Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

CASTELANA - As vrea sa fiu mai calma. De fapt, daca m-ai vedea nu ti-ai da seama ce zace in mine. Sunt mamica controlului, dar le am si eu adunate, iar fii-mea stie cand sa speculeze momentele de parca a facut cursuri. Ca sa o pot convinge, cand chiar nu mai intelege altfel, ma mai si rastesc. Nu ramanem niciodata suparate, mai ales ca de multe ori am impresia ca-mi testeaza toleranta si realizeaza pana unde poate ajunge cu mine.

Vreau si capuccino, dar in al meu sa scuipi niste cofeina ca altfel iti dorm pe masa.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

scuipam ce vrei tu!
asa te vreau stapana pe tine!
Dami trebuie sa te aiba ca exemplu!
Mamica asa cum are ea nu mai exista!
Stai sa vezi cand vor fi doi la speculari!

castelana fericita mami de Cezar
luni 5 aprilie 2010 am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

In sectorul 6.

Castelana ..tare bancul..Cred ca si sotului meu tot asa i-ar place ...ca de cand cu dintisorul lu Ericutu....post nene...ca suntem asa de lesinati si de obositi ca numai de lugulugu nu ne-a mai ars

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!
Ne mai primiti si pe noi? De scris nu am mai scris, dar am citit...

Irina tocmai a mancat cereale cu para si mar. Pentru la amiaza am sa ii fac piure din brocoli, morcov, cartof si carnita de vita (incercarea nr2). Pentru diseara ii fac branzica calcica cred ca tot cu para, ca am multe in casa. Cam asta e meniul de azi.

Miria multa sanatate Damianei. Am vizionat si pozele de la botez, ati fost toti .

Denisa m-am uitat si la pozele voastre. Ati fost foarte frumosi si locatia mi sa parut foarte frumoasa.. pe gustul nostru.

Briza, Stanucel, Castelana si care va mai necajiti cu bebei ca le cresc dintisorii, sa va fie mai usor.

Astero felicitari pt increstinare si ca a fost Asteropi cuminte si n-a plans.

Andra am citit patania ta cu Ianis.. bine ca a fost alarma falsa. Si e bine de retinut pt cand am sa ii dau si eu din cele de culoare rosie.

Chiar asa Roxana te-ai suparat pe noi? Am observat ca nu prea mai intri pe la noi... sau ti-ai reluat programul dinainte de sarcina?

Merg sa imbrac iepurasul si iesim la plimbare..

Pupici tuturor!!

Am editat sa scriu ca am vazut si pozele tale Astero.. fff frumos!! Mi-a placut coronita de flori care a avut-o Asteropi.

_

Mamica cu iepuras cuminte de sase luni

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Attachment parenting

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

In sectorul 6.

Castelana ..tare bancul..Cred ca si sotului meu tot asa i-ar place ...ca de cand cu dintisorul lu Ericutu....post nene...ca suntem asa de lesinati si de obositi ca numai de lugulugu nu ne-a mai ars

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

he he he
eu zilele trecute ii ziceam sotului sa nu mai fumeze ca nu e drept, eu de anul trecut din iulie nu mai trag nici-o tigara. La care el imi raspunde: parca si eu imi amintesc ca pana anul trecut in iulie faceam ceva, dar nu-mi mai amintesc!
care lugulugu, radeam cu o prietena ( are fetita de un an) si cand gateaste sotul ei o complimenteaza: uau ce buna, mai buna ca o partida de sex!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CASTELANA - Ma tot abtin sa scriu despre subiectul cu mama ta, ca imi face rau. Pe mine m-au crescut cu multa daruire bunicii, care nu mai sunt. Bunicul nu ma deranjeaza nici acum, asa cum nu a deranjat niciodata pe nimeni in timpul vietii. Era un tip de-o blandete, diplomatie si rabdare anormale.
Cu bunica, insa, am dese conversatii. Eu nu-i consider "morti" si poate d-asta si dialogul neintrerup de disparitia lor pamanteana.

In cate o seara, o intreb in gand: "Mai, vii? ca vreau sa-ti spun ceva." Deobicei, cand am de gasit rezolvari, cand ma incearca ganduri confuze sau cand pur si simplu mi-e dor de ei, ii chem.

Poate ca ma veti crede dilie, dar gandindu-ma asa intens la ei, chiar imi vin in vise. Si ma simt bine ziua urmatoare. Nu ma simt parasita de ei. Ii simt langa mine.
Am impresia ca ma si ajuta.

In fond, sunt o alta forma de materie, neperceptibila simturilor primare, atata doar.

Nici preotii, in biserica, nu rostesc cuvantul mort, ci "adormit" si fac rugaciuni pentru ei. Daca erau materii pierdute nu se mai chinuia nimeni sa-i pomeneasca.

Eu sunt fericita ca am fost crescuta de asa bunici. Si-mi pare rau ca a trebuit sa moara si sa imbatranesc eu, ca sa realizeze mai multe despre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Va servesc si eu cu un Jacobs 3 in 1 ( miria_Cristina daca m vrei si tu ).
La multe lunite si anisori si Adelinei!In lista parca nu e trecuta.
Alina frumoase pozele. Ati fost superbe..

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Briza, Stanucel, Castelana si care va mai necajiti cu bebei ca le cresc dintisorii, sa va fie mai usor.

Merg sa imbrac iepurasul si iesim la plimbare..

Pupici tuturor!!

_

Mamica cu iepuras cuminte de sase luni

"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."

Attachment parenting

merci!
este asa mai sacait, dar doarme noaptea, il mai apuca uneori ziua nervii si isi ia cate o jucarie la ros.
In brate se infige sa roada: umar, nas, barba, tot ce prinde!
important este ca nu-i plangacios.
E tare cumintel puiul meu!

bravo ce meniu! pofta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata si de la noi!
Dau si eu un ness, pentru cine e adormit asa ca mine!
Pana si copilul s-a trezit azi la 21...pt ca ne-am culcat tarziu, micutza abia la 23 a adormit.

Miria, in primul rand: frumos botezul lui Casi, minunati copilasi ai, frumoasa femeie si mama esti!
Apoi, iti multumesc mult ca te-ai oferit sa ma ajuti cu hainutele.
Dar eu zic ca vreau sa le comand, pt ca inafara de cartierul meu (Tineretului) nu ma deplasez niciunde- nu am cu cine lasa copilul si nici cu taxiul cu toti ciudatii nu ma risc sa o iau. Sotul e super ocupat, iar in we avem multe obligatii mereu. Asa ca o sa-mi iau inima in dinti, si o sa comand prin curierat.

Alina2, recunoaste ca ai fost miss sau fotomodel la viata ta!! Arati suuuper. Felicitari pt Asteropi - mica crestina! Totul a fost de vis: coronita cu flori, marea, biserica, artificiile...bravo! neaparat sa mai faceti copii!

As mai scrie, dar ma cheama petalutza mea. Pup

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

CASTELANA - Ma tot abtin sa scriu despre subiectul cu mama ta, ca imi face rau. Pe mine m-au crescut cu multa daruire bunicii, care nu mai sunt. Bunicul nu ma deranjeaza nici acum, asa cum nu a deranjat niciodata pe nimeni in timpul vietii. Era un tip de-o blandete, diplomatie si rabdare anormale.
Cu bunica, insa, am dese conversatii. Eu nu-i consider "morti" si poate d-asta si dialogul neintrerup de disparitia lor pamanteana.

In cate o seara, o intreb in gand: "Mai, vii? ca vreau sa-ti spun ceva." Deobicei, cand am de gasit rezolvari, cand ma incearca ganduri confuze au cand pur si simplu mi-e dor de ei, ii chem.

Poate ca ma veti crede dilie, dar gandindu-ma asa intens la ei, chiar imi vin in vise. Si ma simt bine ziua urmatoare. Nu ma simt parasita de ei. Ii simt langa mine.
Am impresia ca ma si ajuta.

In fond, sunt o alta forma de materie, neperceptibila simturilor primare, atata doar.

Nici preotii, in biserica, nu rostesc cuvantul mort si "adormit" si face rugaciuni pentru ei. Daca erau materii pierdute nu se mai chinuia nimeni sa-i pomeneasca.

Eu sunt fericita ca am fost crescuta de asa bunici. Si-mi pare rau ca a trebuit sa moara ei si sa imbatranesc eu, ca sa realizeze mai multe despre ei.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

asa e, nici eu nu zic... ca nu mai e, consider ca e pe aici aproape de mine, adevarul e ca am nevoie de ea.
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

DELIA, de mult tot vreau sa te intreb cum sa fac sa iti arat si niste poze cu noi...si asta asa ca sa vezi ca nu esti singura pe aici care are intradevar sunculite, nu asa cum se plang fetele astea.

Eu nu am cont pe alt site...nu stiu daca am timp sa fac acum, ca Alessa imi acapareaza tot timpul. Daca crezi ca pot trimite cateva pe mail, trimite-mi PM cu adresa si sunt pe val

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput