Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
nafi spune:
Hai ca m-ati facut sa rad cu sotul Irenei! Chiar sunteti zuze!
Irene - nu ma consider batrana! DAYANARA - credea ca ieri a fost ziua mea. in schimb era Riccardo cel ce a implinit 5 lunitze. si eu ziceam ca ar fi neplacut sa fie ziua mea de 2 ori pe an ( eu fiind nascuta pe 19.03). eu nici macar "doamna" nu ma consider inca.
De multe ori mama imi reproseaza ca nu ma imbrac ca o "doamna" asa cum ii place ei si eu ii spun ca inca nu ma simt bine in haine de genul ala! doar la birou ce mai mergeam imbracata office dar noroc ca mai aveam si munca de teren si mai scapam si in jeans si incaltaminte sport de cateva ori pe luna
Daca nu venea Riccardo inca mai traiam cu impresia ca sunt teenager
Fuug sa hranesc un flamanzila care-si mananca sosetele langa mine!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
irene26 spune:
Ina, cum ma faci tu sa nu-mi fac treburile! Imi place sa citesc reviste romanesti, ca sa fiu sigura ca nu uit limba romana. Pai, mi le cumpara mama, iar eu cand vin in tara le pun in geamantan, si asa ca eu de cate ori ma intorc din Romania, am un geamantan plin de reviste si mancare romaneasca, de zic cei de la vama ca nu am ce sa mananc aici, se uita cu asa ochi la mine, se citeste compasiunea in ochii lor. Ce-or zice: "saraca de ea, nu are ce sa manance in Dubaiul ala al ei, de ce nu s-o intoarce in tara?!"
Alexandra, pozele cu mine la piscina citind reviste romanesti le vezi la semnatura.
Da Oana, am asteptat aproape 2 ani de zile, am ramas insarcinata la primul meu concediu dupa 4 ani de zile. Cred ca nu s-a intamplat repede datorita muncii enorme si stresului.
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it's how good you want to be.
LAlexandra spune:
am vazut si io acum...hai ca era sa afum supa la fecior, cautand poze
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
LAlexandra spune:
noi venim cu cate doua geamantane pline de mancare si bineinteles, toate revistele ce le gasesc pt mamici. Cand merge numai sotul in tara, deja stie ca daca nu imi ia si reviste, doarme la pres
child spune:
Deci nu suntem singurii care ne mirosim minunea.
Vreau sa memorez mirosul lui de bebelus, cu care nu stiu daca o sa mai ma intalnesc.
IRENE in primele luni, toata lumea credea ca Albert e fetita .
Pup tiza mea (prenumele meu e Diana), sunteti o familie foarte frumoasa.
Cati ani ai zis ca ai? Daca e o intrebare indiscreta sa nu-mi raspunzi
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
oanaiacovita spune:
Intrebare intrebatoare: ce peste dam la bebei? Eu in afara de pastrav nu cumpar nimic, ca nu ma pricep.
Si vita, ce parte a corpului tre sa iau sa ii dau?(noi, eu si tati, nu mancam vita, deci nu ma pricep ce tre sa iau)
De azi dimineata numa in MAMA ma tine. Asa o si adormit saracul...
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
LAlexandra spune:
stiam ca iar am uitat ceva:
VA ROG FRUMOS sa imi spuneti ce evenimente ati mai trecut in albumul bebelusului sau in jurnal sau unde scrieti voi, daca sunteti amatoare de asa ceva. Eu inca nu am gasit un album care sa imi placa, ce imi placea nu era la librarie si acum pana reusesc sa cumpar, vrea sa scriu ce e mai deosebit, ca sa nu uit.
Apropo, ce albume vi se par mai complete, cele care aveti, mi imi place cel personalizat pt fetite si baietei, din Romania, dar nu am gasit, cica unele librarii ziceau ca nu se mai fac, dar pe net am gasit acum de comandat.
Am mai vazut pe net albumul bebelusului pana la 5 ani, are cineva, stiti cum e?
dayanara spune:
oana eu pt ivan cand eram in romania, cautam carne de vitel careia ii zice vrabioara sau vrabiuta ceva de genul asta
peste aici sunt foarte multe feluri ...eu nu mananc niciunul :)))
apropo de soti, freedelia vecino, sa stii ca pe coleman al tau demult l.am aflat ce si cum :)))))))
am fost sa-mi iau niste pantofi foarte comozi clarks, de toata ziua nu eleganti binenteles si apoi la colegiu lui ivan unde am discutat mult cu profesoara...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
LAlexandra spune:
Roxana...ce ai avut de discutat, daca nu sunt indiscreta, adica eu deja ma gandesc ce nazbatii o fi facut
Rebiana27 spune:
Ziua buna! Astazi toamna si-a scos din asternut fata cea rea... tare urat a fost si este afara!
M-am rasfatat citindu-va...
ROXI esti o dulce! Multumim frumos; intoarcem cuvintele deosebite pentru familia ta frumoasa!
Caruciorul bleu al Marei a fost al lui Luca si, fiind in stare f buna de functionare si usor manevrabil, il folosesc cu drag.
ANDRA ai scris extrem de frumos despre copilutzul tau minunat! Ma trezesc deseori gandind si reactionand ca tine… priviri, zambete, cuvinte curate adresate copiilor mei fara de care nu mi-as mai putea inchipui viata. Sa-ti traiasca Ianis si sa te implineasca!
VLADI multa sanatate lui Floricica iar tie putere si rabdare!
STANUCEL ganduri bune pentru tine! Intelepciune sa ai, sa treci peste toate!
ALINA
IRENE multumim frumos! Esti una dintre putinele persoane care spun ca-mi seamana copiii; cei mai multi ii aseamana taticului lor. Am citit zilele trecute despre locul superb unde stati si despre afacerea voastra! Am admirat dedicatia voastra pentru educatie si incurajez eforturile voastre ca totul sa mearga ca pe roate!
Toti trei aveti ochii deosebiti; parca se scalda marea-n ei!!
Diana… era prenumele meu preferat pentru fetita mea insa tati a parut extrem de incantat de prenumele Mara si eu am cedat entuzismului sau.
AMI mi-a retinut atentia articolul. Ffff bun!!!
NAFI, sunt de acord cu fetele ca nu-ti arati varsta si… de acord cu tine in ceea ce priveste imbracamintea comoda, cea in care sa te simti bine!
Mami de doua minuni: Luca si Mara