Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
Lara spune:
La multi ani, Ate!
Eu sunt groaznica la capitolul urari, asa ca La multi ani si lui Nibi pentru poimaine! Sa fiti fericite, fetelor!
Child, sanatate multa lui Albert!
Tu din Brasov esti? Am locuit si eu cativa ani acolo. A fost o perioada faina, o aveam pe Jo mica, imi amintesc cu drag.. Iubesc Brasovul..
miria_cristina spune:
LARA - Pe contul comun nu stiu sa pun, iar in rest le sterg ca sa-l reinnoiesc mai mereu. Oricum, sunt discreta si nu-mi place dupa ce arat poze cu noi sa "uit" de ele.
Multumesc de complimente! Sunt sigura ca si voi sunteti la fel de minunati dupa cum mi te inchipui pe tine.
Lara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina CHILD - Eu ce i-am dat a fost doar pentru varsaturi si dureri de burtica. I-am mai adaugat Paragripe dimineata. Daca vrei ti le spun, dar nu-s de raceala. Acuma Damiana are 40 febra. I-am bagat un supozitor cu Paracetamol si astept efectul, daca nu, in 3-4 ore mai primeste unul. Deobicei, in cazurilea astea ii dadeam si pe gura ceva, dar acuma mi-e nitel frica pentru ca o doare si nici n-a mancat bine. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Miria, sa o tii cat mai lejer imbracata, intr-un tricou de bumbac si atat, si comprese reci pe frunte. Incearca si comprese cu otet la picioare, sau cartof crud, felii. E mult 40 pentru ea, daca nu scade mergi la urgente.
Sanatate multa! Sper sa-i scada repede!
miria_cristina spune:
LARA - A stat cu geamul deschis pana acum, cand m-am dus sa vad ce face si am gasit-o rosie la fata si adormita.
I-am bagat supozitorul, mi-a cerut apa si s-a culcat la loc. Cand s-o scula, daca mai are asa mare temperatura o bag sub dus.
Oof! Am deja experiente cu febrele astea mari! Acum un an, in mijlocul iernii, stateam cu geamul deschis noaptea ca sa ii fac rece in camera si sa scada cumva febra ca nu reactiona la nici un antitermic.
child spune:
MIRIA ma intereseaza doar pentru cultura mea generala, nu acum pentru Albert.
Dar e bine sa stiu ce ar merge homeopat si pentru varsaturi si diaree.
LARA in Brasov stau de cand m-am nascut.
Si eu iubesc Brasovul, am avut multe oportunitati sa ma mut in Bucuresti, dar nu m-am putut desparti de orasul meu natal.
Imi mai place Sighisoara, cred ca la pensie acolo ma mut, daca nu emigrez pana atunci.
Meniul de azi:
- la pranz:piure de legume: morcov, pastarnac, dovlecel, cartof (bine ca va scriu meniul, ca uitasem sa pun la stemer cartoful) si gogosar
- dupa-amiaza: para cu cereale (am mutat fructele pentru dupa-amiaza, ca dimineata am fost la medic)
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Rebiana27 spune:
ROXI sper sa scrii zilnic! Ca si Denisa ma gandeam sa-ti dau un SMS, ceva... nu vedeam normala lipsa ta de pe forum, decat in cazul in care plecai in calatorie/vacanta etc.
VLADI e mai bine Floricica?
MIRIA sanatate Damianei! De dimi avea si Luca un inceput de febra si fornaia pe nasuc; i-am dat Nurofen si a scazut. Acum e la gradi si stau ca pe ghimpi pana merg sa-l iau. Uffff, incepe show-ul; eram convinsa ca va raci des cand va intra in colectivitate.
Pentru imunitate eu dau Septilin si Ascovit...
CASTELANA cand zic Belgia zic ciocolata (si mai zic Ina si, de-acum, si Castelana) Sunt sigura ca va veti adapta imediat!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
DENISA aseara am vazut si pozele voastre de la botez. Ati fost doua frumoase, tu si Maya mica! Mi-a placut tare mult de voi! (imi place tare mult ca tu emani optimism; ai intotdeauna zambetul pe buze!)
Mami de doua minuni: Luca si Mara
andra_s spune:
citat din mesajul lui miria_cristina ANDRA - Ce haioasa esti cu intrebarile tale curioase!! ANNYA imi e prietena de mai multa vreme. A fost inclusiv la nunta mea religioasa, iar intamplarea a facut sa ne gasim si aici fara sa stim, la inceput ne una de alta, cand eram gravidute. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
sunt femeie, ce sa-i faci, deci se subintelege ca-s si curioasa tare stiam eu ca tu imi satisfaci curiozitatea, ca poate pe alte fete nu imi permiteam sa le intreb
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
irene26 spune:
Salut fetele!
Castelana, am uitat sa transmit condoleantele mele pt pierderea mamei tale, pierderea parintilor mi se pare o durere cumplita.
Miria Cristina, insanatosire grabnica printesei tale. Si sa stii ca sunt foarte curioasa cum arati, nu de alta, dar m-au facut fetele tare curioasa!
Asteropi, sa-ti traiasca mica crestina! Din pacate, nu pot vedea pozele voastre.
Stefimic, acum am vazut ca esti din Craiova, si eu sunt tot din Craiova, la anul cand vin, sper sa ne vedem.
Oana, Eric mi se pare izbitor de frumos, si chiar seamana cu tine. L-am vazut de cateva ori in poze, atunci cand le faci publice. Fa-le mai des!
Nafi, esti ok? Ti-a trecut spaima?
Freedelia, si aici sunt blocate anumite site-uri, dar nu atat de multe ca in China. Macar oamenii de aici se consoleaza cu gandul ca sunt foarte bogati! Si ai o famile superba, sa-ti traiasca!
Andra s, l-am vazut pe Ianis, ce chic arata el! Si ce sa scriu despre mine, o istorie foarte scurta: mi-am intalnit sotul la studii in Anglia, ne-am vazut, ne-am placut si ne-am casatorit. Dupa ce am terminat studiile, l-am urmat aici in Emirate, pt ca el este cetatean emir, ne-am facut propria noastra afacere in domeniul educational, un colegiu renumit aici, British Training Institute, il puteti gasi pe Yahoo, ori Google. Toti profesorii universitari sunt din marea Britanie si State.
Am muncit extrem de mult timp de 5 ani la aceasta afacere, iar acum stau acasa cu fetita. Cam atata. Eeei, sunt foarte multe detalii, dar eu am rezumat cat se poate de scurt.
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Lara spune:
citat din mesajul lui miria_cristina LARA - Sunt sigura ca si voi sunteti la fel de minunati dupa cum mi te inchipui pe tine. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Ce draguta esti Multumesc, inca un motiv in plus sa nu pun poze cu mine
Insa sa stii ca da.. suntem o familie minunata Nici nu as putea sa cred altfel de mine si ai mei
Sper ca e mult mai bine Daminana. Sanatate!