Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CATA - Dami are febra in continuare, dar n-o mai doare burtica. Sper sa nu-mi mai vomita si sa se regleze mai repede cu scaunele, ca-s moi. O tin pe regim si homeopate, dar as vrea maine sa mearga la gradi.

http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4992061737/
Asa se vad pozele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

MIRIA eu cred ca tu ai o problema, cum domnule sa arati grasa, inseamna ca ai pus pe altcineva in poza sa stea in locul tau, d.p.m.d.v. arati trasnet, bravo tie daca ai slabit dupa nastere asa de bine, dar sunteti o familie foarte frumoasa.
sa va fie de bine crestinarea.

poate DAMI are ceva in gat ca si noi mai facem febra so vomitam de la secretii, oricum sanatate si stii mai bine tu ce sa ii faci.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

CATA - N-are in gat nimic. Primul lucru a fost sa vad daca e rosie. Plus ca, acum 2 zile am fost la medic si nu avea nimic.
Ma omoara copilul meu incet, dar sigur. Este al 3-lea an de gradi si ea nu merge o saptamana incheiata, ca-mi face cate ceva.

Ee, imaginati-va daca acuma dupa 3 ani imi face surprize d-astea, cum era atunci cand avea 2 ani si nu racise niciodata!

Mergi la inceput

si acum sa uram si noi LA MULTE LUNITE primului iepuras care face astazi 8 lunite- ALEXANDRU.

si iepurasilor- VLAD ALEXANDRU, ALEX CRISTIAN si ADELINA.

LA MULTI ANI ATB! sa savurezi cafeluta cea buna in fiecare dimineata si sa te bucuri de comoara ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor, noi am venit de la medic , Albert a stranutat ieri mai mult, mai si tusea, asa, sec si peste noapte s-a cam agitat si a plans, dimineata deja avea secretii nazale destul de abundente, asa ca, fuguta la medic.
Este ceea ce banuiam, o rinofaringita, ne-a dat doar un sirop de tuse si in rest, panadol, ser fiziologic.
Din fericire nu are febra.
Ii mai dau eu, cu acordul medicului, oscilococcilum si homeogene.

Cred ca este din cauza diferentei de temperatura, afara e mai cald ca in casa, iar in camera lui e mai cald decat in restul casei.

Sper sa ne facem cat de curand bine.
Cu ocazia vizitei la medic l-am si cantarit, are 8480 g si 69 cm.

ASTEROPI ati fost foarte frumosi, intr-adevar locatia a fost de vis.

MIRIA ce homeopate i-ai dat Damianei?

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

mie in vara asta mi-au facut bucata amandoi si de asta am ales sa merg la OCNE.
acum trebuie sa incep sa-i dau de imunitate sa vedem anul asta ce luam, anul trecut am luat RIBOMUNYL.

am plecat afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani mamicii ate_09 ! Sa fii sanatoasa fericita si micutul Theodor Stefan sa iti aduca numai zambete ! scuze de incurcatura si intarziere

atb – scuze de incurcatura dar cred ca sunt binevenite urarile

jeni_h – daca tu imi trimit zacusca, trimit back vinete pt iarna, sau ai pus si de alea ?

asteropipan – sa va fie de bine crestinarea ! Sa fie sanatoasa si fericita alaturi de voi ! Am vazut si pozele , superb botezul si cred ca unic. Foarte frumoasa ASTEROPI IOANNA

stanucel – cum adica inecata cu lichid amiotic ? poate nu imi functioneaza capul acum dar cum s-a putut intampla asa ceva ?

child – sanatate multa lui Albert

La multe lunici iepurasilor : Alexandru de Dianami , Vlad Alexandru de catus76_ro , Alex Cristian de cristinicuta, Adelina de Stanucel !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

da inecata...a baut prea mult lichid...nu respira deloc....

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna fetelor.
De Vladi si Floricica mai stiti ceva? Poate am sarit eu cu cititul, sper ca sunt ok.
Vladi, eu inca astept emailul ala de la tine..

Asteropi, in primul rand.. nu e frumos ce ne faci! E chiar crud si rece din partea ta.
A iesit super ce ati facut voi acolo pentru frumusetea aia mica. A crescut, e o mica domnisoara. Sa va fie fericita! Felicitari pt crestinare!

Miria, am uitat sa zic, imi place mult familia ta, aratati atat de bine impreuna in pozele de la botez!

De ce nu puneti si pe contul comun poze? Cele de nu va tineti pozele la semnatura? Ca eu ma uit mereu acolo, ca mi-e drag..

Uta_ciun, bine ai revenit! Asculta de pediatru si nu te ingrijora daca bebe nu papa solid. Nici Sara nu se arunca pe mancarica solida, prefera inca laptele si atata timp cat e ok si pare ca e de ajuns pentru ea, nu insist, e inca devreme. Tot asa sta, cu gurita inchisa cand ii dau sa pape, insa am observat ca nu tot timpul, depinde probabil si de ce ii dau si cat de foame ii este. Eu tot incerc, uneori vrea, uneori nu si la cat de fussy am fost si eu si Jo la capitolul mancare, las copilul sa aleaga. Stie ea mai bine ce ii place Oricum, ideea e sa tot incerci, insa sa fii cat mai calma si relaxata cand o faci, sa nu asocieze copilul faza cu mancarea cu fete incrispate si tensiune. Zambet cat cuprinde si cantecele.. asa merge la noi

La multe lunite ALEXANDRU, VLAD ALEXANDRU, ALEX CRISTIAN si ADELINA.

Va pup

Mergi la inceput

CHILD - Eu ce i-am dat a fost doar pentru varsaturi si dureri de burtica. I-am mai adaugat Paragripe dimineata.
Daca vrei ti le spun, dar nu-s de raceala.

Acuma Damiana are 40 febra. I-am bagat un supozitor cu Paracetamol si astept efectul, daca nu, in 3-4 ore mai primeste unul. Deobicei, in cazurilea astea ii dadeam si pe gura ceva, dar acuma mi-e nitel frica pentru ca o doare si nici n-a mancat bine.

Mergi la inceput