Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
Lara spune:
Hai ca vad ca azi imi fac de cap, inca una si ma duc, promit
Irene, ce imi place sa aud de oameni de succes!! Te felicit! Copil frumos, meleaguri deosebite, afacere si mai deosebita! Super!
Va las, zilele astea am intrat mai mult ca de obicei.
Va pup, aveti grija de voi!
Sanatate la toata lumea!!
irene26 spune:
Lara, multumesc mult pt complimeente! Intr-adevar este foarte frumos aici, ca de vis! Si sa stii ca si eu ma bucur cand vad romani de succes.
Sa ai un weekend frumos!
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it's how good you want to be.
nafi spune:
Buna ziua fetelor!
Acum m-am adunat de pe drumuri. Am fost cu Ricky la pediatra si pe urma la noul apartament unde aveam intalnire cu cei ce trebuiau sa dea drumul la apa si gaz. am ajuns la ora stabilita si cel cu apa ajunsese mai devreme, a dat drumul la apa si a plecat. in bucatarie nefiind chiuveta inca, era deschis...si am gasit apa curgand ca niagara pe 2 tevi! Asa ca 4 ore am avut de strans apa cu ce-am gasit la indemana. daca il prind pe "desteptul" ala il strang de gat cu mainile mele!
Gata, acum m-am mai calmat!
Irene - m-am mai linistit acum dupa cazatura lui Ricky si m-am invatat minte!
La pediatra am aflat ca e totul ok dupa cazatura. i-a facut si toate masuratorile ca tot implineste 5 luni peste 3 zile. Scorul la 5 luni: 8.150 kg , 71 cm si circumferinta capului 43 cm. mi-a zis ca e cat un copil de 1 an si inca nu e cazul sa introducem pape ci doar sa incep sa experimentez dupa masa de pranz sa-i dau asa ca snack...o crema de mere sa vedem cum se comporta...
Maine ne ducem la expo cu mobila si decoratiuni interioare Abia astept! de obicei poti gasi multe chestii dragute. cei ce expun prefera sa vanda produsele expuse decat sa se intoarca cu ele si asa fac preturi f bune. cum noi inca mai avem de luat dormitorul, mobila ptr baie si alte lampe si mici chestii de decor...
ASTEROPIPAN - am vazut pozicile de la botez. sunteti o familie superba! Ce frumoasa surpriza cu artificiile! sa-i fie de bine Increstinarea micutei printzese cu coronita
[font=Georgia][blue][size=3][b]LA MULTI ANI IEPURICILOR SARBATORITI AZI! SA FIE SANATOSI SI VOIOSI!
MIRIA - sanatate lui Dami! sper sa scada repede febra si sa fie bine , sa mearga la gradi!
Am fugit ca se agita veveritul! va pupic!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
LAlexandra spune:
Acum recuperez capitolele trecute si am vazut ca a scris Vladi de miniclisme. Noi cand am fost acum acasa am avut probleme cu kk, noroc ca imi adusesem de aici miniclisme, ca am intrat in farmaciile din Mures si se uitau alea la mine ca la felul 14...ca alea ce mai sunt?
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
jeni_h spune:
Buna ziua,
astazi sunt nauca . Ingerasul meu nu a dormit mai deloc noaptea trecuta . S-a trezit aproape din ora in ora, nu stiu, probabil ca de vina sunt dintisorii. In fine, nu ma mai plang.
Miria si pe micuta Dami sa se faca repede bine. Probabil ca nu-i nimic grav , bebeii sunt cu muuult mai rezistenti decat noi. Multa sanatate!!! Aaaa, fata nu te excludem! Mergem impreuna cand vrei tu sau ne intalnim si la o cafea, "ca fetele" oricand. Saptamana viitoare am in plan sa trec pe la birou, daca esti disponibila, ne vedem atunci sau...cum vrei
Asteropi, superb botezul. De voi, nu mai comentez ca-s de prisos comentariile. Totul la superlativ!
Castelana, nu stiu de ce, dar cateodata mi se face dor de tine
Sensibila, daca vezi camara si congelatorul, zici ca vine sfarsitul lumii sau or sa dispara de pe piata toate cele (ce sa-i faci, opera maicamii - ca tre sa fie de toate pt la iarna )
Stanucel, imi pare rau pt ieri ca n-am reusit sa ajungem la timp , ramane pe alta data, ok? La multi anisori pentru mica printesa!!!
Honey, maine ajung in zona, pe la ING (mi-a expirat cardul). Ce zici de-o plimbareala prin parc cu bebelunicile? Daca ai timp, normal
Nu stiu ce-i cu mine, poate e ceva in atmosfera , sau e de vina vremea superba, dar asa am chef de colindat
Va pupacesc, pe toate fara exceptie, merg sa incerc sa ma relaxez un pic, profit ca doarme piticania
si nu in ultimul rand LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
andra_s spune:
Salutare fete dragi!
E clar, "sindromul" maraiala pe timpul noptii este f raspandit printre iepu cel mai probabil dintii sunt de vina (Denisa multu' de raspuns) las' ca trece, dupa asta ce mai urmeaza? s-au dus colicii, acush-acush ne ies si dintii, apoi mai sunt nopti nedormite ???????????
LA MULTE LUNITE PENTRU IEPU SARBATORITI AZI: ALEXANDRU, VLAD, ALEX SI ADELINA! SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!!!
ATE LA MULTI ANI, SCUZE DE INTARZIERE, SPER CA SE ACCEPTA SI MAI TARZIU DECAT NICIODATA! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE O VIATA FRUMOASA SI LINISTITA!!!
Meniul de azi:
- avocado+para
- cartof+gogosar+dovlecel+albitura+frunze salata+carne vita (are o culoare tare ... verde maronie , dar e buuuun)
dupa-amiaza si diseara nu stiu, scriu maine
Atb sa nu fi de deochi, ti-ai intrat in ritm, vii si cu cafeluta, bravooooo
Miria imi pare rau ca ii este rau lui Dami, sper sa ii treaca repejor
Alina2 suuuper pozele, deosebite, ca de obicei, Asteropi este o printesica adevarata cu acea coronita, tu esti o mamica f sexi, bravo voua, o familie superba
Cata bine ati revenit din concediu
Roxana fata tu faci experimente cu noi????????? noi ne gandeam ca oi fi prin Franta la ora asta, si tu, stai pitita dupa perdea, sa criu, sa nu scriu, sa scriu .... hm, ai si tu un viciu, na forumul asta, de fumat nu mai fumam, de lugulugu nu mai zicem, de baut nu bem, da' ce vrei sa fim femei perfecte??????? hai fata aici la un "brainstorming", lasa prostiile
Child offf, iepu mic e cu nasucul in pioneze, hai ca trece repede, bine ca nu-i nimic grav sa treaca raceala
Lara eu abia am timp sa incarc pozele pe user-ul meu de picassa ... pe cel comun ... poate imi fac ceva timp seara, dupa ce adoarme bobocul
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
dayanara spune:
rebiana, denisa
denisa ai dreptate cu extremele :)))
oricum m.am lasat de fumat mai usor decat de forum
si fumam la greu si 2 pachete pe zi timp de ani si ani, apoi dintr.o data brusc m-am lasat , acum vad ca nu scriu o zi doua si pe urma umplu cate 2 capitole :))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
LAlexandra spune:
PAPUSHICATA, daca esti prin zona, asa ne-a dat si noua reteta de diversificare pediatra...dar nu vrea cu lingurita nici macar una intreaga sa manance....in schimb daca am incercat sa ii pun in biberon papa de zici ca cine stii ce mancare buna i-am dat. Si eu alaptez exclusiv...tot ajung la concluzia ca el nu are stare sa stea locului sa manance, ii e lene, mai bine vine direct ca la lenes, decat sa se chinuie. de cateva zile ma chinui si mi-a scos deja o gramada de peri albi...nu mai stiu ce sa ii fac sa manance din lingurita
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra Acum recuperez capitolele trecute si am vazut ca a scris Vladi de miniclisme. Noi cand am fost acum acasa am avut probleme cu kk, noroc ca imi adusesem de aici miniclisme, ca am intrat in farmaciile din Mures si se uitau alea la mine ca la felul 14...ca alea ce mai sunt? |
ALEXANDRA, se gasesc si la noi miniclisme,dar doar in farmaciile Aesculap. Eu am cumparat de acolo zilele trecute chiar,sa am in casa in caz de nevoie.
miria_cristina spune:
Dami arde in continuare. Bine, i-a oscilat temperatura, dar acuma s-a ridicat din nou, asa ca, i-am mai bagat un supozitor. N-o mai doare burtica, insa.
CHID - Medicamentele homeopate sunt:
NUX VOMICA - Se da in cazurile de dureri abdominale intense, care dureaza ore in sir si se inregistreaza si febra si tensiunea peretelui abdominal, care doare in mod deosebit la cea mai mica atingere. Se administreaza inainte de masa.
ARSENICUM ALBUM - Se da in varsaturi insotite adeseori de o greata persistenta. Crizele de varsaturi nu sunt in masura sa atenueze simptomele. Se mai da si cand scaunele sunt apoase. Administrarea se face dupa un scaun avut.
CALCAREEA CARBONICA - Se administreaza dupa masa, tot pentru crampe si dureri de burta (in cazul meu).
PARAGRIPE - Cat mai multe impartite pe intreaga zi.
A sosit si coletul cu Bumbo si va zic sincer sunt tare fericita si amuzata de cum sta Casi in el. Imi imaginam ca e ceva care il va strange si deja ma mustra constiinta ca am dat niste milioane doar ca sa fiu la moda.
Dar nu-i asa. Bebe sta cu placere in el si este tare caraghios.