--> --> -->

Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

uah, lavi, chiar mai naspa decat vechea locatie, dpv al parcurilor ...

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

MAAAMA ce memorie pe Corap!!!sau te ajuta pozele?

Legat de studii /note Sorin gandeste fix ca Anda, eu fix precum Corap.Concluzia: nici unul dintre noi nu este original

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mi se pare ok sa scrii frumos pentru ca asa iti face placere sa arate caietul tau, sau pentru ca o vezi pe mama/educatoare bucuroasa. Dar nu mi se pare ok sa te straduiesti sa scrii frumos pentru ca altfel mama nu e multumita. Chestiune de nuanta. Dar, in fond, de atitudine generala fata de copil: trebuie sa simta ca e sprijinit si apreciat neconditionat.
Parerea mea.
Cred ca Bic ar puncta mai precis si mai argumentat.

Eu sunt cam brainwashed dupa vizitele de la cabinetul psi . cel de pe forum.

Mergi la inceput

:) miri, eu stau bine cu memoria pana cand imi pica de tot - adica imi aduc aminte in amanunt luni de zile dupa care sufar un black-out si nu-mi aduc aminte nici macar in mare nimic, nici macar la bunul simt asa... sunt o ciudata, de-aia scriu acum (ca poate citind mai tarziu imi voi refreshui memoria, incerc variante de adaptare - la lecitina am renuntat, ca n-avea efect)

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

nici la mine n-a functionat cu lecitina.bine nici n-am luat 6 luni consecutiv cum scria pe prospect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, cred ca Daria a facut o indigestie... aseara nu prea a mancat mancare, mai mult dulciuri (adica, eu i-am dat un batron de kinder bueno, si a a mai furat din dulap un pachet de Pim's din care a mancat jumatate). Cand sa se culece, pe la 10 , mi-a zis ca o doare burtik iar pe la 3 s-a trezit spunandu-mi ca o doare burtik si a si vomat (mai mult lichid+ cioco); dupa ce s-a linistit a adormit. Dimineata am dus-o la gradi, dar m-a sunat doamna sa-mi spuna ca se simte rau si are stare de voma.
Acum e acasa (pe drum de la gradi a mai tras o voma), nu are febra... Oare sa fie mai mult decat o indigestie?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

cami, nu stiu, trebuie sa o mai vezi cum se simte, sa vezi daca face temp. si daca mai are si alte simptome.

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cami Andreea mea a facut vreo 2/3 enteroviroze pana acum si de fiecare data nu a facut febra deloc. eu zic ca e bine sa/i dai 2/3 zile regim...si daca incepe si cu scaune moi e clar ca nu/i doar o simpla indigestie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!

Daria e mai binisor acum - a vazut-o si dr. Se pare ca este o enteroviroza. A facut si putina febra si a fost putin pleostita. Mi-a cerut ciorbita acum, pe seara si a mancat putina. A mancat si cateva masline si acum e ok. Speram sa fie bine. Ne-a dat dr. si Lekoclar sa-l avem in casa, in caz ca intro zi doua nu se amelioreaza simptomele si nu scade febra. Speram sa scapam fara antibiotic...

Sanatate multa tuturor!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Cami, de ce nu incerci mai degraba Sumetrolim decat Lekoclar. Sumetrolimul, ca si sulfamida, este utilizat de unuii medici in infectii digestive usoare. Oricum, un pic de regim ar fi indicat -zic eu.Sanatate multa.

Anda, la sistemul de note...nu ma bag. La noi, fiind o gadinita cu pretentii, Gradinita Colegiului Pedagogic, mergem in stil academic, dar cu sistem de evaluare pin buline rosii, albastre si negre.
Si Mateea face la gradinita adunari si scaderi cu numere pana la 10, despartirea cuvintelor in silabe, identificarea sunetelor in silabe, au facut semne grafice si acum fac Preabecedarul. E cam mult pentru 4,9 ani... dar vad ca ii place si tine ritmul, ba chiar lucreaza si acasa suplimentar, la cererea ei.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput