Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

hai ca am zis ca nu mai scriu dar n.am incotro, nu de alta dar ma simt un pic dependenta si vreau sa renunt, sa vad daca pot

oana ami

alessandra intre polly si polly magic diferenta e ca magic mergeer de la 0 luni, e leganus....nu se merita dela pt ai nostri care deja sunt mari

miria si denisa superbe pozele de la botez!

asteropi m.ai dat pe spate, perfect botezul, tu, asteropi cu rochita ei superba, aranjamentele din fata bisericii! bravo!

castelana de fapt e adresata barbatilor de catre neveste cu privire la copil: mama e doar una si pe tine (pe sot) te.am gasit in strada :))

miria sanatate lui dami, exact ca tine reactionez si eu cand e ivan bolnav, mor de mila lui , dar termin tipand

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BRIZA - Eu cumpar cel mai des si chiar si comand de la farmacia de care ti-am vorbit mesajul anterior, Remedio. Este situata vis-a-vis de stadionul Steaua, in magazinul Profi.

Farmaciile exclusiv homeopate sunt astea si au de toate:

http://www.imedic.ro/Categorie/farmacii/farmacie-homeopata/

Merita sa faci o excursie pana la una dintre ele, ca sa iei ce nu gasesti prin zona sau mai multe produse pentru ca medicamentele homeopate sunt elativ ieftine fata de celelalte si penrtu ca n-au termen de valabilitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neata si de la noi!!
Ma alatur si eu voua cu canuta de cafea. Aaaaa ieri am primit de la sotulica o cana inscriptionata cu 2 fotografii cu el si bebe pe care scria "La multi ani mami!! Te iubim!!" . Pffuuu ma taiasem toata, si acum parca e mai savuroasa cafeluta din cana mea

Multumesc tuturor fetelor pt urarile de ieri!
Nu am mai reusit sa intru deloc, ca tati a venit devreme acasa si ne-a scos la plimbare apoi seara am avut niste prieteni in vizita si nu stiu cum a zburat ziua.
Acum ne pregatim sa iesim putin pe afara prin curte ca tot e frumos si cald.

Pup mamicile si iepurasii!!

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 6 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

MIRIA multumesc frumos esti o dulce

BRIZA si eu mai aveam un pic si lesinam cand am vz pe fii-mea cu coronita de flori nu mai pot dupa ea, dupa printesa mea.
de cand i-am comandat=o tot ma gandeam si asteptam clipa sa i-o punem pe caput, sa vad cum ii sta.
despre biserica...multumesc lui Dumnezeu ca am avut parte de vreme frumoasa, pt ca , cu cateva zile inainte a cam batut vantul si a fost innorat cateodata.
iar despre alesul bisericii...poveste mare...in prima faza rezervasem la alta bisericutza, facusem si actele(asa se face aici) si dupa o luna am gasit biserica asta, de fapt al meu sot o stia, dar o uitase...in fine, am iesit la plimbare si am dat de ea(biserica) si ne-a placut la nebunie si asa am contramandat la cealalta si am facut noua rezervare la asta si da-i alergatura pt acte iar, dar.....totul merita pt COMOARA MEA.

AMI mersi.vad ca are mare succes coronita lu fii-mea
pupam fetele

CORIMAMI esti o dulce, saru'mana mult pt complimente
si nu am avut de-a face cu modelingul(noua profesie a romaniei) , pt ca sunt si scunda si cu catteva kg in plus si rusinoasa

DANAYARA mersi , iubita..
aranjamentele din fata bisericii mi-au dat multa bataie de cap
am intrebat la o firma de aranjamente florale cat vor pt asa ceva si cand mi-au spus 1200e (aranjamentele+florile) mi-a venit rau, m-am ofticat si m-am apucat sa le fac SINGURA , pt ca mi-au placut tare mult si cand imi intra ceva in cap, nu imi mai scoate nimeni ideea.
asa ca m-am pus pe treaba si cu putin ajutor din partea sotului si lui NIKY le-am facut

ma duc sa pap ceva si revin ...
azi am timp ca e plecat sotul asa ca am timp sa stau calare pe net

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

ROXANA, esti comoara la casa omului.
Pai daca doar asta e diferenta, atunci nu are sens sa iau Magic.

...acum ne bate capul si de un premergator...dar habar nu am ce si cum...
Alessa nu are stare deloc, dar deloc....nu stiu de unde are atata energie...ca eu nu mai pot. La controlul de 4 luni ne-am plans si noi doctoritei ca e prea activ, si ne-a zis ca se vede ca e precoce...si nu avem ce-i face.

...mi-am amintit...el creste bine in circumferinta capului, dar acum cand am fost acasa am ajuns la urgente cu raceala lui, si aia de acolo...ca nu stiu cum sa-i zic, dupa ce mai ca mi-a spus ca eu habar nu am de nimic...a zis ca fontanela e destul de inchisa...dar la el asa a fost de la inceput...no, amu ce sa fac? (poate cand mai mergem la control aici sa mai intrebam pediatra, desi aici mereu il masoara si totul a fot ok) si ca sa nu ma faceti si voi ca-s dusa...aici se da doar in primele 3 luni vitamina D3, apoi nu se mai da deloc, deci noi nu mai luam acum nimic.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09
Aaaaa ieri am primit de la sotulica o cana inscriptionata cu 2 fotografii cu el si bebe pe care scria "La multi ani mami!! Te iubim!!" . Pffuuu ma taiasem toata, si acum parca e mai savuroasa cafeluta din cana mea

Pup mamicile si iepurasii!!

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 6 lunite

mmmm ce buna e cafeaua din cana cea noua!
La multi ani!!!!!!!
ce frumos cadou!

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vin si eu la cafea

Roxana - tu si cu extremele tale. Anunta fata cand te apuca lasatul de forum ca ma pregateam sa-ti dau SMS sa vad daca esti ok

Ate- frumos cadoul de la baieti.

Alina2 - wow foarte frumos. De vis sa faci botezul afara pe malul marii...
Gata ma mut in grecia ( glumesc)

Multumim tutror pt urari si pt vizionarea pozelor

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Neata!
Ne mai primiti si pe noi? De scris nu am mai scris, dar am citit...

Irina tocmai a mancat cereale cu para si mar. Pentru la amiaza am sa ii fac piure din brocoli, morcov, cartof si carnita de vita (incercarea nr2). Pentru diseara ii fac branzica calcica cred ca tot cu para, ca am multe in casa. Cam asta e meniul de azi.

Miria multa sanatate Damianei. Am vizionat si pozele de la botez, ati fost toti .

Denisa m-am uitat si la pozele voastre. Ati fost foarte frumosi si locatia mi sa parut foarte frumoasa.. pe gustul nostru.

Briza, Stanucel, Castelana si care va mai necajiti cu bebei ca le cresc dintisorii, sa va fie mai usor.

Astero felicitari pt increstinare si ca a fost Asteropi cuminte si n-a plans.

Andra am citit patania ta cu Ianis.. bine ca a fost alarma falsa. Si e bine de retinut pt cand am sa ii dau si eu din cele de culoare rosie.

Chiar asa Roxana te-ai suparat pe noi? Am observat ca nu prea mai intri pe la noi... sau ti-ai reluat programul dinainte de sarcina?

Merg sa imbrac iepurasul si iesim la plimbare..

Pupici tuturor!!

Am editat sa scriu ca am vazut si pozele tale Astero.. fff frumos!! Mi-a placut coronita de flori care a avut-o Asteropi.

_

Mamica cu iepuras cuminte de sase luni

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Attachment parenting

buna...cereale para si mar...cum ai preparat? de unde iei retete pentru a face mancarica bebelusului?

cred ca stai mai mult in bucatarie...noi facem azi 5 lunite as vrea sa incep sa ii dau diversificat...
mersi

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

MIRIA sa stii ca nu le vad dar acum plec afara cu mandra si revin mai pe seara asa ca o sa incerc si atunci.
cum mai sunteti?

ROXANA ce haioasa esti cu dependenta, si mie i-mi este asa de dor de voi cand nu pot intra.

ALINA bafta la gradi si acomodare usoara.

ALINA2 voi oricum erati frumoase dar acum sunteti superbe, sa va fie de bine crestinarea.

iesim afara.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Va servesc si eu cu un Jacobs 3 in 1 ( miria_Cristina daca m vrei si tu ).
La multe lunite si anisori si Adelinei!In lista parca nu e trecuta.
Alina frumoase pozele. Ati fost superbe..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

da nu suntem trecute...cine se pricepe sa o treaca si pe fetita mea?...
adelina nascuta prin cezariana,3200 grame/50cm/nota 8 :( [inecata cu lichid amniotic...] spitalul caritas/dr.edu antoaine

va multumesc

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput