Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 9
Andrada79 spune:
Danicris nu am rezovat nimic cu banca, am semnat ca refuzam modificarie si le-am propus altceva si acum asteptam alta oferta a bancii.
belleane spune:
Lilly: noi nu am primit antibiotic pentru otita, am luat doar otocalm picaturi pentru ca avea dureri si antiinflamator. Ii trecuse deja febra cand am ajuns la orelista dar avea timpanul usor afectat. Nu are nici o problema cu urechile acum.
De fapt risc sa am eu de la tipetele ei. Cred ca are ureche muzicala si voce. Canta asa frumos cand se joaca, cand sta pe oala,cand face baie, compune si versuri numai de ea intelese.
belleane spune:
Andrada: sunt peste 3000 de clienti nemultumiti la vb. Sper sa castigati ceva. La voi in familie o sa fie mare intrunire,o sa se lase cu petreceri. Urata treaba cu apa, nici nu stiu daca exista solutii. Stiu ca niste prieteni de-ai nostri din Corbeanca au aceeasi problema cu apa.
Lorich spune:
Cleo scumpa, am vazut apelul tau, eram la un nani super cald si profund
Noi suntem acasa, adica eu, lui Robert i s-a agravat raceala aia, sambata spre duminica am zic ca mor, dormea insa respira fix la un astmatic, ca un om care a alergat 1 km cel putin, ceva super sacadat,te speriai daca-l auzeai... duminica la prima ora eram la medlife, are traheobronsita, noroc ca nu pneumonie inca; mi-am luat comediu medical saptamana asta, ca avem aerosoli de facut (noroc ca merg la nani) si nu puteam sa o las pe Buni sa puna 0,3 ml de ventolin...asa ca acasa, nu te mai bazaie nimeni dimineata la cafea.
Acum Robert e mult mai bine cu respiratia, facem in continuare aerosoli, insa nu-i trec mucii si implicit tusea, sunt multi si cleiosi si multi si multi. Dar e vesel si-a revenit cat de cat cu papa... Ma bucur ca Mara e ok cu burtica, m-am gandit la voi, stiu ca aveai ghipe.
Lily sanatate Juliei, sper sa scapati fara antibiotic!
Dani frumosi foc piticii, Andra d ela zi la zi e mai luminoasa!
gabi Spor la impachetat!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 22+
Doloress spune:
Lorich sanatate multa! Asa e si al meu. Noaptea imi pun perna in cap sa adorm ca face ca trenul. Mucii curg garla, tot asa cleiosi si urati.
Noi nu facem nimic special, aici te trimite acasa si dupa 2 saptamani de febra 40, deci nici nu ma mai obosesc sa ma deplasez pana la doctor sa ma trimita inapoi. De aerosoli nici n-am auzit aici.
Ii pun in nas niste apa cu sare si ii dau ceva homeopat, stodal de tuse si cam atat. Si bineinteles l-am trimis la gradi, aici il poti duce atata vreme cat n-are febra. El e cel mai bolnav din toti ( as always, of course) celorlalti le-a trecut imediat, chiar si celei mai mici, abia venite, de 17 luni.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Lilly79 spune:
Merci mult pt raspunsuri.Deci se poate fara antibiotic.
Acum dilema mea e cum scapam de mucii din gat. Aspir eu nasucul, dar ii scoatem din nas, nu si din gat.
Parca zicea careva pe-aici de ser fiziologic cu seringa bagata pe nas, dar nu stiu daca nu-i provoc voma sau ceva.
lorich, doloress multa sanatate piticilor vostri.
Sper sa mai intru si nu doar sa maplang sau sa va cer sfatul.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
Lorich spune:
Doloresssanatate si voua! Mai, la noi era la un pas de insuf respiratorie sau cum se chema? Cleo cred ca stie - din pacate - faza aia cand nu mai poti respira. Mucii...galop de sanatate pe langa respiratia aia....brrr....
Lily sanatate! Mai, noua pediara pt mucii aia care haraie in gat, nu curg, da's acolo ne dadea oftamesone N.
Ca sa fie toate bubele rele in curul babei mele (la propriu) mi-a aparut un mega hemoroid, mi-e frica s anu plesneasca, m-am dat cu hemorzon, caut acus pe net si despre doxiproct sau ceva d egenul..sa vad cum se pupa cu sarcina.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 22+
MsBB spune:
aha, ma dau pe net , de la 3 si ceva !
Nu butonez prea mult ca-s pe "quiet mode" , inca se doarme, numa io nu poci sa dorm in gradina lu' Ion ... si cum m-am plictisit de belit oki pe pereti in intuneric ...
Macar sa va dau o proaspata ( presimt ca eu voi avea nevoie astazi ) si sa va urez o zi frumoasa.
Noi, ca tot intreba Dani, suntem in trend - si eu si Andra mucim/tusim/fornaim in tandem , asteptam zile mai bune .
Astea fiind zise va urez sanatate multa, zile frumoase si insorite si copii voiosi!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
Danicris spune:
Buna dimineata.
Dau si eu o daca a lui MsBB nu ajunge.
Am intrat doar sa urez multa sanatate lui Robert-cozonacel, lui monsieur Patrick, Andrei si mamicii ei si sa-i dau un pe urechiusa Juliei.
Va imbratisez, papaaaaaaaa ...
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lilly79 Merci mult pt raspunsuri.Deci se poate fara antibiotic. Acum dilema mea e cum scapam de mucii din gat. Aspir eu nasucul, dar ii scoatem din nas, nu si din gat. Parca zicea careva pe-aici de ser fiziologic cu seringa bagata pe nas, dar nu stiu daca nu-i provoc voma sau ceva. lorich, doloress multa sanatate piticilor vostri. Sper sa mai intru si nu doar sa maplang sau sa va cer sfatul. Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
lilly, io am bagat la mara ser cu seringa in nas, sa inmoaie si sa spele tot - daca e vomitacioasa... e nasol. Mai poti face baie cu aburi, pui 1-2 pumni de sare in apa (io am o punga mare cu sare in baie, cea mai ieftina), si faci un fel de sauna la baie - asta desfunda si ajuta si sa tusheasca. Bine, asta merge inainte de culcare. Secretiile din gat noi le tushim si dam afara,d ar copiii nu reusescintodeauna, asa ca dai si bauturi calde (candva Mara bea limonada, si o faceam cu apa calda ).
lorich - imi pare rau de respiratia proasta - ventolinu e bronhodilatator si isi face efect imediat.
mai fetelor,a m uitat de ziua lui Nicole1980(pe 19) si Andreap( pe 20). . La multio ani sa fiti sanatoase si fericite!!