Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

LAlexandra, te inteleg perfect. Si eu vreau foarte mult sa se joace singura, sa adoarma singura, ca mai tarziu sa fie independenta si descurcareata. Dar pur si simplu acum nu reusesc sa o invat. Daca o las singura in patut, chiar cu mine in camera, plange cu lacrimi, disperata, pana o iau in brate. Nici nu-mi mai arde de mancare sau treaba cand o aud asa. Sa nu mai zic ca apoi se agata de bluza mea si suspina cate 5 minute, de ma simt groaznic. Eu sper ca nu va ramane asa dependenta si se va schimba pe parcurs, cand va mai creste. Sau, cel putin, ma consolez cu gandul asta ca sa nu cad in depresie.

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Gata!
Am luat-o pe Ioana de la gradinita.
Am gasit-o jucandu-se cu copii la nisip..in schimb cand am ajuns in fata portii nu vroia sa intre, vroia sa mearga dupa copii sa se m dea in leagan..a inceput sa tipe (evident de oboseala)..eu cu Justina am luat-o inainte si-a tb sa vina dupa noi.
Am bagat-o direct in cada, s-a jucat cu ratustele (ii trecuse supararea)..

Acum de Justina..i-am dat piure din cartofi si morcovi..dar ca Denis a Adrianei, nu deschidea gura..am incercat sa-i pun in gurita sa simta gustul, dar nu numai ca nu deschidea gura, dar statea cu capul in jos si cu mainile impreunate gata, gata sa le bage in gura (uneori le baga)..am m incercat 2 lingurite, dar incepea sa planga si-atunci m-am oprit.
I-am dat lapicul (foame ii era)..
Cred ca o supara gingia, si ca nu am gasit per potrivita de a incepe diversificarea..de fortat nu pot, CLAR!
Cel m bine e sa intrerup o per sa vad daca ii ies dintii si-apoi..voi vb si cu dr azi, sa vad ce-mi zice.
Le-am pus pe amandoua sa doarma..iar cand se trezeste Justina tb sa merg sa-i fac vaccinul..dar intre timp sper sa vina sotul, ca iar sunt intr-o situatie, in care sunt singura cu ele.
Daca doarme Ioana nu pot s-o las, ca nu stiu cat doarme.

Cam atat!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Schimb capitolul

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Capitol De Weekend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Alexandra, stiu cum e cu vizitele astea acasa, cand nu reusesti sa vezi pe toata lumea...imi pare rau ca nu eti ajuns la bunica, sigur se bucura sa va vada, si ati mai fost si bolnaviori, of, of, ..
nu-i nimic, ne vedem data viitoare...
atomelu', daca e agitat pe cat de frumu...ai treaba, te cred
Gabita, ce bine ca ai revenit in peisal, iti simteam lipsa
hai mai, mai zi de Joy, sa-i pap obrajorii aia dolofanei..
de neplaceri nu an citit;;::dar trec:::
Andrape Ianisu' il necajesc dintisorii??? eu credeam ca numai primul e cu belea..
fecior frumos
Oana, si Alex manca ff bine totul combinat cu iaurt. |Cred ca voi aplica metoda si cu Ovi ca ieri si azi s-a strambacit rau la legume.
Ericutu imi aminteste de Alex bebe cu genele alea...cand am timp pun o poza...

Mergi la inceput