Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (173)
Raspunsuri - Pagina 8
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BELLEANE Salutare, Cleo: da Biotics e foarte bun adica o repara si daca face prea des si daca face prea rar. A fost bun si la pisica. Pe de alta parte tot asa era si cea mare a mea tin minte ca aveam o bona care ne dadea raportul si spunea ca a facut de x ori pastos. Deci cuvantul asta pastos e ceva horror pentru mine. Si am spus pediatrei care ne-a dat mai multe feluri de tratament care nu au mers inclusiv regim,smecta,debridat,rennie,epicogel, sumetrolim. La noi a mers cu ercefuryl. S-a refacut burtica fetei apoi si nici ca am mai avut probleme. Biotics nu cred ca am luat atunci. Cred ca ar fi bine sa-i dai iaurt facut in casa din Activia sau activia. Te iubim, printesa Victoria!!! |
si pisica??
Doloress spune:
Bonjour mesdames!
Si eu ma plictisesc lunea dimineata ca nu prea am material de citit!
Dana wow, ce week-end frumos, si eu visez la duminici din astea linistite in familie, dar probabil ca trebuie sa mai astept vreo 3 ani pana atunci.
Stefany multa bafta in continuare!
Danicris niste scumpi rasfateii tai! Ce mai rad ei cu gura pana la urechi, iti insenineaza ziua! <
Ylari ce ma bucur ca ti-a revenit buna-dispozitie! Asa e, mai avem caderi din cand in cand, se aduna prea multe, dar le luam incet incet, cu rabdare si apare si soarele.
Laura simpatic foc Mirci! Am inteles ca sunt capabili sa perceapa ironia foarte devreme. Al meu deja ne zice foarte serios : nu mai rade!!! cand mai radem de el, dar daca e asa scump, cum sa nu rad!!
Luminel wow, ce rau e sa te tai la degete, eu am cate o taietura mica si plang 2 zile. Mai ales spalatul vaselor devine o intreaga aventura.
Gabitam spor la impachetat! Noi ne-am mutat cu bebe de 4 luni si tot mi s-a parut greu. Sa-ti mai zic ca aveam cutii nedesfacute si dupa un an de la mutare? Am auzit ca normal ar fi ca acele cutii sa le arunci sau sa le dai la saraci ca e clar ca sutn lucruri inutile. Dar ca si la Cleo sunt ale sotului care aduna ca furnica toate prostiile. Eu sunt cu aruncatul. Dupa mine cam jumate din casa as arunca-o.
Edit - Bellanne spor la teme, eu una abia astept sa creasca piticul sa mearga la scoala. Eu am iubit tare mult scoala, si inca visez sa mai fac vreo facultate ceva.
Piti are muci si tuse si un pic de febra de dimineata. Oh, well, incepem sezonul... N-am dormit decat vreo 3 ore si astia ne cer si timp suplimnetar saptamana asta.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
belleane spune:
Cleo:
Da mai, pisica mea are intoleranta alimentara. Am avut noroc cu fetele ca n-au facut prin casa si au fost in general sanatoase in ultimul timp dar m-a omorat pisica. O data la vreo 2 saptamani chiar daca mananca numai mancare speciala (care nici nu se prea gaseste)face treaba asta si vomita, etc, etc Si in plus se foieste toata noaptea si nu ne lasa sa dormim.
Victoria_mami spune:
Salutari si de la noi; suntem acasa, aseara Victoria a vomitat pe toooot patul, la 11 eu ii faceam baita si daddy schimba patul. Am aruncat 3 perne (din 4 cate avem in patul Victoriei si al meu), azi dimi am iesit si am cumparat alte perne. Nu, nu a vomitat de la tratament, aseara a papat un carnat si ala l-a vomitat. Nu stiu de ce, ca i-am luat carnat de la nenea ala inainte, de multe ori, e intotdeauna bun si proaspat... aseara nu i-a picat ei bine. Dar apoi s-a linistit imediat dupa baita si dupa ce am pus eu cearsafuri curate ne-am intors la culcare si a dormit pana la 7a.m. Vroiam doar sa va zic si sa va pup si sa va spun ca va citesc tot timpul, dar sunt lenesa la scris.
Drept urmare, am vazut copilasi de Dani, 2 zambareti am vazut ca pisica lui Belleanne are intoleranta alimentara, am citit ca Mara are probleme cu stomacelul si am vazut si fetele Adrianei in vacanta. Annika si Lara, 2 fetite frumoase.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi, poftiti la .
Doloress, saru'mana. Multa sanatate lui Patrick. Pardon, monsieur Patrick. Tu cum te mai simti ?
Desiree, multa sanatate Victoriei, sa ne mai pui poze cu scumpetea mica, ne este dor de ea.
Belleane, nu stiu ce se ureaza cand cununi, felicitari, sa fie intr-un ceas bun ?!? Nasol cu pozele, macar vreo 2-3 sa ne arati si noua sa vedem fetele frumoase. Of, deja teme. Bafta !
Gabitza, spor la impachetat. Macar sa aveti timp sa va aranjati noul apartament. Noi cand ne-am mutat s-a intamplat totul asa rapid ca am avut doar 3 zile la dispozitie sa varuim si sa raschetam/lacuim parchetul, i-am disperat pe mesterii care au venit sa ne faca lucrarile, am stat numai in coasta lor. Cand mai vedem si noi poze cu baietii ? Imi este dor sa le vad mutritele. Vai, cand te aud cu "de ce"-urile lui Raducu ... Vreau si eeeeeeeeeeeeu !!!
Dana, ce sfarsit de saptamana frumos ati avut ! Ce haioasa Odo, mi-o inchipui cum vorbea la telefon picior peste picior ... Va imbratisez cu drag.
Laurita, multumim. Am uitat sa-ti spun : asa m-am necajit cand am citit ca Mirci o trage pe Ilinca de par ... of, asa scumpa e, draga de ea, in loc sa o pupaceasca non-stop ... sper sa-i treaca fazele astea, sunt convinsa ca o iubeste pe surioara lui dar are el acum toane. Of, ce discutii aveti voi cu Mirci, noi tot cuvinte inventate, parca nu mai am rabdare sa inceapa si Vladuc sa vorbeasca.
Lumi, asa patesc si eu cand ascut cutitele, ori imi tai degetele, ori mi le infig in palma.
MsBB, Lori, Simonita, ce mai faceti, fetelor, mai povestiti-ne cum va simtiti, cum evolueaza burticile. si
M-am intalnit in we cu o mamica, luase rechizite pentru fetita de 5 ani la camin. Avea 2 sacose, nu-mi venea sa cred, chiar m-am uitat sa vad ce Dumnezeu a cumparat acolo. Asa devreme cu rechizite ! Si imi spunea ca si la cresa la Vladuc o sa trebuiasca. Habar nu aveam. Pai eu credeam ca acolo se duc copiii sa se joace nu sa faca lectii. Incep si eu ca babele : pe vremea mea ...
Ieri, la cererea lui Vladuc, i-am spalat pe amandoi in cada. Am pus cadita Andrei in cada mare, iar Vladuc langa ea, noroc ca avem cada imensa si incap, ca si cadita Andrei e asa de mareeeeee, nu incape pe usa decat inclinata, mereu rade sotul de mine ca am comandat-o pe net fara sa ma gandesc la marime. Doamne, ce distractie a fost pe ei, s-au jucat pret de vreo trei sferturi de ora de m-am plictisit pazindu-i. S-au jucat cu jucarelele, s-au stropit, Vladuc a spalat-o pe dongonica ... totul in chiote si hohote de ras, iar eu cu sotul stateam ca la spectacol cu gurile cascate si cu inimile maaaaaaaaaari ... murim de dragul lor cand ii vedem.
Va imbratisez, sa aveti o zi minunata, papaaaaaaaaa ...
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Andrada79 spune:
Crina felicitari pt masina! Sa o stapanesti sanatoasa si la cat mai multe drumuri alaturi de puiul tau mic.
Gabitzam sa stapaniti sanatosi apartamentul! Felicitari pt marea realizare si spor la mutat!
Adriana am vazute pozele si ce sa zic superbeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Ce legume aveai acolo pe gratar??????
Danicris am admirat colajul! Sunt doi frumosi!
Belleane felicitari pt eveniment. Da asa e cu pozele si eu abia le astept pe cele facute de fotograf!
Noi week-endul asta l-am avut plin. Sambata am taiat motzul finului si a iesit o petrecere ffff frumoasa. E atat de dulce ca imi vin sa il pap, din pacate fina mea trece prin acelasi moment ca al Crinei si uffffffffff sper sa treaca cat mai usor, suntem langa ea cat putem, mai nasol pt noi ca suntem si nasii lor de cununie si trebuie sa fim obiectivi nu subiectivi dar................sa ma ierte Dumnezeu imi vine sa il strang de gat cand il vad ce rece e cu copilul, ma mir ca a venit la petrecere. S-a schimbat enorm. Pacat ca la iertat de atatea ori si degeaba.
Duminica i-am scos pe ceilalti fini la biserica si apoi am facut un gratar in curte. Din pacate am acumulat muuulta oboseala si ieri m-a cam speriat al meu sot ca i-a fost fff rau. Saptamana trecuta numai cu capul in acte am stat, poate stiti si voi de scandalul cu OUG 50 si Volksbank, din pacate suntem direct implicati si noi si uite asa drumuri acte, nebunii. In rest sunt suparata ca am facut analize la apa (avem put) si au iesit ffffff proaste si multe altele dar sanatosi sa fim ca le-om rezolva. Acum trebuie sa facem neaparat inca o baie la gata pt ce pe 26 octombrie se intoarce sora mea in tara. Oare cum va fi cu 3 copii in casa????? Tiberiu numai cand vorbesc cu sora mea si ii aude glasul ssi o vede pe webcam ...isi baga degetele in urechi ca nu suporta galagia din fundal, cu cele doua nepotele una canta alta plange, haaaaaaaaaaaa mor de ras cand il vad. Oricum abia astept sa ma joc cu ei in curte sa o vad si pe sora mea. Doamne nu imi vine sa cred ca se apropie clipa, de 5 ani jumatate nu ne-am vazut iar pe nepotele niciodata decat pe webcame.
Danicris spune:
Stiam ca am uitat ceva, scuze CrinaAndreea, sa stapanesti sanatoasa masina, te imbratisez cu drag.
Andrada, saru'mana. Nasol cu creditele. Cum ati rezolvat problema ? Doamne, 5 ani !!! Cred ca o sa fie foarte emotionanta revederea.
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Lilly79 spune:
Un mesaj rapid ca ultimele mele mesaje.
Noi de 2 saptamani si ceva tragem cu o raceala de-a Juliei(muci multi de toate culorile). Astazi a depistat pediatra ca are si otita.Si-a zis sa nu-i dam antibiotic decat daca face febra, dar trebuie sa avem grija cu suflatul nasului si sa-i punem picaturi in urechi.Doctorita de familie a zis ieri sa-i dam antibiotic, dar eu am decis ca nu si asa am ajuns si la pediatra astazi.
Eu as vrea sa nu ajungem la antibiotic pt ca anul asta a luat deja de 2 ori.O data a fost degeaba ca s-ar fi vindecat si fara,daca mai aveam rabdare cateva zile
Intrebarea mea este: copiii vostri au avut otita care s-a vindecat fara antibiotic? Am citit pe net ca doar 30% din otite au nevoie de antibiotic, dar mi-e asa frica de sechele.
V-am citit si m-am bucurat pt achizitiile voastre (apartament, masina), m-am intristat cand am citit ca sunteti in pasa proasta si va luptati cu crizele copiilor, dar nu scriu acum mai mult ca trebuie sa mai si lucrez ceva.
Noroc ca tati poate stat cu Julia acasa, altfel nu stiu ce-as fi facut cu atatea concedii medicale.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
cleo78 spune:
lilly, cica otita poate fi diagnostic si la imflamatie, si nu e infectie ...
am gasit cacofonia cu vedetele:
http://www.primatv.ro/stiri-focus/551-de-aniversari.html