Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papushicata spune:

uffff.nu imi merge netul 2saptamani ...si cat am avut de recuperat.
David se incapataneaza sa pape doar laptic de la mami desi incercam toate combinatiile posibile de papa. Avem un aparat de papa de la chicco si face legumele si fructele la aburi ...de altfel repede igienic zic eu ...doar nu ii place parca nimic. Am ramas la stadiu de supa cu crema de porumb dulce .
In rest de cateva zile sta in fundulet cu toate ca parca zici ca e beat acum e in fundulet peste 10 secunde bufff....dupa telecomanda si bineanteles telefonul lui mami care e cel mai bun dar de bagat in gurita .
Eu de cateva zileam intrat asa intr/o mare depresie..Mai mult ca suntem singurei pe aici si cateodata sint ca nu fac fata la plans...acum vrem sa ne si jucam si pauza deloc. Sper sa treaca .
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

maya sa stapaneasca sanatoasa caruciorul! ii sta foarte bine cu sepcuta, e frumusica foc

bumbita " cra cra" e vorba lui yaia :))
felicitari pt ridicat sau sprijinit

nafi am uitat sa.ti spun ca m.-am bucurat tare ca n.a patit nimic ricardo de la cazatura

rebiana sanatate lui luca! nu stiam ca e bolnavior

miria la fel si voua, sper ca dami e mai bine! mie mi-e tare draga

alina ce mare si frumusica s.a facut iustina! ce.i dateai acolo sa manance?

eu cica m-am sculat cu noaptea in cap , ca pleaca ivan la cole...motiv sa stau aici sa-mi beau cafeaua

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu beau nessul aici..ca bebitu a adormit aseara de la 8 jumate si bine inteles ca azi s-a trezit cu noaptea in cap.
Azi noapte pe la 1 i-am dat chamomilla si pana la 5 a dormit linistit. Acum trage niste tipate..si roade la o albinuta...si eu nu vad cana de somn ce imi e.
Papusicata te inteelg ca ti-e greu. Dar e bine ca mai ..asa te mai descarci. si curaj..trecem noi si de astea, ca doar suntem barbate
Gaby ce faci, maica? aprovizionezi magazinul? pe unde tot umbli?

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dim.imi beau cafeaua la calc.va invit la o cafea firbinte......fetita mea se joaca cu un pampers...este atat de fericita cu pampersul in manuta....chiuie,veselie mare...

eu azi vreau sa ii dau fetitei mele crema de legume(piure) il facem la aparat cu aburi,sper sa manance macar cateva lingurite....am vazut si noi acele borcanele de mancarica pentru bebelusi....
ce parere aveti despre borcanele? da-ti bebeiilor?

ami_84....nu cred ca te-ai suparat pe mine ca am spus ca stai in bucatarie ceva mai des...eu chiar apreciez asta...voi incepe si eu cat de curand...:)

haideti trezirea..la cafea...

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

stanucel eu i.am dat lui ivan borcane dar putine, mult mai putine decat as fi vrut sa fie obisnuit
silvanei ii voi da tot felul de borcane sa se obisnuiasca cu ele, sa nu fie nevoie cand plec sa iau cu mine toate oalele sau un singur fel de borcane, ii voi da si mancare facuta in casa dar neaparat borcane, borcanase si borcanele

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Roxana, briza, stanucel, ma alatur si eu la o pauza de cafea , c-apoi ma apuc de sortat hainutele lui Denis, scos cele mici si subtiri si pus hainute mai groase si o masura mai mare.

Am inceput si noi diversificarea dar...esec total. Deschide gurita doar la prima lingurita, apoi nu mai vrea, tine gura inclestata si-si intoarce capul in toate partile numai sa nu apuc sa-i bag ceva in gurita. Iar daca reusesc totusi, se apuca sa tuseasca pana scuipa tot din gura pe mine si pe tot din jurul nostru raza de vreun metru. Si daca nici asa nu reuseste sa scape de ce are in gurita, baga mana si scoate cum poate, apoi se freaca pe la ochi, se scarpina in cap cu mancare cu tot. Belea nu alta. pentru mine este un soc de-a dreptul, Nicholas de la inceput a papat frumos, nu-si murdarea decat bavetica si dschidea gurita mare, cu pofta. Cand il vad pe Denis cum face ma umfla rasul dar imi si creste tensiunea, si renunt usor, ca daca insist prea mult se si apuca de urlat. Prima data i-am dat pere, care le-a inghitit asa cumva in sila (cateva lingurite) dar ieri cand am icercat pireut de morcov cu dovlecel a fost esec total.
Mno, asta este, sper ca incetul cu incetul se va da pe brazda...

De ieri a inceput puiutul meu sa-si mute jucariile dintr-o mana in alta, si s-a invatat sa le tina departe de cap, pana acum isi lovea zanganitorile de cap mereu, acum tine mana intinsa, le zanganeste de 4-5 ori, apoi le muta in cealalata, zanganeste din nou si tot asa, e un scumpel, daca pot il filmez. Si zice ma-ma mai ales cand e suparat, dar si cand are chef de povestit, de multe ori ii iese "expresia" ma-ma ba-ba", sotul meu face misto de mine si zice, "vezi, pana si asta micu zice ca te-ai ramolit".

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Bine ca ati readus in discutie borcanelele. Ca am si eu unu in casa, si cum Ericutu meu nu vrea sa pape mai deloc legumele, o sa il incerc azi. Faza e ca fructe haleste cu o viteza..mamamama..nu fac eu fata sa ii dau cu lingurita. Dar legume..yach. I-am pus si cereale cu vanilie..si lapte in ele, le-am facut mai groase, mai fluide ..nimic. Ia cateva lingurite si apoi plange. Am un borcanel cu orez si pui de la Hipp..parca

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la noi.

ieri nu am reusit sa intru ca am avut tot cate ceva de facut.

Roxi eu ma bucur sa te citesc si anunta-ne cand vrei pauze ca ti se simte lipsa acut. Ca si Ellei de altfel, noroc ca am prins-o pe mess intr-o zi.

Am vazut poze care mai de care mai frumoase, dar nu pot sa nu zic ca crapa invidia in mine pentru botezul lui Asteropi. Ce mi-as dori macar sa ajung acolo o zi nu mai mult, nu mai zic de botezat. Iar artificiile au fost cireasa de pe tort ( Apropo, tortul cum a fost? )

Am pus si noi cateva poze.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna mamici!

Am vazut poze de la botezul Mayei cu volane si al lui Casian imbracat foarte sic. Mamicile in rochie vesela cu aramiu si rochie roz pudrat au aratat foarte bine!

Sper sa am timp sa reusesc sa vad si botezurile din strainatate.

Salut sosirea mamicii titrate Irene si a fetitei ei dulci cu ochi de peruzea.

David e bine,activ, vesel, Daria a inceput gradinita, zilele zboara....

Va imbratisez pe toate fara exceptie!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

briza_marii eu am un borcanel de la nestle de mere...nu stiu cum sa il dau,pare foarte apos...nu il pun in biberon?il dau cu lingurita?asa apos?

pot sa ingros cu cereale?(nestle)

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput