Burtici cu buburuze de ian-feb2011(68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Buna dimineata!!
Iar sunt prima la datorie!!Am avut din nou o noapte agitata, cred ca nu am dormit 4 ore per total, si asta din cauza ca m-am tot gandit la efectele ureaplasmei asupra sarcinii mele.

Aseara am disparut brusc pt ca al meu sot a vrut si el la calculator, si intre timp eu.
Asa ca Shubulina o sa-ti raspund acum: tratamentul m-a costat 50 de euro dar doza dubla, ca parca banuiam ca nu o sa-mi treaca din prima, asa ca mai am acum o rezerva.

In rest , toate bune si frumoase, pt ca vine weekend -ul si poate ma odihnesc si eu in sf cum trebuie.

Bebelu , sincer te admir, ce ai facut tu aseara cu hainele, tot zic ca fac si eu, dar aman mereu pe o alta zi. Deja am intrat in panica, ca nu mai am loc de depozitat hainele, si treb sa fac loc si pt cele ale lui bebe.

Dragi burtici, va pup, si vb mai tarziu!!!

FVL heterozigot, 21 de saptamani

Ii ziceam si Anei aseara ca atata timp cat colul e inchis nu sunt probleme. Ureaaplasma in general afecteaza membranele care pot produce avort(in primele luni) sau nastere prematura. Alte efecte nu are. O am si eu pozitiva, dar dr mi-a zis ca o lasam in pace deocamdata si vedem mai incolo cand o sa fac tratamentul si pt candida. Gabi capul sus nu e chiar atat de grav.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata, irinuka multam de si covrigi.

Loutzy daca te deranjeaza candida de ce sa nu scapi de ea? Pe mine ma deranja, ma "papa" dar am scapat cu canesten, slava Cerului!

Shubulina imi pare rau ca nu ai scapat de balaozaurii aia, si mie mi-a gasit inainte de prima sarcina, nu eram gravi, am facut tratament f lung (15 zile sau mai mult) si eu si sotul si multumesc lui Doamne Doamne ca nu a revenit! Tin pumnii sa meraga cu medicamentul din BG.

Bebelu si eu am dureri crunte de spate, noada, zona inghinala, toate normale (mi-a confirmat dr.) de la ligamente care s e intind, nervi care sunt apasati etc. Eu ma bucur ca le am doar dupa -amiaza spre seara, nu chiar absolut toata ziua. Cu pielea de pe burtica, s eintinde, sper ca folosesti ceva ant-vergeturi +multa , multa apa!
Cu targurile, da, eu am uit dupa anumite oferte cum ziceai si tu 6 body la 60 lei si in general la firmele mari care vin acolo live, gen Avent, Mustela (care intotdeauna pt un produs mi-au dat o sacosa de mostre si caliattea lor e de vis), Kara Baby, Rom Baby, Nuk...nah..firme mari de la care sa cumperi direct. Cu pampersii eu m-am invatat minte, la Robert am incercat hapy si i se lipeau de fund dupa caca ca pansamentul...am fol numai pampers si oricat d eplin in gaseam dimineata, nu s-a iritat niciodata, smecheria e sa gasesti ce s epotriveste copilasului. Unele mamici prefera huggies, liberro..

Gabi bine ai revenit! Esti haioas arau cu prospectul ala de algocalmin!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 22+

Mergi la inceput

Monica ureaplasma se depisteaza odata cu micoplasma, parca antigen micoplasma se numeste analiza si din cate am inteles se face la inceputul sarcinii pe langa papanicolau si examenul de secretie.

NU stiu ce sa-ti spun de intepaturi ca nu am , in schimb ma doare spatele intr-un sg punct daca stau aplecata. Banuiesc ca e de la coloana ca am tendinta sa stau gheboasa

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Lori inainte sa raman gravida am facut vreo juma de an tratement, cu pauze bineinteles ca sa scap de ea. Am scapat, dar vad ca acu a reveit iar. Si faza e ca nici simptome nu am. E mai timida asa, nu vrea sa se faca simtita. Cand mi-am facut examenul de secretie ultima data tot acolo era, cu toate ca am facut tratament cu canesten. faza e ca e localizata in col.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Am inteles, Loutzy , atunci poti s-o lasi in pace o perioada.

Amuzanta faza cu urina...stiam de primul jet, al doilea jet..atata de greu imi era ma ma concentrez..moarta de somn, cu ochi lipiti, pishu urgenta mare si eu trebuia sa numar jeturile... aaa si pt urocultura trebuie spalata Duamna Pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata.
Ce faceti? eu cu greturi si dureri in gat. am racit si mi-am adus aminte cum e sa vomiti toata ziua. Iar sunt distrusa.....Nu ma mai pot concentra la nimic. Vreau acasa.
Baietelul meu a fost ieri dupa masa tare nazdravan, l-am simtit intr-una. Macar sa stiu ca e el e bine.
Lorich, mi-ai adus aminte de primele zile petrecute acasa cu printesa mea.....ufffff.......SIGUR nu as fi putut sa port tocuri...aveam doua halate pe care le shimbam intre ele si pe dedesubt aveam doar chilotul, si ala fortata de impreurimi( lohiile) ca altfel stateam goala de tot.

Nici eu nu cumpar biberoane , sper sa nu am nevoie.
Tunde, foarte frumoasa tunsoarea.....iar de baiatul tau sa stii ca m-am indragostit.....ma tot uit la el cat e de frumos....sper sa nu-l deochi.

Crosetat.....vai ce as vrea si eu sa am timp de asa ceva...imi place mult dar de unde timp.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Andreea chilotii aia se numesc "moartea pasiunii", nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata fetele. bine v-am regasit cu bine. Cam inconsecventa, dar raceala asta m-a flescait de tot.
Azi sunt iarasi data peste cap pt ca am avut un start fulminant:al meu trebuia sa se trezeasca la 4 si ne-am trezit la...6.15 cand el trebuia sa fie de muuult pe cai!Din cauza ceasului! normal - el credea ca l-am pus eu, eu stiam ca si-l pune singur. Plus ca azi noapte l-am maltratat - i-am bagat un deget in ochi de a zburat tipand pana la baie(Nu ca as fi vrut).Dar pana la urma s-a aranjat
Gabi, ai dreptate - ne panicam de la orice chestie. Eu cred ca ´facem asa pt ca sunt noi toate. Eu ma simt ca .... un joc din ala: acu se umfla-n dreapta, acu'-n stanga, acum ma mananca, acum ma doare, tot asa.
Va pup fetele. sa aveti o zi frumoasa - doar e inainte de weekend
Maine pun si eu de gogosele.

23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

aaaaaaaaa..inca o chestie si va las

stiati k sumaru de urina este primu jet de urina
si urocultura din jetu nr 2????
eu nu am stiut pana azi
cand mi s-a zisk nu e bn cum am venit eu cu un singur recipient. k trebuia sa pun intr-un recipient primu jet si il altu cel de-al doilea
voi ati auzit de asa ceva?????

gata am fugit in pat
ne auzm maine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

bebelu intai lasi putin sa curga , apoi iei primul jet si apoi jetul 2 . Jetul 2 trebuie sa contina defapt si din final .. nu f concentrat (adica nu mai aproape de 1 jet ci mai aproape de final).

mami 18+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

buna fetele

ca tot stiam de la bebelu de Siluan.... aseara am vazut povestea lui la Acasa tv (cred ca-i spune emisiunii PoveStiri sau ceva de genu')

i-am vazut fratioriii , tatal si pe el.... e un copil atat de frumos , dulce , ochios.... sper sa reuseasca in pb lui

eu nu-s ce tot fac iar am dormit f putin , ma doare si stomacul , iar ma incearca febra .... am o stare de 2 bani
mi-e dor si de omul meu... abia astept ! ma duc duminica dupa el la tulcea . inca 2 zile singurica si gata !

voi ce gatiti pt we? (n-am nici o idee , nici macar una bucata idee leshinata )

mami 18+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput