Dovlecei in sarbatoare *193* LMA Sofia!!!
Raspunsuri - Pagina 11
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Ralukule, mamis, hai ca esti simpatica. Stii, eu incerc sa vad partea buna a tuturor lucrurilor. Este de plans ce povestesti tu aici dar ai facut-o haios si dragut. In primul rand il pupam dulcic pe Alex ca e mare strengar. Apoi...nu stiu daca te incalzeste cu ceva ca noi suntem cam la fel. Si cel mai tare ma enerveaza ca merge de o singura manuta numai (de stanga) dar in jurul meu. Dupa ce ma rotesc 10-15 minute zau ca imi vajaie capul. I-l dau cui se nimereste prin preajma pentru a-mi reveni timp in care urlaaaaa la picioarele mele ca el vrea cu ma-sa , trag o gura de aer si-o iau de la capat. Deci...nici macar n-avem nevoie de spatiu f mare de "joaca". E suficient cat un cerc cu raza egala cu lungimea mainii mele+lunginea mainii lui pe oblic De fiecare data cand NU MAI POOOOT imi zic ca de-acum urmeaza greul, cand s-or desprinde din mainile noastre si-o sa se duca fix unde e mai periculos. Acum macar pot sa controlez situatia si... ce este mai important, sa stau dreapta . Eu nu vreau perioada de la 1 an si un pic pana la 2 ani (din punctul asta de vedere). Chiar daca ai tai pun pentru iarna, roaga-i ca din cand in cand sa-l ia pe Alex si tu sa faci ceea ce au ei de facut. Macar schimbi activitatile si te mai poti relaxa un pic. Hai ca nu mai este mult pana pleaca la disco Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
sa vad cat pot scrie cu el maraind in brate...
Lili m-ai facut sa rad in hohote cu raza cercului! .
La taica-meu i l-am mai dat pe acelasi principiu, si a inceput sa urle de ne-am tot gandit ce or crede vecinii, ca-l taiem?
Dana
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 De fapt nu stiu la ce revin, ca nu mai stiu ce am vrut sa ma plang... daca suna la usa, si cineva vorbeste incet si bland cu mine sa stiu de ce, da? s-a trezit... Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
da' sa te tzuc draga mea
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
liliac1 spune:
Ralukule, fetita mea, voiam sa ma apuc si eu de facut cateceva administrativ...adica sa profit cat e plecat ficioras cu taica-miu "ca baietii".
Eu sincera sa fiu, te inteleg. Si te inteleg atat de bine, din pacate. Eu nici macar n-am avut taria sa ma mai plang la voi cu muuuulte chestii pentru ca mi-a fost jena sa nu fiu judecata ca deja sunt la al doilea copil si nu m-am invatat minte
Noi nici acum nu dormim noptile (urlam!!!!)
Nici noi nu dormim in carucior. Nu imi inchipui cum ar fi sa fi facut o investitie intr-un apartament de-ala pe 4 roti si sa fiu nevoita sa-l imping cu burta si sa ma injur ca am dat o mica avere pe el.
O am si pe Andra care nu mi-am putut inchipui ca poate sa fie atat de geloasa. Am crezut ca daca e mai mare diferenta va fi mai bine. In cazul nostru...nu este . Ar face orice numai sa nu ma lase cu Radu. Face lectii suplimentare pentru la scoala (si e prima saptamana!!!) ca sa nu plec de langa ea. Si muuulte altele pe care prefer sa nu le mai spun ca si-asa imi este sufletul greu
Deci, sa spunem ca pe undeva empatizam.
Ei, ceea ce am observat eu pe parcursul evolutiei noastre e ca nu reusim sa invatam din propriele greseli. Majoritatea dintre noi, ca si mine de altfel, face greseli pe care uneori le constientizam dar...dintr-o nevoie incomensurabila de a incerca sa ii protejam pe pui cadem din nou in aceeasi greseala. Cedam!!!
Eu asta incerc sa vad la mine: unde gresesc si eventual sa pot sa raman ferma pe pozitie chiar daca ma "doare". Poate ca si tu ar trebui sa incepi tot de-acolo si sa incerci sa nu faci un capat de lume daca apare un grad mic de disconfort in ceea ce-l priveste pe pui.
Asta e parerea mea.
Ca e agitat Alex??? Si ce daca!! E normal.
Ca vorbeste lumea?? Fie la ea acolo!! Tu trebuie sa-ti vezi de ale tale. Pe mine ma stie tot blocul si ma mai intalnesc cu unii vecini care ne intreaba: "Baietel, mai plangi tu noaptea???" Asta al meu ii ignora iar eu le spun ca vecinii buni se suporta si asa. Bine ca nu vine barbatu-miu beat si ne trage cate-o bataie cum se obisnuieste pe la alte case.
Te pup si iti doresc sa gasesti solutia cea mai buna.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
suede spune:
Raluk,Liliac
Va inteleg perfect pe amandoua.Si eu simt uneori ca nu mai pot si ma gandesc serios ,,daca" vine sau nu al doilea copil.Mi-as dori ca Mihnea sa mai aiba o surioara sau un fratior,dar e asa de greu....De-aia zic,eu le admir sincer pe mamicile de dovlecei cu .
Si eu am avut probleme cu Mihnea de atatea ori (cu rotavirusul,cu somnul,cu mancarea,acum cu LP) si la fel ca si voi imi doresc sa fac lucruri care inainte erau normale pentru mine.
Din pacate noi suntem fara bunici in Bucuresti si soacra n-am.
De cateva nopti nici nu mai doarme bine,se trezeste,tipa,suge putin si de la capat....
Cu merusul biped,deocamdata nu ne pasioneaza,insa patruped prinde o viteza de abia il prind...
Dar ce sa-i faci?Pe mine ma consoleaza ideea ca ei nu fac intentionat si o sa treaca intr-o zi, sa fie cat mai curand acea zi.
Asa ca,stati linistite,ca nu sunteti singure!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Dana15 spune:
dragelor, eu sunt un pic haotica cu mesajele..as vrea sa pot scrie mai mult, dar cat Ana e treza nu-mi permit decat mesaje scurtute..asa ca..
Nela sa fii fericita, mamica draga! sa-ti dea Dumnezeu tot ce este mai bun! meriti din plin!
Andre la multi ani fericiti!
Sa creasca mare si sa fie sanatoasa dovlecica noastra sarbatorita astazi! La multi ani Eva!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
mary_07 spune:
Ralucule te imbratisez tare tare de tot...mai multe nu pot zice acum
Liliacule ai fost tare cu invartitu' pupam dulce pe Radulescu
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
alex25 spune:
LA MULTI ANI EVA
La multi ani NELA
La multi ani ANDRE
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Iulika29 spune:
Salutis!
Desi azi am zis ca nu mai apuc sa intru , am apucat så citesc in masina ce a scris Raluk si am zis ca e musai så scriu.
Raluk mami, nu stiu daca mai tii minte ca am avut si noi o perioada cam lungutå cu peri albi si cu zile extrem de obositoare.Så stii ca am recunoscut acelasi comportament la Alex ca cel a lui Bruce pe atunci.Eu nu am insistat si nici nu obisnuiesc de fapt så ma plang , atat aici sau la prieteni, familie, pt ca asa cum ai spus si tu a doua zi imi pare rau...sau cand trece perioada e si mai ciudat sentimentul de vinovatie.
Din påcate te gandesti la f multe atunci cand il vezi ca nimic , dar chiar nimic, nu il linisteste.Nici jucarica la care mereu zambea, nici grimasele mele, nici ca merg cu el la apå så se joace.Am ajuns la concluzia ca e o perioada care pare destul de lunga datorita oboselii si neputintei.
La noi cand a trecut perioada a coincis cu inscrierea la gradi.Initial am zis ca a ajutat mult gradi dar nu.Pt ca ce e drepr crizutele acelea se rarisera dar tot mai venea la cateva zile chiar si la gradi..Si acum le mai are dar nu sunt mai multe zile la rand.La un moment datma gandeam cu groazå la weekend cand nu e gradi.eu venita de la munca, obosita si el maraind in continnu.Nu conteaza daca il aud cum rade sau zdrångane cate o jucarica mai tare eu imi continui somnul linistita dar atunci cand maraie si cand il aud plangacios nu pot så dorm oricat de obosita as fi.
La noi a ajutat enorm si gradi dar si faptul ca mai putem så il lasam la soacra cate o zi.Suntem super mega incarcati dupå o zi din asta si suntem mult mai rabdatori si pregatiti pt orice, si culmea atunci se intamplå ca el så fie extrem de cuminte si il enervam noi cu pupåturi de cat de drag ne e.
M-am intins tare mult dar chiar am vrut så scriu astea si as mai avea si pot så revin pe parcurs.
Liliac mami eu te imbratisez cu drag si så stii ca in legatura cu invatatul din greseli så stii ca eu uneori nu vreau så invat.Nu stiu de ce si nu m aintreba ca nu am un raspuns.Poate asa simt eu ca desi e gresit ce fac poate a doua oara functioneaza.Mai ales daca vine din instinct.Stiu ca inca nu am al doilea bebe, dar vine acusi.am de gand så o/il cresc asa cum am facut-o si cu Bruce.Sunt sigura ca undeva am gresit cu siguranta, dar pana la urma el e un copil sånåtos, vioi vesel din cale afarå.Deci greseline nu au fost as amari , zic io.
Nu stiu daca se intelege ceva din ce am scris dar incerc ..
Va pup!
eu merg så mai trag un pui de somnic.Lucrez in seara asta.Puiul e la soacrå.
Sabyna m-am gandit mult la tine mami.Numai dureri de cap si de masele nu iti trebuie acum.Sper så treaca repede, repede!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 15+
Bruce, minunea noastrå
daciana.ilie spune:
salutare fetelor
am reusit sa rasfoiesc ultimele pagini, timp nu prea am pt ca am un nou hobby - chituitul tamplariei ;
Raluk, am vrut neaparat sa-ti scriu pt ca desi situatia noastra este asemanatoare, este si diferita: de ex. sunt perioade din zi cand vrea numai in brate - cand e somnoros si vrea sa adoarma sau cand abia ce s-a trezit - deci experimentatul imbracatului cu el de gat a fost bifat si de mine; nu as putea sa fac nimic daca as fi singura cu el, tb supravegheat tot timpul pt ca merge; asadar pensatul, manichiura, epilatul sunt un lux ... pana pe aici sa zicem ca sunt asemanari dar ... observ ca sotul meu se intoarce la pc si mai joaca si Darius sta cuminte si se joaca cu una cu alta, ii mai da alta jucarie cand maraie si mai "cumpara" un pic de timp liber - desigur si acela chinuit si cu un ochi la el ...
in schimb eu am stiut din burtica ca o sa am un copil cuminte ... mai calm - asa cum era atunci, asa e si acum; dormim noptile - il simt cand incepe sa se agite de foame .. il pun la san - mananca si adoarme si adorm si eu instant, de cele mai multe ori; avem 2 somnuri peste zi ... insumate cam de 3 ore as zice
... s-a trezit ... inca o fraza ... se joaca frumos cu frunzele de pe strada - le "matura" cu un bat ... mie mi se pare cuminte
va pup - si pe tine Liliacule - si va urez sa va fie mai usor pe zi ce trece!
La multi multi ani fericiti sarbatoritilor !!
daci
_
a trecut aproape un an si eu am devenit nostalgica ... asa ca am cautat si gasit povestea nasterii lui Darius, spusa de sotul meu
prima parte
partea a doua
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Alex ieri mi-a scos sute de peri albi, nimic nu era bine. Vrea sa umble de manute, apoi maraie sa-l iau in brate, dar sa nu stau intr-un loc, maraie apoi ca vrea jos, dar nu sa stea intr-un loc la vreo jucarie. Urla si tipa de nervi ca nu poate umbla, vrea numai in picioare si nu poate. Doar el era asul bushilarii si acum nu mai vrea decat dus de manute si urla. Spuneti-mi cat dureaza perioada asta daca a mai trecut cineva prin ea... Nici sa beau apa nu m-a lasat ca urla continuu daca ma opream intr-un loc. Ai mei pun chestii pe iarna, asa ca suntem doar noi doi. De la plimbare ne-am intors rapid, nu pentru ca ploua si era frig (15 grade la noi ieri si azi) ci pentru ca desi era in brate, urla continuu... Vreau si eu sa stiu cand voi putea face un dush, nu stie nimeni? Sa beau un pahar de apa linistita, cred ca numai cand va pleca la discoteca, nu? Acuma nu pot merge la dush, in caz ca va intrebati ce caut pe dc, pentru ca tocmai l-am culcat primul somn de azi, si trebuie sa fiu pe baricade. Si daca doarme 5 minute, si daca doarme maximul de 45 de minute, cand se trezeste urla dupa mine si dupa tzitzi... Na, ca trebuia sa ma plang si eu undeva... ma scuzati ca mai nou nu mai am timp sa intru, si acum ca intru ma plang... ieri am si plans pe bune, cu el in brate, asa ca se poate si mai rau Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
TreceSi eu am patit cu Erika de foarte multe ori asa.Era criminala.Lisa e nitel mai soft,dar imi face si ea figuri de genul asta,ba in brate,ba jos,ba vreau banana,ba o arunca cat colo,ba urla,se arcuieste gata sa cada...si tot asa.
Dar sunt perioade si or sa treaca.
Cand o sa inceapa sa mearga se linisteste din punctul asta de vedere,dar nici nu mai sta locului
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla