Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata,
Deja am jumatate de cafea bauta pana sa ajung la zi cu cititul, asa ca, cine mai da una?

Aa, ca sa va asigur inca o data, recunosc...sunt nebuna!
Am dus fata la gradi. Aseara, a facut 40,5 febra. Am bagat-o sub dus si i-am facut 1/2 i.m. Algocalmin, in rest, am tinut-o pe supozitoare, i-am schimbat bluza de pijama cu un tricou cu maneca scurta si treptat a reusit sa-i scada.
Cumparasem pentru orice eventualitate si Diazepam supozitoare, ca daca stagna mai mult la 40 tempe ii bagam unul sa nu faca, convulsii.

Toata noaptea am fost la ea si nu mai avea febra, iar dimineata la 7.00 ma ruga s-o las la gradi, asa ca, am imbracat-o si i-am scris un biletel educatoarei cu instructiuni, dupa care i-am plasa-o tatalui care a dus-o.

Ee, nu mi-e usor! Numai la ea ma gandesc acuma, dar ce sa fac?!

E asa zurlie, iubita mea! I-am zis sa tina si ea un secret (asa doar ca s-o invat sa nu mai spuna tot din casa) si cand au ajuns la gradi educatoarea deja il intreba pe sot despre diverse amanunte pe care o rugasem sa nu le spuna.
Daca se intalneste cu un vecin, afla ala in cateva minute absolut tot despre noi, inclusiv ca am facut kk moale.
N-am deloc spirit de convingere cu ea sau o fi doar o etapa. Ideea e ca, dureaza de cam mult timp si ea e destul de mare acuma ca sa priceapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Stanucel, eu i-am dat lui Denis borcanel cu pere de la nestle, asa apos pentru ca numai asa voia sa inghita, dar daca Adelina papa mai gros se poate combina si cu cereale.
Referitor la borcanele, Nicholas a papat multe borcanele, tare mult i-au placut, ii cumparam in special din-alea cu carne de vita si cu peste, si nu va spun cum mi se intorcea mie stmacul pe dos cand le miroseam, in perioada aia eram gravida cu Denis si nu le suportam nici sa le vad, dar Nicholas le manca tare bine.
Multa lume e impotriva borcanelelor dar mie mi-au fost de un real ajutor mai ales la drum, sau m-au salvat in zilele cand nu apucam sa-i fac mancarica, sau cand ii faceam si nu-i placea ce i-am facut eu, pac borcanelul si macar eram linistita ca are ceva in stomacel. Dar nici n-am exagerat cu ele, ca doar sunt si-asa destul de scumpe si de banii aia ii cumpar sa-i fac mancare fresh de 3 ori mai multa cantitatea. Soacra-mea a avut mereu treaba cu borcanelele, se lua de mine ca de-aia nu pune Nick pe el ca ii dau borcanele, si ca de-aia era fitos si nu a papat decat tarziu bucatele de mancare ca l-am obisnuit cu piureurile din borcanele. Si repet, nu ii dadeam borcanele decat ocazional, cand nu aveam alta optiune. Dar na, asa era ea, ea vedea negru in fata ochilor cand scoteam borcanelul.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

Azi n-a m fost ok la gradinita..Ioanei ii era somn si nu vroia sa stea, ba chiar a inceput sa planga cand a luat-o in brate d-na educatoare. Striga:'mami, nani'. Off..nu s-o fi odihnit.
Vad ca nu m-au sunat pana acum, sper ca au calmat-o..si m sper sa nu faca pe ea daca e obosita.
Justina si ea a fost obosita, de ieri..dormea in carut cate 30 ' 3-4 reprize..asa ca dupa ce-a terminat soba si eu cu sotul smotru, am iesit la o plimbare de la 19:30 pana la 21..si inca m dormea, dar imi era frig si-am bagat-o in casa si-am lasat-o sa m doarma in carut..dupe 15' s-a trezit, am schimbat-o, i-am dat laptic (100 ml) si la 22 dormea pana azi dimineata la 6.

Asa..poftiti la o , cine doreste, cine pofteste!
Denisa si mie imi place cu codite..ma mir cum de sta cu parul prins, acasa si le scoate din par..le vede pe celelalte fetite.
Roxana ii dadeam piure din cartofi..azi ii pun si un pic de morcov.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Of ce de iepurasi bolnaviori..Sanatate si lui Albert si micutei Dami
Sanzi

LAlexandra, vad ca ne tot spui cat de energic e iepurelul tau, cred ca ma alatur clubului Duracell. La noi stau lucrurile in felul urmator, in patul nostur nu o pot lasa nesupravegheata, incaleca usor pernele si ajunge pe marginea patului, in carucior am lasat-o in sezut pt ca numai asa vrea d ela o vreme, fara centuri si am urmarit-o indeaproape - s-a ridicat si daca nu o tineam pica fix in cap Doamne fereste!; in balansoar nu mai sta, se apleaca in fata si in laterale, ba chiar a dat cu capul in masa ieri, ca s-a intins prea tare, in scoica nu ii place, la recomandarea mai multor persoane am pus o plapuma pe jos si am lasat-o sa se joace in voie - in cateva secunde era pe parchet; in patut nu mai sta si se enerveaza ca nu are destul spatiu, plus ca aparatorile dispar ca prin minune si se loveste cu capul in bare in brate sta doar cu fata spre lume, daca o pun cu fata la mine se rasuceste si imi baga mana in gat cu putere :)))) si e ca un girofar, pe unde trecem are manutele pregatite sa apuce orice; m-am specializat in pusul pampersului cu ea stand in patru labute si in imbracatul fetei tinuta in brate sau in fundulet...si nu ii mai plac jucariile, daca ii dau orice altceva e interesant, preferate sunt telecomanda si telefonul mobilDeci ce zici? ne putem alatura grupului de energie vie au ba?

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

BUMBITZAAAAAAAAAA....ce cunoscut imi suna...idem, idem la tot

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Bumbitza asa e! Nu ai ce face..tb supravegheata..asa era si Ioana cand era bebe..se sucea pe toate partile..si acum nu are stare..ai vazut-o.

Am uitat sa va zic ca, ieri am dus la gradinita copie de pe certificatul de nastere al Ioanei, am completat o cerere si mi-a cerut si un aviz de la medicul de familie precum, ca a fost vaccinata..Deci, cu siguranta imi va cere si Justinei si cred ca la orice gradinita de stat..
Azi mergem la vaccin, dupa 13, in functie de cum se trezeste Justina.

Mergi la inceput

BUMBITZA, LALEXANDRA - Ia nu va mai infoiati voi cu copilasi atomici pe aici.
Eu nu-l las, dar la 4 luni jumatate, este asa dornic sa cucereasca lumea si sa stea in picioare si sa mearga de nu sta niciodata linistit undeva. Noroc ca are de la Dami un balansoar in care trebuie sa se dea singur. Si sa-l vedeti ce da din cap so se bataie pana ameteste in el.

copilasi jucausi. Lasati ca-i tare bine, asta inseamna ca-s sanatosi si veseli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

E prima noaptea de 2 saptamani cand fata mea s-a trezit o singura data. Asa ca sunt relativ odihnita.

trecand la un repertoriu mult mai vesel:) Bumbo asta nu mi se pare cine stie ce chestie. E usor si se pot scoate din el singuri copiii. nu mi se pare safe, plus ca il consider inca un lucru care imi umple inutil casa. Joy e vesela, sta in fund inca sprijinita, sta in picioare sustinita cu mare fericire. Mananca de toate ce ii dau si zgarie lingurita cu 2 dintisori.

Astero clar crap de invidie cu ce botez a-ti avut. Sa fiti sanatosi, sa ii fie de bine increstinarea si voi sa va intelegeti intotdeauna!

Nafi ma bucur ca nu are nimic musiu Ricky!!!

Miria fato te biciuiesc si sa te schingiuiesc daca mai zici odata ca esti grasa! eu nu mai deschis subiectul pt ca nu am slabit nimic dar TU ARATI BESTIAL! Sa nu aud musca de kilograme ca se supara Dzeu pe tine!!!

Nu am vazut poze ca nu am avut vreme!

Briza multumesc de intrebare. nici nu as fi scris de nu intrebai....

Meniuri:

- avocado cu para;
- mango simplu, cereale sau cu iaurt;
- legume fiert cu carne de pui sau ou;
- branza din aia calcica, cu mamaliga, fructe sau legume;
- iaurt, branzica telemea cate 2 bucatele mici mici.

Mergi la inceput

Uff..a sunat cineva si credeam ca suna de la gradinita..

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritei de azi: Diana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata!

anunt inca o noapte cu tipete, aseara dupa ce am incercat sa il adorm un sfert de ora si tipete continue, i-am dat Nurofen, a dormit bine pana pe la 2, apoi iar circ, ufff, nu mai zic ca-s zombie, dar mi se rupe sufletul cate se chinuie iubitul lui mami mic, daca pana acum se scula maraind, acum deja tipa, si e un tipat din ala disperat, de durere, mooooor de mila lui ...

Meniu de ieri seara: - am incercat sa ii dau sfecla rosie cu branzica si iaurt, a papat 3-4 lingurite, s-a scuturat de cateva ori bine de tot si apoi a dat tot afara ... nu stiu de ce ca i-a placut la gust, casca gura ca un pui de vrabie cand ajungeam cu lingurita ... o sa mai incerc peste vreo saptamana sa ii mai dau in alta combinatie ca sa vad daca ii provoaca voma sau aseara a fost un caz izolat.

Meniul de azi:
- mar cu scortisoara+branzica
- dovlecel+morcov+ardei rosu copt+orez+carne pui (OANA buna ideea cu ardeiul copt )
- branzica+iaurt+mmaliguta
- cereale cu lapte inclus

Ioana28 soricei zici ??? eu m-as fi mutat 2 zile la vreo ruda daca as fi fost in locul tau, am oroare de soricei ... ce sa mai zic, bafta "la vanatoare", sa intre repede in capcana
Acum am citit si de dintisor, felicitari Ovidutzu', sa faca mami cinste

Denisa vazut Mayutz in cabrioleta noua (a se citi carut) faina rau gimnasta ta

Nafi pentru 5 luni e ok 80 de gr, ideal e sa ajungi treptat la cantitatea asta in cateva zile

Stanucel offf, imipare tare rau pt micuta Adelina, pupam frumusica sa se faca bine

Atb hai rabdare, o sa pape Denis bine, incearca sa pui putin LP in piure, poate il pacalesti

Rebi sper sa se faca bine repejor Lucu' scump, uite un pup de la noi si unul pt Mara, normal

Miria 40,5 ? N-as vrea sa vas niciodata cifrele astea pe termometru, brrr ... sanatate muuuulta

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

GABY - Oricand ai in mine un suport moral, ca in rest, nu stiu daca ai nevoie, dar sper sa gasesti o varianta pacifista pentru toti ai casei. Cresterea unui copil in familie monoparentala nu-i decat o solutie extrema, nu un mod de viata si educatie normal pentru un copil, deci ia-o ultima in calcul.

Magazinul merge prost, ca si toate celelalte afaceri sau, si mai rau, salarii bugetare.

Cat privesc kg mele, uite, nu ma mai plang. Dar tot trebuie sa mai dau jos 10 kg, ca sa pot sa rad fara gusa. Altfel, o sa ajung sa rad cu mana la barbie, ca Mariana Nicolesco.

Mergi la inceput