Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 17
carmickey spune:
irene26 sunteti o familie frumoasa si va potriviti...sa fiti sanatosi si fericire multa...:))
fetelor am impresia ca mi-ati laudat prea tare fetita...nu a fost chip sa manace azi cu lingurita...nu i-a placut piure de mere....mi-a dat peste mana,a aruncat borcanelul...a fost un chin...:(
voi pana la ce varsta a copilului a-ti inlocuit laptele cu o masa de mancare solida??? fetita mea incepe sa nu mai vrea laptele,incerc dupa o jumatate de ora si tot nu vrea...
am sa pun maine filmuletul sa vedeti cum isi facea scarba singurica....
deci fara atatea laude ca nu sunt bune deloc...:))
o seara buna...
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
nibi_niki spune:
buna.Am intrat doar sa urez la multe lunite sarbatoritilor de azi:
Ema,Ingrid,Codrin,David si Rares
Sa cresteti mari si sanatosi.
Noi ne pregatim de vacanta.Ma duc sa imi cunosc socrela
Maine am de alergat dupa ceva hartii,pasapoarte..
Am pus cateva poze de zilele astea la semnatura pana vin cele de la botez
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
sanzi spune:
Nibi_niki, ce frumoasa e Maria! Mor dupa ciuful ei si dupa ochii aia albastri . Concediu placut!
Stanucel, au si ei o zi mai buna, alta mai rea. Mara nu a mancat ieri nimic, a scuipat, a fost dezastru, dar azi a mancat si fructe si legume si iaurt, fara sa dea macar o picatura pe ea. Eu m-am hotarat sa renunt daca dupa cateva lingurite tot scuipa, incerc mai tarziu. Am avut si zile cand nu i-am dat decat lapte.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
sanzi spune:
LAlexandra, si eu tot pt siguranta folosesc premergatorul, cand mai am ceva de facut. Sa stii ca m-am uitat in toate felurile, nu cred ca poate cadea, chiar daca nu e pe gresie. Are partea de jos mult mai lata, mie mi se pare foarte stabil. Imi povestea mama ca pe vremea cand eram eu mica se cadea foarte usor cu ele, erau mai inguste.
Oana, felicitari pt MAMA , tare scump Eric, deja te striga...
fetele, noapte buna!
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
Ioanact spune:
Rebiana credeam ca ai pus o poza recenta cu toti 4 . Pe cea din album o vazusem.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
niki frumoase pozele cu maria, abia astept sa le vad pe cele de la botez!
rebiana nu m.am uitat ce poza e cu tine in album, dar tu mi.ai placut intr.o poza imediat dupa nastere, doar fata cred ca era
lara sa stapaniti sanatosi jucaria!
e frumos saltaretul ala :) si cristina30 avea ceva genul ala, un pic diferit
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
nafi
oana ah am pus punctele alea sa aiurea, nu stiu de ce m-am obisnuit cu puncte :)
cand ma intalnesc cu fata aia o intreb neaparat de reteta cremei
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
babyangel spune:
LA MULTE LUNITE IEPURASI SI IEPURICE CARE SERBATI AZI-Ema, Valentina, Ingrid-Evelina, David , Rares si Codrin!!
Noi am implinit 6 luni si am fost tare ocupari cu organizarea zilei de nastere a cavalerului Lucas, care maine face 10 ani Am luat cadouri, am facut cumparaturi pentru la scoala, si acasa, etc. Am ajuns la 8 jumate, am facut baita la Codrin si acum am intrat sa va salut dar nu am citit nimika..
Revin!!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
Erina spune:
LAlexandra, raspund repede acum:
Ai decis corect sa ii dai lui Alesssandro liofilizat si omogenizat de carne. In Italia ai o mare varietate si sunt facute sub norme foarte stricte.
La noi nu se gasesc borcanele doar cu carne plus ca am dat pe 17 kilograme de produse 100 de euro. Nu mai scriu cit las in Romania la o vizita la farmacie.
Desemeni borcanelele la 100g sunt foarte bine gindite. Luasem ceva borcane bio din Germania, la 180 sau 200g si am aruncat mai mult de jumatate din fiecare.
Sa revin din ce imi amintesc (nu am adus acasa decit un pachet cu liofilizat de pui si un borcanel cu prune sa adaug dimineata in fructele pe care i le dau eu la blender).
Am luat: liofilizat, numai vita, pui, curcan, omogenizat, brinzica, ulei de masline cu vitamine, pastine, biscuiti pulbere si normali, tot felul de cereale...am luat si parmiggiano reggiano...
Prietena mea draga mi-a mai pus multe borcanele cu fructe si alte tipuri de cereale. Am primit si doua lingurite super de la Chicco, pantofiori, hainute-si Daria, dulciuri si jucarii.
Asta e pachetul, daca il aveam pozam mai in detaliu,poti sa te orientezi la marci dupa ambalaje.
Astazi i-am pus jumatate de fiola de liofilizat in piureul de legume. Nu l-a mincat pe tot. O sa incerc sa ii pun un pic de iaurt sa vad daca maninca mai bine. Sper din inima sa manince cu pofta sup supa normala cu pastine si bucatele de verdeata in ea (si bineinteles omogenizatul dizolvat).
Schema pe care ai amintit-o mi se pare foarte buna, eu am mai spus ca am o carte in italiana dupa care ma ghidez. Si acolo suntscrise aceasi lucruri.
Bafta la diversificare!
LE: gresisem un link.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Noi am implinit 6 luni si am fost tare ocupari cu organizarea zilei de nastere a cavalerului Lucas, care maine face 10 ani Am luat cadouri, am facut cumparaturi pentru la scoala, si acasa, etc. Am ajuns la 8 jumate, am facut baita la Codrin si acum am intrat sa va salut dar nu am citit nimika.. Revin!! Anca_ mami de Codrin (20.03.2010) si de Lucas (21.09.2000) Codrin luna a 5-a |
Urez de pe-acum : La multi ani Lucas!
Multa sanatate si fericire!
Ca nu cumva maine sa uit.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!