Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioanact spune:
Suntem la o alta repriza de somn.
stefimic multumim!
S-a acomodat Ioana la gradi (si azi s-a trezit singura, insa fara incidente la gradi)..ma striga de cateva ori dimineata dar uita cand se aduna copii.
stanucel eu scriu de pe tel si-mi este greu sa te trec in lista.. Dar diseara voi deschide laptopul si daca nu te trece altcineva ,te trec eu.
miria_cristina sa-i scada febra Damianei si sa nu m verse/ sa-si regleze si scaunele ca sa mearga maine la gradinita.
Sper sa nu am pb cu Ioana in privinta asta desi sunt constienta ca va raci.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
honeybaby spune:
Roxana- dar forumul la ce dauneaza ??
Adevarul ca si eu am incercat sa o las mai moale cu forumul, sa renunt nu vreau, ca nu am de ce .
incerc sa scriu cand chiar nu am ce face, adica cand dau la pompa. Nu-mi iese mereu , ca acum cand am chiveta plina de bibe si eu o lalai, dar incerc.
Eu de fumat nu pot, inebunesc daca nu pot sa fac ce vreu unde vreau. Raman la Pepsi , pe ala pot sa-l bea si in magazin , si banca si in vizita fara sa ma invite nimeni afara
Andra- dupa dinti , vin cazaturile, dupa gradinita, dupa scoala, dupa gagicile... Atunci dorm ei si nu dormim noi de griji.
Jeni - vin , numai sa-mi spui o ora
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa nu dauneaza, doar ca nu mai vroiam eu sa scriu
miria, probabil ca al tau nu e foarte bulanos, oricum acum intra si silvana, faza e cand e bulanos nu intra bine sau asa am eu impresia, cand e mai mare iese lejer din el si poate sa cada
eu il vroiam ca sa.i dau sa manance in el dar tre s.o pun undeva sus si mi.ar fi frica sa nu cada, asa jos probabil ca e ok, oricum are destule atentionari, candva a fost si retras si cand copilul e mare iese lejer din el si poate sa cada
http://www.youtube.com/watch?v=6BtdKa4ybTQ&feature=related
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
LAlexandra spune:
Mersi Ramy, asa stiu pe viitor de unde sa iau...ca deja ma si gandeam ca o sa zica lumea de acasa ca am venit si eu cu figuri in cap
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
jeni_h spune:
Miria, de unde ai cumparat scaunelul Bumbo? Am dat acum o cautare pe "goagal" si imi apr doar site-uri in engleza, nimic din romanica.
As vrea si eu pt picea mea, cu mentiunea ca e cam bulanoasa. Ce zici? Crezi ca ar incapea? Mi-ar placea sa-l folosim la baita
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
sanzi spune:
Buna, fetele! Aveti dreptate cu dependenta de forum, eu abia asteptam sa adoarma Mara ca sa fac un pic de ordine, iar dupa ce a adormit, hop pe forum.
Am vazut niste poze superbe de la botezul lui ASTEROPI, foarte frumoasa iepurica, mamica, biserica, aranjamentele, artificiile, coronita, tooot . Un botez de vis.
Am mai admirat poze la fel de frumoase de la botezul Mayei si al lui Casi. Fetelor, sunteti niste mamici tare frumoase, cu niste copilasi dulci de tot.
LAlexandra, vad ca intrebi de premergator. Am intrebat si eu fetele, am inteles ca nu e recomandat. Eu sincer am unul, i-am luat saptamana trecuta si m-am hotarat sa nu o pun mai mult de 20 min pe zi, in total. Oricum, o tin acolo cateva minute, numai cand am ceva treburi importante de facut, gen mers la baie, imbracat pt afara... Si Mara e foarte energica, din pat ar cadea sigur, pe jos am pus-o dar se taraste si se loveste de podea, chiar daca pun patura peste covor, iar in patut plange foarte tare. Ma simt cam vinovata cateodata, dar alta solutie nu am cand sunt singura, oricum nu cred ca ii poate face rau daca il folosesc asa putin. Totusi, nu se foloseste sub 6 luni, sau cel putin dr mea asa mi-a spus.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
babyangel spune:
Salutare fete dragi,,
In sfarsit a dat Domnu' sa am un pic de timp de forumeala..dar nu credeti ca am citit ceva din urma..
Am fost tare invaluita cu admitere la masterat, si m-am hotarat pe ultima suta de metri...asa ca da-i cu citit, da-i cu facut proiect ca sa apuc sa ma inscriu.
Azi am avut sustinerea proiectului si mai am de dat atestatul de limba si gata!!
Si azi am program incarcat ca de la ora 6 am masaj, apoi aniversarea nepotelei...
Noutati...m-am apucat de sport..doar de 2 ori /saptamana..a treia fiind considerat masajul anticelulitic...
Codrinel este in continuare cuminte..si mai nou in loc de "be-be-be si ma-ma-ma" scoate un sunet ciudat din gat alaturi de "mam" Si inca de chinuie al 4-lea dintisor si ne trezeste de 3-4 ori pe noapte.
E scsi rau, mai ales ca a inceput si Lucas scoala...sunt din nou in program de armata
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
sanzi spune:
Babyangel, felicitari pentru sport si pt master! Wow, ce mamica energica esti! baietii tai frumosi.
Nafi, ma bucur ca e bine Riccardo. Intr-adevar, e baietel mare, Mara abia acum la aproape 7 luni are 8.200 kg.
Andra, Ianis are vreun dinte? Nu mai stiu daca am citit. Mara nu are nici un semn, nici balute, gingia e ok, dar se trezeste iar de 3-4 ori pe noapte. Nu stiu ce sa mai cred. O fi ceva in atmosfera in perioada asta de dorm toti asa de rau?
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
LAlexandra spune:
SANZI, nici pe mine nu ma incanta premergatorul....insa la noi in toata casa e gresie pe jos, acum ne-am cumparat un covor mare si gros si tareee scump, ca sa il avem macar intr-o camera. Asa ca nu prea vad eu unde sa il tin sa umble.
Nu ma gandesc sa il pun chiar maine in el...dar mult nu mai avem...Alessa isi tinea capul de la inceput, de la 2 luni si un pic face intoarceri burta-spate si invers, iar acum toata ziua umbla de-a busilea, se pune singur sa stea in cur si se sprijina de tot ce gaseste in pat ca sa se ridice.
Am intrebat si pediatra si am vazut si eu acasa la prietenele mele care aveau copiii mai mari...Alessa era mai voinic ca ei...asta e, desi nu am vrut un copil asa energic, trebuie sa ma acomodez....
tot citesc din capitolele trecute...INA al meu baiat e tare energic, desi eu am stat mai toata sarcina in pat, pe risc maternal....asa ca nu de asta depinde...De-as sti ce sa-i fac si eu ca sa fie linistit...as face...dar nu gasesc nici o solutie
Azi am tras o tura de plans, sper sa imi revin...
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010