sot nu ti l-am vazut. Oricum, sanatosi sa fie!
Azi chiar mi-am facut de cap pe forum, bine ca este sotul plecat pt 3 zile, cred ca si de aceea!
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it how good you want to be.
child spune:
IRENE, pai suntem de aceeasi varsta, cand l-am nascut pe ALbert am implinit si eu 36 ani.
Si vad ca mai avem un lucru comun: pasiunea pentru educatie - si eu sunt profesor univ.
OANA din ce stiu, la peste e de preferat salaul si pastravul.
Eu astea o sa ii dau lui Albert.
By the way, azi nu mi-a mancat pireul de legume, dar a devorat iaurtul!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
oanaiacovita spune:
Rebi pai de vita, da.
Child nici la noi nu au avut succes azi legumele, dar i-am pus iaurt in ele si au mers cateva lingurite.
Aaa, nu i-a placut banana ieri. Mi-a si varsat un pic apoi, dar nu stiu daca de la ea, ca era agitat tare. Mai incerc si azi cu iaurt si daca tot asa, renunt o perioada.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...