Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fete, va multumesc pentru complimentele facute. Eu nu vreau sa par insistent modesta ca sa storc cuvinte incurajatoare. Dar ma stiu cum eram si sunt setata pe o anumita silueta. Cu toate ca nu-s obeza, nu mai am greutatea la care ma simt eu bine si cu care sunt invatata.
O voi avea cu siguranta, ca nu vreau sa raman asa.

Eu aveam pana anul trecut cand am rams gravida, 54kg. Mai oscilam pana pe la 56kg maxim prin concedii sau de sarbatori, dar imi reveneam relativ repede si fara efort.

Acum nu stiu ce am de ma atrage asa mancarea si mai ales dulciurile si lucrurile "interzise".

Nu spun ca-s grasa cu toate ca am cateva kg peste normalul inaltimii, ci pentru ca eu sunt obisnuita sa ma vad altfel. Un ochi strain ma percepe altfel.

Mergi la inceput

STANUCEL -
Tu ai nevoie de liniste, vorba buna, respect, iubire, apreciere, veselie, mangaiere, daca nu ai mai primit de mult toate astea, atunci nu ai de ce sa suferi si sa te chinui in continuare. Copiii sunt o mare motivatie pentru care fiecare clipa trebuie traita din plin.
Imi pare rau pentru baiatul tau, care este la o varsta critica si avea nevoie de un tata care sa-l invete lucruri bune si de pitica pentru ca trebuie sa invete sa rosteasca cuvantul "tata", altfel decat va invata s-o faca si pentru tine care ca femeie sigur meritai un sot iubitor, dar Dumnezeu are logica si socotelile lui. Poate ca asa vei si mai fericita decat inainte.

Sa fi puternica si oricand ai nevoie de ceva sa nu te sfiesti a ceri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Sanatate puilor bolnaviori.

Rebiana ce mult mi-a placut jurnalul pentru bebei. De unde l-ai luat? De pe net? Bine ca am scris in sarcina saptamana de saptamana si la bebe nu am scris nimic.

Mai Roxi asa imi place cum vorbesti de Ivan, chiar daca e nastrusnic.

Niki ptiu ptiu ce ochi are Maria. Abia astept pozele de la botez. Cand le primesti?????

Wow Erina ce chestii sunt in alte tari. Si au si biscuiti de la 4 luni in forma de animala. Vreau si eu pentru pui.
La multi ani Dariei, sa creasca mare si sanatoasa si pupicei la David.
Eu nu am masina cu Isofix, de aceea caut scaune fara.

Castelana eu am o vaga impresie ca Cezar nu va sta mult cu voi la cum l-ati invatat de plimbaret. Isi gaseste el vreo mandruta pe undeva.

Miria off si pe mine ma omoara spatele.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.
Anca multumim de cafeluta si de tort.Un kg in plus pe langa cele existente nu se baga de seama.Sa iti traiasca baiatul sa fie sanatossi sa va aduca numai bucurii
La multe lunite sarbatoritilor de azi
ERIC NICHOLAS,RARES,MARA ELENA,ANGELA IOANA,AMALIA ALEXANDRA
Vreau sa mai fac urari iepurasilor de 19:IANIS DE ANDRA SI RIKY DE NAFY(scuze de intarziere)
Multumim de aprecierile la adresa Mariei.
nu mai stiu ce vroiam sa scriu..
scuze de eventualele greseli..scriu cu pui mic in brate

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Si daca tot se spun bancuri:

- Vecino, imprumuta-mi te rog vatraiul.
- Nu pot, ca nici barbaul meu nu s-a intos acasa.

Directorul unui ospiciu a observat ca unul din pacientii sai avea in fiecare dimineata zgaraieturi proaspete pe fata si ii cere explicatii.
- Am facut pariu cu prietenul meu ca pot trece pe sub linia trasa cu creta pe podea.
Incerc asta de cateva zile si inca nu am reusit.

Mergi la inceput

La mine durerea de spate era mai veche, dar s-a agravat de cate ori am ramas gravida, iar acuma a ajuns sa ma doara tare. Sper sa fac exercitii, acupunctura, infiltratii, tratamente, fizioterapie, ciocane in cap, nuiele pe spinare, nu ma intereseaza ce numai sa imi fie mai bine.

Mergi la inceput

GABY - Mai pune, te rog, site-ul ala cu pantofiori cand apari, ca nu-l gasesc!

Mi se facu de pantofi lui bebe, el nici ciorapii nu si-i tine in picioruse, dragul de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Niki ptiu ptiu ce ochi are Maria. Abia astept pozele de la botez. Cand le primesti?????

. Pe cele de la fotograf le astept vineri iar de la prieteni zilele astea.Nu stiu daca am ce alege din pozele de la prieteni pentru ca am fost tot timpul in miscare, ba eu plangand,ba Maria. Pentru mine a fost un mare stres botezul asta.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic, doctoritei i se puse rau pe mine sa incep sa-l diversific pe bebe. D.p.d.v. al ei ar avea constitutia unui copil de 1 an.
Ma rog, am sa incep sa-l invat cu bautul din lingurita si cu sucurile, dar nu ma grabesc.
Inca nu am algoritmul facut.
Iar el e satul si cuminte cu cat primeste.
Are totusi 4,3 luni. Pentru ca si eu si tatal lui suntem inalti am facut si pe cel de-al doilea copil mare. Damianei ii cumpar hainute ca pentru copii de 7-8 ani si intotdeauna i-am luat cu o masura cel putin mai mult.

Mergi la inceput

NIKI - Uite, ca mi-au amintit fetele! Intr-adevar ochisorii fetitei tale sunt exact albastrul ala care imi place si trebuie sa fi tare mandra ca ii are asa.
Ochii deschisi or fi ei la mare cautare, ca-s mai rari, dar ochii albastrii si ochii negrii sunt greu de nimerit.

Este o fetita speciala!
Si tu esti foarte frumoasa fara artificii.

Mergi la inceput