Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
jeni_h spune:
Salutare fetili ,
eu sunt zombie!!! Cred ca o sa cedez nervos, simt ca pic . Sarah iar nu a dormit aproape toata noaptea. Nu vroia nimic!!! Nici sa suga, nici bibe, nici apa, plangea si in brate si culcata. SUnt chiauna! I-am dat o doza de panadol, s-a mai linistit (sau asa am avut eu impresia), a dormit o ora si jumatate legat si pe urma iar circ. Ziua doarme foarte bine si e super ok, dar cand vine noaptea . Cum incepe seara incepe circul. Nu stiu, oare o fi din cauza dintilor? Ma gandesc serios sa sun pediatra sa vedem ce parere are. Am niste cearcane de toata frumusetea.
Miria, bre doamna , cum sa te urasc? Imi esti tare draga
Ma bucur sincer ca-i mai bine Damiana si ca a depasit momentele urate. Doamne ajuta sa fi trecut de tot!
Iti dau si zacusca, cu mare drag
Stanucel, multa sanatate Adelinei
Gaby mi-e dor de tine, fata! Fi barbata! Ce naiba, doar esti "scorpie" ca si mine!
Dayanara esti tare de tot cu "dependenta". Pai daca tu nu mai postezi pe forum, nu mai are acelasi farmec. Tu dai o parte insemnata din sarea si piperul de pe aici
Andra_s, of mai, multa sanatate la pici. pupa Ianisu sa se faca bine
Ella, Vladi, pe unde umblati? Sper ca-i totul ok.
Va pupacesc pe toate fara exceptie. Merg sa-i dau sa pape la piticanie si cred ca o sa revin.
Honey, cred ca te bazaii mai tarziu cu un tel
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
LAlexandra spune:
AMI, da citesc ce ai scris...degeab l-am lasat sa stea singur, de fiecare data cand l-am lasta s-a apucat de plans...crede-ma ca am incercat cam tot...iar ce vorbesti de stat o ora singur....pai al meu nu doarme o ora intreaga, daramite sa stea singur sa se joace o ora....poate cand a face 18 ani...atunci poate sta sa se joace cu fetele.
Cred ca sunteti bine intentionate, dar credeti-ma ca am incercat totul si asta e felul lui...aici ma cunosc toti vecinii si toata strada...cand am fost acasa, in tara, deja se intrebau cum de nu il mai aud ca plange
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
dayanara spune:
mi.a adus leo cartile lui ivan, am dat 130-140 de euro dar se merita!
una e compusa din 3 parti, 3 carti sa zicem, trim 1, 2 si 3, cu fise de colorat, de lipit, decupat, alta cu povesti, poezii, anatomie foarte multe, toate cu desene, toate in spaniola si engleza, alta de religie catolica, sunt superbe, foarte atractive
jeny, ami
l.am vazut si pe eric are prieten pufos!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
honeybaby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Am vazut si pozicile cu Maya! Pernuta pe care o are la capusor de ce i-o pui? |
degeaba.
Am pus-o cand am montat carutul si asa a ramas. Oricum nu sta cu capul pe ea , Maya vine mai jos si pernuta sta in jurul capului, iar can adoarme nu mai sta s-o ridic pe pernuta
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
jeni_h spune:
ma inscriu si eu in clubul de mamici cu copii duracell.
Bumbitza, parca ai descris-o pe fiimea mai devreme cand povesteai despre Ilincuta ta
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
asteropipan spune:
buna fetelor!!!
ce haioase sunteti cu nazdravanii vostri Duracell
si fiimea e la fel de zbangie....nu sta locului o secunda, si se rostogoleste toata ziulica de zici ca-i titirez, isi ridica curul, se taraste pe coate, nu ii mai ajunge patul nostru mare, din care a facut si buff, noroc ca mai intai a cazut pe perna si dupa s-a rostogolit si a facut un pic cunostiinta cu gresia,de am inbatranit in momentul ala 5 ani din cauza sperieturii , dar multumesc lui Dumnezeu , totul e ok.
azi am papat si noi AVOCADO+PARA si i-a placut tare mult....intradevar savoarea de la para ii da gust bun, dar e fffff GRETZOS.
eu am pus decat pe limba de vreo 2 ori putin si mi s-a parut extrem de gretos, de aceea nu i l-am dat pe tot lui Asteropi, decat vreo 3/4 din piure..
nu mai pot scrii, pt ca se tot batzaie pe mine si trebuie sa o duc la plimbare
aaa, sa nu uit...am vz si eu pozici cu iepurasi superbi....ce sa mai....suntem niste mamici fff norocoase cu iepurasi frumosi si sanatosi.sa ne traiasca
sanatate multa Damianei , lui Floricica , parca Robinutu era si el racit, scuze nu mai imi aduc aminte, in orice caz sanatate multa la toata lumea si bebeilor raciti.
paaaaa
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
ami_84 spune:
Roxana sa stapaneasca sanatos Ivan cartile. Ia zi ce vrei sa il vezi cand o fi mare?
Denisa pricepui. Multam'.
Alexandra multumesc Domnului ca Irina e cuminte.. ca treca nu stiu cum eram daca era un bebe dificil. De exemplu, de cateva zile, am observat ca daca sunt langa ea, miorlaie sa o iau in brate, sa ma joc tot timpul cu ea. In schimb, daca o las singura, nu mai miorlaieste.. isi cauta de joaca. Bine, a nu se intelege acum ca nu relationez cu ea si ca o las singura tot timpul. Astfel de momente cum am scris sunt putine si doar daca e necesar.
Acum i-am pus muzica si i-am dat o banala punga de la farmacie si chiuie si se distreaza de numa..
Pentru la pranz i-am pus asa: dovlecel, morcov, spanac, gogosar, galbenus.
Mai nou, Irina prefera sa se culce pe burta! Si cand vrea sa se intoarca, binenteles ca "ma striga"... cam asta fac eu noaptea de ceva timp. Multumesc Domnului ca nu are decat vreo trei intoarceri pe noapte...
Acum se trage de snurul roz de la pantaloni...
I-am cumparat o carticica cu animalele domestice, si casa rasuna numai de vocea lui mami, care le imita... Si Irina se uita asa cu niste ochi mari si rade! Aseara mi-a pus mana la gura ca si cum ar fi zis sa tac.
Gata ca va plictisesc si sa nu ard mancarea la iepuras.
_
Mamica cu iepuras cuminte de sase luni
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
miria_cristina spune:
LALEXANDRA - Atunci este doar un bebe cu o nevoie mai puternica de-a sta cu parintii si pe masura ce va creste va trebui sa invatati metode prin care sa se deprinda sa stea cat mai mult timp singurel ca sa nu va dea batai de cap cand va merge la gradi si scoala.
Bebelusii chiar au momentele lor cand cer sa fie luati in brate si mangaiati sau cand sunt obositi sau mai stiu eu ce nevoi au si atunci chiar trebuie luati ca sa se simta in siguranta.
babyangel spune:
BUNA DIMINEATA
va invit la o cafelutza ca eu am nevoie de 3..puiu meunu stie sa doarma pe spate..si de cate ori se intoarce noaptea ma trezeste
Am retinut ca
Nikie stresata rau...lasa ca trece totul cu bine
Kossirare iepurica bolnavioaa...pentru incurajari
Sanzi, Ami si voua..m-am inscris la Consiliere scolara si asistenta psihopedagigica, mi-as dori sa profesez peste 2 ani.
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
babyangel spune:
mesajul de mai sus a fost inceput la ora 8
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a