Burtici cu buburuze de ian-feb2011(68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

sincer..dc nu as obosi atat de repede si nu m-ar durea spatele..nu as zice k sunt gravida.
bine...si ca deja se vede burtica bine

intrebare:
pe voi va ustura pielea depe burta?in special in zona de sub buric???
k p mine ma ustura cand ating. dar nu stiu de ce.
ca si cum as fi iritata

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu sigur ca se intampla, pentru ca se intinde pielea

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 23 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

deci nu e nici o probl.
sunt mai paranoia si eu de aia va bombardez cu intrebari din astea

gata,,,,am terminat si cu hainele..
am mai pus deoparte 2 sacosi din alea mari de carefour
cred k ii deschid lu tata magazin de haine aksa

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

fetele eu ma duc la nani k numai pot
mi seinchid ochii
noapte buna tuturor si somn usor.
ne auzim maine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

aaaaaaaaa..inca o chestie si va las

stiati k sumaru de urina este primu jet de urina
si urocultura din jetu nr 2????
eu nu am stiut pana azi
cand mi s-a zisk nu e bn cum am venit eu cu un singur recipient. k trebuia sa pun intr-un recipient primu jet si il altu cel de-al doilea
voi ati auzit de asa ceva?????

gata am fugit in pat
ne auzm maine

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna dimineata!!
Iar sunt prima la datorie!!Am avut din nou o noapte agitata, cred ca nu am dormit 4 ore per total, si asta din cauza ca m-am tot gandit la efectele ureaplasmei asupra sarcinii mele.

Aseara am disparut brusc pt ca al meu sot a vrut si el la calculator, si intre timp eu.
Asa ca Shubulina o sa-ti raspund acum: tratamentul m-a costat 50 de euro dar doza dubla, ca parca banuiam ca nu o sa-mi treaca din prima, asa ca mai am acum o rezerva.

In rest , toate bune si frumoase, pt ca vine weekend -ul si poate ma odihnesc si eu in sf cum trebuie.

Bebelu , sincer te admir, ce ai facut tu aseara cu hainele, tot zic ca fac si eu, dar aman mereu pe o alta zi. Deja am intrat in panica, ca nu mai am loc de depozitat hainele, si treb sa fac loc si pt cele ale lui bebe.

Dragi burtici, va pup, si vb mai tarziu!!!

FVL heterozigot, 21 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici..am intrat sa va salut si ies..plec la plimbaream asa un chef e asa frumos afara ..se vede marea atat de linistita ma duc pe malul mariisi o sa-i povestesc marii si despre voi
pup si o zi bunaaaaa

Angie+20

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute-dragute!
Dau cu placere ceai cu covrigi sau paine prajita, laptic, chiar si cafea, capuccino si ce va mai doreste sufletelul.

ppisic - Diana ce m-ai facut tu sa zambesc in dimineata asta. Acum vreo cateva saptamani am avut si eu initiativa (prima si ultima) sa fac galuste cu prune. Ale tale arata minunat... eu tot adaugam faina ca se lipeau rau si numai de pruna nu... intr-un sfarsit m-a convins sotul sa nu ma mai chinui degeaba, ca lui oricum nu-i plac cum arata si ca nu papa din ele .
Foarte draguti botoseii si caciulita crosetate!

Laura imi plac botoseii tai, sunt super, te pricepi. Ha-ha ce burtica tuguiata ai, ce misto!!!

djlaura foarte tare coafura ta. Indrazneata si te prinde f bine. Bafta ai la eco, sa vi cu vesti minunate!

Tunde sa-ti fie de bine cu noua coafura. Imi place.

Ralu' plimbareata mica... Tinem pumnii sa ai rezultatele la analize bune-bune!

Irina ~ 24+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neata burtici. M-am trezit la 8 ca nu am mai putut dormi.
Merci Irina de cafeluta si aprecieri. Burtica mea oricum a mai crescut. Sper sa binevoiasca al meu sot sa-mi fac azi niste pozici cu hainutele de la rodina.

Ralu eu nu stiam de diferenta asta pt analizele de urina. Eu stiam ca primul jet de arunca, ca sunt f multe bacterii nespecifice acolo care se acumuleaza in timpul noptii. Or sti alea ceva cand au zis asa.

Angie plimbare placuta. Vreau si eu la mare. POate la anul.

Azi am peogram administrativ tre sa intru in dulap sa vad ce fac cu hainele si unde le depozitez, m-am molipsit de la tine Ralu.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!!

bebelu, eu stiam ca la analize se ia de la mijlocul jetului de urina...nu am auzit never asa ceva...dar tot ce-i posibil.

shubulina, spuneai ca s-a depistat la analiza de secretii dar aveai ceva simptome sau un dr normal tre sa-ti faca asta neaparat??

Eu am avut intepaturi in burta iar aseara care treceau doar daca ma puneam pe partea dreapta...am constatat ca ar fi de la balonare. Am mancat un mar mai acrut pe la 5 dupa amiaza... Spre dimineata m-a lasat si am putut veni la servici. Vi se intampla chestia asta??ca la mine e a doua oara.

welcome fetelor noi si sarcina usoara cu bebei sanatosi!
welcome back gabi, ti s-a simtit lipsa!
felicitari fetelor care au fost la bebei...eu cine stie cand il voi vedea...si nici nu a miscat inca...
Voi la cat l-ati simtit? ca poate a miscat si nu mi-am dat seama..

ok.. va si mai vb

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 17+

Mergi la inceput