Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ioana.... hehehehe . Saptamana trecuta ne uitam la un film si se aude ceva facand zgomot dupa fisonier. E zi, o fi un gandacel pe ceva care a cazut dupa fisonier. Mai stam noi pana se duce sotul sa se uite . Cica " e un soricel " eu zic " e na, e soaricel, si ce face?" La care sotul " se spala pe urechi"
ma duc afara il caut pe Petic, nu l-am gasit. toata noaptea nu ne-a lasat sa dormim domnul soricel.
O chem pe Honey in dormitor dar nu a avut nici o treaba, Honey sforaia , soricelul se plimba in voie.
A doua zi a venit petic si s-a termnat povestea. nu cred ca la prins dar cred ca la speriat si si-a luat bagajele si dus a fost

Am pus cateva poze noi

Ma duc sa vad ce mai e nou pe contul comun

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

fetelor o dilema: de ce in borcanasele pt copii nu e nimic cu avocado? sau e dar n-am vazut eu? sunt aproape toate legumele si fructele, dar avocado de ce nu? nu rezista?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Nu-i un fruct rezistent si nici nu se prepara termic; cred ca astea-s motivele pt care nu se afla in combinatiile de fructe din borcanasele pt copii. Am congelat cateva bucati si nu am fost multumita cum aratau dupa decongelare (erau moi si nu aveau un aspect prea placut). Am procedat similar si acum cativa ani, pt Luca dar nu-mi mai amintesc daca s-a intamplat la fel.

Imi place Bumbo! Am vazut scaunelul acum ceva timp in pozele lui Joy si m-a incantat dar ignoranta de mine a uitat sa intrebe de unde, ce si cum. Am dat o cautare pe google si am descoperit ca au pe bebeshopp.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Gata cu soba si smotrul..
Vad ca fetele m-au lasat pe mine sa te trec in lista (daca tot am zis)..stanucel esti in lista de pe prima pagina.
Si daca tot am deschis laptopul am uploadat cateva poze cu Ioana in a treia zi de gradinita si cu Justina la 5 luni..e o poza si cu mine..sa ma vedeti pe mine grasa.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

stati ca nu inchei pana nu-mi mai laud un pic utushelul
Dragul lu' mama e de o cumintenie exagerata , in plus rade tot timpul de intra sub pielea oricul..e super vesel, trebuie neaparat sa-l filmez cand rade sa vedeti haiul lumii...

In plus are un programel al lui destul de bine pus la punct...de duminica doarme 7, 8 ore legate pe noapte, seara la 9, cel mult 9.30 adoarme, in timp ce papa, sau singur in patut, si mai cere papa pe la 5, 6 dimineata, apoi somn pana la 8.
Pe la 9, 10...fructele, le inghite cu mare spor, si iar o ora de somn. La 13, 14, legumele la care se cam stramba, da pana la urma papa ceva, si somnul de amiaz de 2 ore.
Pe la 5, 6 cerealele si seara la 8 deja da semne de oboseala da-l mai prostesc un pic sa mai oboseasca sa adoarma repejor. Cat e treaz stam pe afara !!!

Si sa nu uit, avem dintzoc !!! Eu tot studiam gingiuta de sus, si de fapt azi am realizat ca avem unul jos !!! l-am simtit cu degetul, ca de vazut e cam greu,,,scoate limbutza..

Sanatate mamici si bebici bolnaviori, sa treaca repejor fara complicatii...dar stiu ce rau e sa-i vezi suferind...
oare Floricica cum o mai fi??

pup gaska...(nu mai pot pune emoticonuri?!?) stiti voi...puuuuuuuuup !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

REBIANA - Ce face baiatul? Sper sa nu mai aiba nimic, ca eu m-am vaitat toata ziua cu a mea si inca nu-i bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Denisa, da afara nu se pot spala pe urechi?? nu-i chiar atat de frig.inca :))))
deci chiar mai scriem un capitol..

Nu pot sa vad pozele, o fi ros deja din cablu?? :))) incerc maine...
of, iar era sa uit sa-ti spun cat de mult imi place bebeluna ta !!! E de o expresivitate aparte, eu vad in ea o fire de artista, da bataioasa si faina ca mami...Super si botezul vostru, incidentele devin pana la urma motiv de hlizeala :)))) important e ca sunteti voi frumosi, sanatosi si fericiti...
pupic pt MAYA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna seara fetelor!

Veveritzul trage la aghioase in dormitor si am intrat repejor sa il laud (cra cra...)

La sugestia pediatrei i-am dat pireutz de mere. Fiind doar experiment am cumparat din acela la borcanas. L-am proptit bine pe pernita de alaptat (ca scaunel n-avem inca) si cum m-a vazut cu lingurita in mana a si cascat gura maare ,mi-a prins mana cu manutza lui grasunica si si-a indesat singur lingurita pana pe gat! Pe urma a lipait si tzocait de zor pana a inghitit tot si am continuat tot asa pana a mancat jumatate de borcanel ( adica 40 gr din 80). mi-a fost teama sa-i dau tot caci nu stiam daca stomacelul lui va fi ok dupa asta.

A fost bine insa. dupa mar a supt de la mami si ceva laptic si am iesit la plimbare in centru unde a ras la toata lumea care ne iesea in cale.

Acum va intreb pe voi care sunteti experte deja. Ptr inceput , continuand sa-i dau asa o data pe zi ca snack pireutzul de mere, cam cat sa-i dau? tot borcanelul de 80 de grame ? doar jumatate? voi cat le dati la o masa?

HONEYBABY - vazut poze cu Maya cea dulce si nerabdatoare sa iasa la plimbare Cati cm are? ca mi se pare lungana!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Ioanaa28, felicitari pt dintisor! Wow, ce baiat cuminte, sa o tina tot asa! Spor la exterminat rozatorii!

Am vazut poze cu frumusica Maya, ce frumos zambeste ea! Am uitat, ce m-am distrat cand am citit cum manca ea coada lui Petic
Am vazut-o si pe Justina, ii sta foarte bine cu cercei, si pe Ioana, care e atat de cuminte la gradinita... Alina, ai doua fete foarte cuminti si frumoase.

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Hello fete! Remember me? N-am mai intrat de ceva vreme, Ilinca e nazdravana tare si peste asta se adauga si faptul ca tre sa-i mai iasa niste dinti, e umflata gingia dar intarzie sa apara...
Altfel suntem bine, crestem frumos si e tare vesela, aproape sta in fundulet singura, oricum in carut vrea sa vada lumea si nu ma mai inteleg cu ea. Sper sa descarc si eu poze de la mare zilele astea.
Nu stiu daca apuc sa recuperez, va pup pe toate

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

REBIANA - Ce face baiatul? Sper sa nu mai aiba nimic, ca eu m-am vaitat toata ziua cu a mea si inca nu-i bine.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

E... binisor. Temperatura rectala era 38,5 acum doua ore ~ am dat Eferalgam si scazuse usor. Are nasucul infundat. E vioi si pus pe sotii, in schimb, ceea ce ma bucura. Il verific peste noapte si astept sa vad ce semne da dimineata. Pup pe Dami sa-i fie din ce in ce mai bine!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput