Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
Erina spune:
Niki, frumoasa Maria dar are si cu cine semana!!!
Sinzi, am vazut si pe Mara ta ochioasa si dulce!!!
Oana, pozele voastre le urmaresc mereu. imi plac mult si explicatiile gen tati unde te-ai catarat?. Avea si Daria recipient din acela de care se prinde lingurita. Trebuie sa il caut.
Eric e foarte dulce si prezentabil.
Si David are obrajorii rugosi. Am luat o crema hidratanta de la Avene Pediatrics. Iti spun daca a functionat.
Irene si Child si eu tot 36. Si daaaaaa, puneti poze multe mamicile suple. Si pe mine ma ambitioneaza!
Babyangel, la multi ani pentru Lucas!!! Sa va bucure vietile si sa fie fratior de nadejde pentru Codrin!
Mamici ma scuzati dar eu nu scriu La multe lunite iepurasilorin fiecare zi. Lui David nu i-am facut tort la 6 luni pentru ca am ajuns la miezul noptii din Spania. O sa ma revansez la 7 luni.
Deasemeni vad pozele dar nu am timp sa scriu fiecarei mamici. Am vazut niste ochi tare cuceritori si zimbete minunate, dupa ce inlocuiesc hardul o sa mentionez ce m-a impresionat.
Stanucel.
O noapte linistita tuturor!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Despre scaune auto: si noi optasem pentru Romer dar nu am gasit la magazinele la care am fost in Germania asa ca am luat Maxi Cosi cu isofix- e foarte importanta aceasta caracteristica. Suntem foarte multumiti de el, Daria rezista in el 5 ore PN-Bucuresti.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Bumbitza spune:
Seara buna fetele! N-am mai reusit sa intru, aseara am trebaluit pana la 2 ca zici ca e razboi permanent la noi in casa, iar azi am fost zombie.
Iaca si carnatzoiul meu de mesaj.
Dayanara, Miria merci mult pt complimente, dar sa stiti ca in urma sarcinii am ramas cu niscaiva vergeturi si cu un buric proeminent care se incapataneaza sa stea la soare. Si-acuma fara urma de ipocrizie eu as vrea sa mai pun un pic pe mine, nu-mi prea place cand sunt asa ascutita la fata dar aia e..fiecare cu piticii lui.
Irene, multumesc si tie pt vizionarea pozelor. V-am vazut si eu pe voi dar n-am mai apucat sa scriu, sunteti doua frumoase, iar tu ti-ai revenit tare bine dupa sarcina.
Sanzi, mercic frumos! E haioasa rau Ilinca, ma straduiesc sa surprind in poze momentele frumoase.
Nafi, merci :* eeehh, acum am ales si eu poza cea mai buna, hahaaa... Bunica-mea mereu imi spune cand ma vede, copil cu copil :)
Michelle, cum mai sa va faceti sepuku? :))) gata, de-acum pun poze doar cu pitica, facem pace?
Ce tare ai facut tu rezumatul :D Ce mare a crescut Andrei frumuselul si ce haioasa e vaca aia :)) Aveti o casa tare faina.
Miria, zic si eu ca Ella, ai oglinda stricata zau, arati super. Ai doua minuni de copii, pupa-i-as eu pe ei :*
Freedelia, hai ca incerc in maine seara (ca acum imi pica ochii de somn) sa-mi fac cont pe photobucket bine? Dar nu te lua dupa fete, ca nu-s cine stie ce zana :)) Bumbitza mea in schimb e nemaipomenita (zise cioara...)
Rebi, Ella si celorlalte fete care ne-au mai vizionat pozele, multumesc!
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
Hai ca daca tot am recuperat, am mai compus un mesajoi
Andra, f mult mi-a placut ce ai scris, cam aceleasi trairi le am si eu. Astazi m-a trezit Bumbi, eu dormind cu ea in pat nu am auzit cand s-a trezit si a venit de-a busilea la mine si a inceput sa ma traga de nas si de par si sa zambeasca...nu va spun cata fericire am simtit in suflet
Am vazut pozele de la botezul micutei Asteropi...superbeeeeee! Si voi si peisajul si tot!
Niki, sa va fie de bine increstinarea! Imi pare rau ca a plans micuta...stiu ce naspa e pt ca si a mea a plans rau de tit toata slujba:( bine c-a trecut!
Castelana, spor in gasirea unui nou cuibusor!
Ami, multumesc din suflet pt linkul despre "copilul normal" nici nu stii cat m-a ajutat..dupa o zi grea plina de miorlaieli de-ale fiica-mi si adormit cu greu acum seara...
LAlexadra, multumesc pt raspuns. Azi am sunat asistenta si mi-a zis ca spera sa nu fie vreo lipsa de Ca si de asta sa transpire asa, a ramas ca dau o fuga la cabinet sa o vada si sa-i masoare fontanela..
Umiditatea nu e mare, cam 55%, deci ok.
Ina, sanatate multa iepurasului! Ce greu trebuie sa-ti fie sa te concentrezi si la ce ai de facut la serviciu cand ti-e bolnavior puiul...
Ioanact, sanatate multa si voua, sa va faceti bine cat mai repede!
Jeni, uite o sa te simti mai bine
Erina, la multi ani micutei Daria cu intarziere, sa creasca mare si frumoasa!
Oanaiacovita scump foc Ericutu', mereu ma uit la pozele voastre, mi-este tare drag :*
Vladi, nu mai fii suparata, Floricica e f ok. Sa stii ca si Ilinca mea face figuri la san in continuare, am tot pus pe seama burticii, a aparitiei dintilor...miercuri vine pediatra si poate ma lamureste. Nici nu stiu cum de a luat asa bine in greutate, abia astept diversificarea poate se mai schimba si ea. Deci nu sunteti singurii...
Bafta sa iasa bune analizele, uite ca eu nu ma gandisem la chestia asta, chiar o sa intreb doctora.
Sa stii ca si ilinca a avut cateva seri in care se trezea foarte des, tzoncanea un pic si adormea la loc...poate il supara gingiile si pe el? Citisem undeva ca unii bebei confunda ziua cu noaptea, in sensul ca mananca pe timpul noptii des si mult si ziua pauza...
Stanucel imi pare rau ca trebuie sa treci prin asemenea incercare. D-zeu sa-ti dea putere sa treceti cu bine peste asta, cu siguranta copiii tai sunt cei care iti vor lumina calea. Cat despre decizia sotului tau...nu am cuvinte!
Mai vroiam sa scriu dar mi-e tare somn, va pup pe toate :* somn usor!
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
castelanaC spune:
Buna dimineata!
dau cafea si azi la discrtie, ceai aromat sau negru, verde, de toate culorile!
fructe din belsug si parca si o feliuta de ceva dulce merge, nu?
Nu ma intrebati cu ce ocazie, asa pur si simplu!
si casa sa va fie plina de flori! de gangurit de iepurasi si de zambete!
pup toate fetele
castelana mami fericita
castelanaC spune:
Fetelor sanatate va urez in continuare, sa va fie puii bine, asta e tot ce conteaza!
M-a intristat si mesajul lui Stanucel, draga mea imi plange inima cand ma gandesc. Copii tai sunt cel mai bun motiv sa mergi mai departe! trebuie sa le fii mama si daca al tau sot asa a decic... trebuie sa le fii si tata, in sensul responsabilitatii in casa.
sa nu-ti expui copii prea tare, nu-i lasa sa auda discutiile voastre, ma refer la cel mare in special.
Tu trebuie sa scoti afara tot ce ai mai bland, cald, bun, sa debordezi de feminitate, de bunatate, cred ca ajuta.
Dumnezeu e mare si te va ajuta sa de redescoperi, sa te aduni, sa iesi mai puternica.
Poate totusi gasiti o cale de impacare ( scuze ca imi permit) copii au nevoie si de mama si de tata.
Incearca sa ierti, sa uiti ce te-a ranit, el fiind tatal copiilor tai trebuie sa aiba si ceva bun, gandeste-te la ce v-a apropiat, in felul asta o sa-l suporti cand va veni sa-i vada, etc.
uite niste floricele pentru tine sa-ti insenineze ziua!
p.s. scuze ca mi-am permis sa-ti scriu
castelana mami fericita
castelanaC spune:
fetele scuze ca-s in viteza, astept pe o agenta sa ma ia la vizionari de apartamente, si in timpul asta mai butonez cu voi, daca-s incoerenta ( dar cand am fost eu coerenta?)
intreba cineva de tofu: nu e recomandata la copii asa mici, este in lista alimentelor alergenice.
Dieta asiatica nu este asa recomandata albilor ( adulti), avem alte predispozitii genetice.
de ex multe depuneri pe articulatii de la nenumaratele condimente si sosuri ( dupa un timp prin partile astea albii in marea lor majoritate au dureri articulare serioase)
Ei nu consuma asa mult lapte si nici produse din lapte ( nu au enzima care sa-l digere), copii albi hraniti cu dieta asiatica sunt rahitici, noi (albii) nu luam din orez aceleasi componente ca ei, discutia este lunga, acum cativa ani am fost la o conferinta de profil alimentar. Printre multe bla-bla-uri se mai spuneau si unele chestii adevarate.
scuze ca am vb de albi si restul lumii, dar asa suntem frate: albi!
Asa suntem si aici catalogati ( asta e alta paranteza) cand faci carte de identitate, la banca... scrii rasa, religia, etc, pare straniu dar asa e.
mie cand am ramas insarcinata mi s-a recomandat sa am dieta specifica poporului meu, in fine parca la momentul respectiv am mai explicat.
de atunci am tanjit ( ca si Dayanara la salsiccionul ei) la multe mancaruri locale, dupa legea fructului interzis acum dau iama in ele.
In alta ordine de idei: tzutz mic e bine, zici ca nu-i pasa ca in ultimele 2 luni am schimbat 6 locatii, se adapteaza ca si ma-sa din mers.
va pup ca incep sa-i dau sucul de morcov ( daca nu vrea iar il beu eu) si sa mai plec la vizionari.
pupu la toata lumea si fetele nu uitati fiti vesele!
si daca nu aveti motiv, nu conteaza! uitati-va la iepurasi si gasiti un motiv foarte seriossssssssssss!!!!!!!!
castelana mami fericita
babyangel spune:
'neata fetele,
Multumesc tututror pt urarile facute iepurasului meu , si uite un la fiecare!!
Erina multumesc mult pt urarilfacute cavalerului meu!
Am devenit si eu nostalgica , precum Andra si imi dau lacrimile cand ma gandesc ca are deja 10 ani...mi-e ciuda pur si simplu ca a trecut timpul si azi maine nu mai este asa de iubaretz cu mine...ca na..va merge si el pe la fete
Mi-ati luat-o inainte cu cafeluta si toate cele, dar nu accept refuz la invitatia mea de a gusta putin din tortuletzul pax..iar diseara va invit la o felie de pizza. Nu am timp sa bucataresc , asa ca ma limitez la o pizza comandata.
Noi de azi am trecut pe formula2 de Aptamil! Are dublu cantitate de Fer, si este mai bogat in calciu, iar celelalte minerale sunt exact ca la formula 1. Stiu ca a existat o discutie pe forum cum ca formula 2 la LP nu ar fi la fel de buna..Dar la Aptamil nu e asa..Chiar merita!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Am un moment de liniste si-mi beau cafeaua cu voi, ca ieri am avut zi grea.
Am inceput ziua de ieri fiindu-mi rau. Asa ca, am cam stat in pat dimineata, apoi am dus baiatul la vaccinare, ocazie cu care i-am arata rezultatul unor radiografii doctoritei, care s-a mirat ca la anii mei am si lordoza si discopatie si spondiloza. Mi-a recomandat un centrul unde sa merg. Nu stiu cat ed bun este, dar cum spatele ma doare ingrozitor si durerea se lasa in picioare n-am ce face si voi merge cat de curand. Am fost cam abatuta ieri pe motivul asta. Eu nu sunt omul care sa stea si faptul ca nu pot face ce simt ma darama.
Bebe a fost tare cumintel dupa vaccin si mi-a dormit si-a ras in stilul lui.
Am patit-o si eu cu el, mi-a cazut. Noroc ca nu era pus pe ceva sus si a cazut pe covor care a amortizat lovitura. A plans mai mult de sperietura, dar eu mi-am simtit inima cat un purice si-i tot ceream iertare. E puternic si n-are deloc stare.
Cu durerile mele de spate eu nu pot sa-l tin prea mult in brate, apoi ii fac si lui rau invatandu-l.
Chiar nu stiu ce voi face cu el cand va merge in picioare ca sigur va trebui sa mut mobila prin casa ca nu-l vad lovindu-se.
Dami inca n-a pus-o de-o raceala saptamana asta, dar stau atenta la fiecare gest al iei.
Gata, ca nu mai stiu ce mai vroiam sa zic acuma.
oanaiacovita spune:
Neata!!!!
Va invitam la o feliuta de tort. Facem 7 lunite!!!!
LML Rares (de Irinabobe), Mara Elena de sanzi, Angela Ioana (de mihaelagrosan), Amalia Alexandra (de delsim).
[b] La multi ani, Lucas!!! Sa cresti mare si sa fii sanatos!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...