Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 18
dayanara spune:
andra poate nu-i place textura, asta e foarte important pt ei, chiar daca nu pare, mai important decat gustul in sine, amar dulce etc
gaby eram sigura ca bumbo imi va fi o alta prostie in casa, imprastiata pe aici, asta e, eu am vazut.o pe joy in ala galben si am dat ordin sotului sa vina cu galben, el ii zice wc :))) zice bine ma duc sa iau wc.ul
adriana te-ai ramolit si tu vezi :)))))
sa stii ca ivan facea cum spui tu de nicholas, deschidea gura si manca frumos, gemea de placere, se enerva cand intarziam cu lingurita si asta de la primele lingurite! sper sa nu-mi faca silvana invers cu toate ca vad ca ei asa sunt, total opusi
borcanele de la nestle, acum ca veni vorba, chiar si cele mai dense, se fac zeama la un moment dat, nu stiu de ce si cerealele cu lapte la fel cat de groase le faci dupa un timp se fac zeama
n-am incercat multe marci de borcane, cum am zis ivan nu prea accepta, dar de exemplu cele de la nutriben erau ok nu se faceau apa, oricat le tineam
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaa28 NAFI,eu in prima saptamana nu i-am dat mai mult de 40, 50 ml, adica nu i-am pregatit mai mult...ma gandesc ca avem timp sa crestem cantitatile...dar de cand realizeaza ca papa.. a invatat sa ceara, nu pot sa-ti explic cum, :))), dar mi s-a intamplat de cateva ori sa trebuiasca sa-i mai pregatesc inca un pic de fructe sau cereale...legume, nu, astea de fapt rar le papa pe toate. Eu zic sa nu-i dai cantitati mari pt inceput...ca timp este, iar dupa un timp iti va spune el cam cat vrea. Tie vroiam sa-ti scriu de mult , mai multe dar tot n-am gasit timp...de cand iti puneai tu intrebari existentiale, despre a fi mama buna...a fi fericita etc. pai tu, draguto, esti de invidiat...si frumoasa, si desteapta...si devreme acasa :)))) gluma, completarea era si o mamica devotata!!! acum serios, te descurci minunat, cand ai sa poti sa-ti acorzi un pic mai mult timp tie, o sa simti ater multa fericire...Ideal ar fi sa ai totusi un pic de ajutor sa-ti gasesti momente de respiro... pup familiuta frumu de brunetei Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 |
IOANA mai , dar tu chiar stii cum sa faci omului ziua buna! Iti multumesc mult ptr cuvintele tale. ai dreptate , ceea ce imi lipseste sunt momentele de respiro. caci oboseala face sa-ti vina cele mai pesimiste idei si stari Din pacate cum suntem asa de singuri aici , pot avea ajutor doar daca platesc o babysitter. am avut una care ma mai ajuta cateva ore cand eram singura 4-5 zile la rand dar acum si-a gasit servici si trebuie sa gasesc alta. avand in vedere ca ne mutam in 2 luni (in capatul opus al orasului) astept pana atunci si voi cauta o babysitter acolo in zona.
Te pupic si inca odata iti multumesc mult ptr incurajari.mi-au prins tare bine!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara andra poate nu-i place textura, asta e foarte important pt ei, chiar daca nu pare, mai important decat gustul in sine, amar dulce etc roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
nu stiu ce sa zic, este obisnuit cu branzica+iaurt+o pasta de legume/fructe ... o sa mai incerc sa vad unde-i buba
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
nafi spune:
DAYANARA , GABYHILA -
ANDRA_S - Mersic de sugestie. cred ca azi ii dau tot asa 40 grame. nu-i nici o graba.
Fug ca s-a plictisit deja!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
andra_s spune:
gaby sper sa depasesti toate neplacerile astea, stii ca e o vorba "cand pica una, pica toate", dar poate "pica" si din cauza ca vedem noi mai gri totul cand suntem suparati, eu cred ca daca rezolvi buba care doare cel mai tare, te vindeci de toate
hai ca te stiu tare si puternica, nu matza smiorcaita
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
sensibila spune:
Ce borcanele exista cu peste ? De la ce firma eu nu am vazut nimic !
Honeybaby super tare Maya cu luatul de coada, saracul Petic. Si eu am 2 pisici dar numai 1 se apropie de Gia, sta sa ii dea cu picioarele in cap sa ii faca ce vrea numai sa stea langa ea. Cand e in patutut Gia, pisica se suie pe patul mare se pune pe burta si se uita la ea. Vazut pozele cu Maya frumoasa
nibi_niki usor , usor, sunt convinsa ca vei rezolva totul. Preotul o sa apara. Sunt convinsa.
kossir santate multa !
Jeni asa ar fi si la mine daca as avea timp, dar apoi imi revine in minte ca se gasesc detoata si iarna si ma gandesc de ce sa muncim degeaba ? Nu stiu cine imi zicea ca se duce sa cumpere n kg de ceapa. Pai de ce sa iau ? Sa se strice la mine si nu la ei ?
Dayanara am vazut cu mango ORGANIX PIURE MERE+CIRESE/MERE+MANGO Erau 4 paharele la set si unele erau diverse altele la fel.
Ioanact - vazut 2 printese frumoase si o mamica asisderea.
ioanaa28 felicitari pt dintisor !
Rebiana27 sanatate multa pt bebic !
stanucel sanatate bebelei ! Off ce de iepurasi bolnaviori !
La multe lunici iepurasei : Diana de irene26 !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
nafi spune:
I-am dat de lucru ,sa se joace in patut asa ca am revenit repejor ca voiam sa mai scriu ceva
PAPUSHICATA - draga mea , nici nu stii cat te inteleg! cred ca e normal sa ne mai loveasca cate o depresie asa..ca oameni suntem si avem limitele noastre. noroc ca dragoastea de mama ne afce sa gasim inauntrul nostru rezerve nebanuite de forta si reusim sa mergem mai departe , depasind momentele de slabiciune. te pupic si ramai pe pozitii! vremuri mai bune vor veni curand!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
dayanara spune:
ioana denisa soareci? cred ca venea politia salvarea si pompierii daca vedeam asa ceva
mai sunt unii pe aici care stau la casa si s.au capatuit cu o reptila mare, barba.su cica.i placea ca iesea si citea ziarul pe prispa si iesea si ea la soare, nevasta insa zice ca nu s.a linsitit pana nu a vazut.o inchisa in cusca, eu in cazul de fata ii dateam sotului 2 perne si.l rugam sa se duca sa doarma cu reptila cat mai departe de mine, asta e reptila cu pricina
http://www.elmundo.es/elmundo/2010/09/03/barcelona/1283511873.html
POZE
dayanara spune:
sensibila de mango stiu ca sunt, eu de avocado nu vazusem
borcane cu peste sun o gramada, ii luam eu lui ivan
gaby sigur a fost o neplacere cum avem toate in familie, mai ales ca suntem obosite si barbatii nu ne inteleg, oricum voi sunteti o pereche tare potrivita si sigur o sa rezolvati toate neintelegerile
POZE
GabyHila spune:
Fetelor multumesc de vorbe bune. Am editat si am sters ce am scris ca nu mai am chef sa ma expun.
Andra nu sunt matza smiorcaita mai... da sunt obosita cui sa ma plang si eu!! vedeti ca daca o dau in patetic, imi trageti una dupa cap:)
dayanara da telefon sa nu iti mai cumpere... zau de nu sunt bani aruncati. mai bine ai cumpara reductor WC ca azi maine fac astea micile la olita.
Andra ca pe tine vroiam sa te intreb. realizeaza Ianis ca face o chestie buna sau cum il motivati sa va zica cand face caca??? camie mi se pare mic rau sa realizeze ceva.