Burtici cu buburuze de ian-feb2011(68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Uitati, aici despre puiul mic si scump Siluan (ce au adt la AcasaTv)

http://www.acasatv.ro/emisiuni/un-bebelus-de-7-luni-are-urgent-nevoie-de-ajutor-video.html

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neatza burticutze lipseste omul un pic cu pregatiri de iarna, si sta o zi sa recupereze ,m-am zacushtit cu mama drept ucenic, adica ea cu munca grea si eu cu gustatul
V-au auzit cei de la matinal de la antena 1, au facut si ei galuste cu prune suntem fenomene, eu azi fac salata boeuf
Shubu, Dangabriela... imi pare rau de analize, ma rog s-o rezolvati cu pastilutze si sa nu aveti probleme
Gabivalceanu.... mama lor de gretzuri, nu te-au lasat nici acum? off cat despre col...stai cat mai mult la patutz,e scurt tare, eu am experienta foarte neplacuta legata de col, nu e de joaca, bb de acum ia in greutate si apasa pe col....
Djlaura...frumoasa gravidutza bruneta
Loutzy...mei ce botoshei mumoshi si burtika nu mai zic
Ppisic...pozici frumoase si la tine si caciulitza si botoshei crosetatzi, scumpe rau
Bebelu... gand in gand chiar vroiam sa propun si eu fetelor ca atunci cand pun poze noi sa le puna in fata ca sa stim pt cine nu stie cum sa zica Cat despre cum se recolteaza sumarul si urocultura asa am invatat in spital ca se face.
Angi..gandeste-te si la mine, sunt indragostita de mare, si nu am vazut-o anul asta , is inebunita sa-mi incarc plamanii cu aerosoli
Mami de roscatzel, Alexa... multumim de carti, am gasit niste filmuletze super utile, cum se face baita, cum ingrijim diverse parti ale lui bb, utile rau, mersic
Sanatate fetelor mucioase, sa va faceti bine
Bun venit fetelor noi, sarcini usoare

si acum un pic despre mine ma confrunt cu chestie cam tampita, pe spate si fese am ca un fel de iritatie, bubutze rosii, nu ma mananca,tot am zis ca e de la caldura, si trece, dar a venit frigul si s-au mai estompat putin si atat, mama imi propusese sa schimb detergentul poate fac alergie ca bebeii, am sa incerc, dr-lui nu i-am spus, saptamana viitore am sa-i cer parerea, aveti ideie ce poate fi? sau cu ce sa ma dau?

o zi frumoasa sa aveti!

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata fetele eu acum ,m-am trezit si ma pregateswc sa plec la dr,,pop burticile voastre si va multumes de aprieciere la freza si burtica

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

neatza fetele
am facut si e ochi si hop pe forum sa vad ce ati mai scris...
stiu ca ati baut cafea dimineata da mai beti una si cu mine?

+20

Aly si bebe sugaretz va pupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hel;lloooo

am aparut si eu sa va salut si sa vad au cate un

ma duc pana la banca sa rezolv cu un card nenorocit..de o sapt ma chinui sa-l ridic si nu am reusit nici acu. azi sper sa fie ultimu drum

asa k ne auzim mai tarziu un pic
sa aveti o zi frumoasa si un inceput de week-end minuntat

Mirela p unde o fi????
k nu a intrat deloc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna burtici
Vas;multumim pt compliment
Bebelumai culca-te fata...ce-s cu orele acelea tarzii?..hai la 11 seara...mai merge...ora12..nna merge...da si pe la 1!..Eu la 11 sunt terminata
Bebitul iti apasa ceva nerv..iti trece intr-o zii ,doua..sper.
Promit ca schimb prima poza cand pun pozici noi ca sa observati draga doamna directoare
dJ LAURABAFTA MAXIMA!!!!!!hai cu vesti bune
Loutzysi sotiorul tau trebuie sa faca tratament ca sa-ti treaca...daca mai facetisau

Bebelina mea a inceput sa dea tumbe prin burtica..mai ales cand stau Eu seara si dimineata...asa de mult o iubesc deja

pupici...merg la chiulit..prin oras

Tunde 18 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci ieri cautam pe google galuste cu prune vad ca si voi tot cu asta v-ati ocupat. Norocul meu ca n-am pofte, ca altfel m-ati fi omorat pana acum
In schimb mi-ati facut pofta de... botosei. Daca ma tine suficient de mult cat sa-i fac, va pun poze cu ei

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor vin cu vesti bune,bebe e bine e un jucaus ...placenta e si ia bine,iau tratamentul in continuare si sper sa nu mai am probleme bine si nu exces in miscare...sunt cea mai fericitaaaaaaaaaaa

va multumesc mult ca sunteti mereu alaturi de mine,conteaza mult cand cineva iti ridica moralul

djlaurao1 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laurica ce vesti bune!!! Sa ai grija in continuare!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

-ici la burticile matinale

Noi va invitam, cam tarziu, la paine cu ou prajita si ceiutz de lamaie, pentru cine doreste.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 18+ cu
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput