Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna seara fetelor,

jeni ne vom intalni noi pana se face mai frig afara...:)
ioana.. mersi frumos...

azi am facut si noi 5 lunite si am fost la pediatru ne-am cantarit masurat...avem 7500 grame,67 cm..dar ne-a gasit cu probleme la urechiuse..eu credeam ca plange din cauza dintisorilor...NU problema era la ureche..
in fine nu mi-a placut ce a spus pediatra si am fost in seara asta la grigore alexandrescu,ne-a gasit otita..tratament otocalm,nurofen si amoxacilina....

uite asa am petrecut noi ziua noastra de implinire a 5 lunite...acum doarme sper sa dormim mai bine...

PS
am uitat sa spun incepuse sa raguseasca de atata plans...
zic ca sunt la al doilea copil,dar tot am emotii tot nu ma descurc atat de bine...:((( suntem tare tristi,prea devreme cu bolile astea...

o seara buna
noapte buna...maine poate citesc maimult,vine mama si va sta cu adelina mea...

FILMULETE
POZE

mamica de adelina 16.04.2010 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Am vazut si eu poze cu Maya, scumpa rau de tot :)

Aa..sa-mi mai laud si eu puiul, vorba lui Nafi..cra cra :)) Sta in picioare sprijinindu-se de patut sau canapea...nu pt f mult timp dar oricum, e ceva :D

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Stanucel, multa sanatate Adelinei! Si LA MULTE LUNITE pentru azi! Imi pare rau ca e bolnavioara tocmai azi, sper sa-i treaca repede urechiusa.

Bumbitza, bine ai revenit! Abia astept sa vad poze, bravo Ilincutei pt progrese!

Eu fug la somn, noapte buna si insanatosire grabnica lui Luca, Dami si celorlalti iepurasi bolnaviori!

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Ioanaa felicitari pt dintoc! La mai multi fara dureri!

Rebi, sanatate multa puiului, am citit ca e bolnavior

Stanucel, la multe lunite! Imi pare rau ca i-a gasit otita :( Dar cum se manifesta, doar plangea mult sau cum?
Ilinca a fost tare plangacioasa zilele astea, tot pe seama dintilor am pus si eu, am inceput sa-i dau Panadol e mai bine, dar m-ai pus pe ganduri. La controlul de 5 luni f superficiala mi-a parut dr, sapt viitoare vine o alta pediatra care cica-i f ok, abia astept.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

NAFI,eu in prima saptamana nu i-am dat mai mult de 40, 50 ml, adica nu i-am pregatit mai mult...ma gandesc ca avem timp sa crestem cantitatile...dar de cand realizeaza ca papa.. a invatat sa ceara, nu pot sa-ti explic cum, :))), dar mi s-a intamplat de cateva ori sa trebuiasca sa-i mai pregatesc inca un pic de fructe sau cereale...legume, nu, astea de fapt rar le papa pe toate.
Eu zic sa nu-i dai cantitati mari pt inceput...ca timp este, iar dupa un timp iti va spune el cam cat vrea.

Tie vroiam sa-ti scriu de mult , mai multe dar tot n-am gasit timp...de cand iti puneai tu intrebari existentiale, despre a fi mama buna...a fi fericita etc.
pai tu, draguto, esti de invidiat...si frumoasa, si desteapta...si devreme acasa :))))
gluma, completarea era si o mamica devotata!!! acum serios, te descurci minunat, cand ai sa poti sa-ti acorzi un pic mai mult timp tie, o sa simti ater multa fericire...Ideal ar fi sa ai totusi un pic de ajutor sa-ti gasesti momente de respiro...
pup familiuta frumu de brunetei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

la somn ca merge netu' ca saracia...ma chinui sa citesc, sa trimit raspuns...nu vad poze... :(((
si acum aveam timp de pove...ca-n rest ma laud cu un bebi cuminte, dar tot nu-mi ajunge timpul..of, of...

SANZI, bebi e al doilea copil, e si asta un secret...cand ma gandesc cat l-am leganat pe Alex..., nu-mi vine a crede ca Ovi adoarme singur..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanzi

Am vazut-o si pe Justina, ii sta foarte bine cu cercei, si pe Ioana, care e atat de cuminte la gradinita... Alina, ai doua fete foarte cuminti si frumoase.

Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010)
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Multumim!
Esti o draguta!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Denisa am vazut pozele.. Maya e o scumpa..in poza 93 seamana cu tine, perfect.
Multa sanatate iepurasilor!
Fug si eu la somn.
Noapte buna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ioanaaa- probabil ca batea vantul si ii falfaiau urechile.
Cat despre Maya artista sa se faca dar nu un artist neinteles

NAfi - nu e lunga, e chair tipica pe langa ce aud aici. Acum o luna, la 4 luni jumatr avea 65 cm

Alina frumoase printele. imi place cu ii sta ioanei cu parul prins

Mai vroiam sa mai scriu dar nu mai stau . Ma duc la nani

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Of ce de iepurasi bolnaviori..Sanatate si lui Albert si micutei Dami
Sanzi

LAlexandra, vad ca ne tot spui cat de energic e iepurelul tau, cred ca ma alatur clubului Duracell. La noi stau lucrurile in felul urmator, in patul nostur nu o pot lasa nesupravegheata, incaleca usor pernele si ajunge pe marginea patului, in carucior am lasat-o in sezut pt ca numai asa vrea d ela o vreme, fara centuri si am urmarit-o indeaproape - s-a ridicat si daca nu o tineam pica fix in cap Doamne fereste!; in balansoar nu mai sta, se apleaca in fata si in laterale, ba chiar a dat cu capul in masa ieri, ca s-a intins prea tare, in scoica nu ii place, la recomandarea mai multor persoane am pus o plapuma pe jos si am lasat-o sa se joace in voie - in cateva secunde era pe parchet; in patut nu mai sta si se enerveaza ca nu are destul spatiu, plus ca aparatorile dispar ca prin minune si se loveste cu capul in bare in brate sta doar cu fata spre lume, daca o pun cu fata la mine se rasuceste si imi baga mana in gat cu putere :)))) si e ca un girofar, pe unde trecem are manutele pregatite sa apuce orice; m-am specializat in pusul pampersului cu ea stand in patru labute si in imbracatul fetei tinuta in brate sau in fundulet...si nu ii mai plac jucariile, daca ii dau orice altceva e interesant, preferate sunt telecomanda si telefonul mobilDeci ce zici? ne putem alatura grupului de energie vie au ba?

Mergi la inceput