Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 9
alina.n spune:
Hello
si acum sa va salut si eu, evident noi suntem la ora de nani
mai fetelor dar zici ca suntem vorbite, ghiciti ce am papat eu dimineata? slanina cu mustar si rosii
in legatura cu mancarea da e bine sa avem grija, eu am imunitate pt toxoplasma si acum pap cam orice dar ...sa stiti ca am pierdut o sarcina din cauza toxoplasmei atunci cand am luat-o(nu stiu de unde)
iar la sarcina trecuta igm-ul inca era pozitiv,dupa 3 ani de cand luasem virusul inca nu se negativase si am luat tratament pt ea in sarcina,deci nu prea e de gluma,eu am stat cu teama atunci
acum la sarcina asta abia img e negativ
Ally vin si eu la masaj ma primesti?
18+
anaxena spune:
azi stau din nou acasa,ce frumos e!!!
acum ma rasfatz cu 4 felii de vinete,iar mai tarziu imi fac salata de fructe..ma mai despart doar 2 zile de ceea ce mi-am propus: nici 1kg luat pana la 14s!!cat de greu sa fie?desi azi dimi aveam 51,8 dar ieri aveam 51,3..uff cine ma mai intelege cu fluctuatiile acestea
marti la ora 10 sunt la echo,dar va anuntz pe seara ca pana ajung eu de la Buc la Pitesti mai e un mall in cale pk]
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 13+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
alina.n spune:
astept si eu fetele care merg azi la eco sa vina cu cele mai minunate vesti despre comorile din burtica
anaxena cum mananci feliile alea de vinete coapte sau cum?interesant arget ai ,esti un manechin ce sa mai-by the way super pozele pe picassa
18+
dinora77 spune:
Buna fetele....pe aici e un timp afara de sa stai toata ziua in pat cu nasul intr-un ceai firbinte. Ploua toata ziulica shi e friiiig, brr...max 11 grade.
Merci foarte mult fetelor care mi-au raspuns la cite saptamani a avut loc prima nashtere. Cineva imi povestea ca prima sarcina o poti duce cu pina la 2 saptamani mai mult, ceea ce mie mi s-a parut fantastic. 2 saptamani e extrem de mult! Citeva zile dupa 40 de saptamani shi daca nu iese bebe de buna voie, provoaca ashtia nashterea, nu?
roxy_s felicitari pentru miscarile bebelinei!!! Abia ashtept shi eu sa-l simt mai tare...Parca daca l-ash simti mishcind macar de citeva ori pe zi, as fi mai linishtita. Uite al meu bebe, nu prea face mare efort sa-mi dea de shtire. De 2-3 zile il simt mai slab, si foarte rar. Nu vreau sa-mi fac griji (cu toate ca nu-mi prea iese), pentru ca shtiu ca shi la voi se mai intimpla sa faca bebe pauza de aerobica.
bulina mica felicitari si tie pentru bebele jucaush. Am observat acum ca avem acelas DPN .
Cineva povestea cum ca in strainatate se fac lunar analize de toxoplasmoza...Sigur nu era vorba despre Germania. Aici nu se fac decit o singura data in primele saptamini de sarcina, pentru a verifica daca ai sau nu anticorpi.
Acum va las cu o ceasca de ceai de musetel cu miere shi multa lamaie sa nu mai raciti si cite un pe burtici.
Dino 16+
alina.n spune:
Ally ce bine mi-ar prinde ca sunt anchilozata de mijloc...nu stiu ce sa-i fac sa treaca ,dar prevad ca abia dupa ce termin cu sarcina poate ma lasa si durerea
18+
roxy_s spune:
anaxena sa ai pofta.
dinora nici eu nu simt zi de zi miscarile buburuzei dar mai astept, am rabdare. o sa inceapa ea sa miste zilnic si abia astept..
la noi este asa soare si caldut. mai stau putin siies la o plimbarica.
S-a intamplat minunea mult asteptata16+
lauriciu_25 spune:
sal scumpici de burticute!v am citit si asa mi s a facut o pofta de slaninutacu ceapa de nu mai pot...dar n am slanina aici;o sa i spun la mami sa mi trimita
viss ,abia astept sa vi sa ne spui cum sunt bebicii tai,sper din suflet sa fie bine,eu te inteleg perfect si eu am trecut prinort situatie asemanatoare;dar nu ne ramane decat sa fim optimiste si sa speram ca bebicii nostri dragi sunt bine
va pup pe toate fetelor,si insanatosire grabnica la cele bolnavioare
12 saptamani de fericire
strumphitza spune:
Buna ziua burtici!
Ce faceti? Sunteti bine, sanatoase? Sper ca da si cele ce sunteti bolnavioare sa va reveniti repede.
Eu aseara plangeam cat de rau imi e, nu ca sunt foarte refacuta acum 100%, dar mai bine. Mi-a cumparat sotul aseara niste sirop de tuse cu miere si lamaie si nu mai stiu ce si am luat din ala aseara si azi dimineata si plus un paracetamol ca ma temeam sa nu fac febra si sunt mai bine dar aseara si azi noapte am tusit rau de ma durea in cosul pieptului . Oricum aseara ii spusesem la sot ca in asa hal in care sunt nu imi mai vine sa merg la nici un Paris si s-a suparat pe mine ca vacanta asta e planuita din Mai si am cheltuit o gramada de bani pe biletele de ten si hotel si Paris pass si i-am spus sa sune azi dimineata la prima ora la doctorul de familie sa ma programeze sa ma vada ca eu asa in starea asta nu ma duc nicaieri decat sa imi fie mai rau pe la mama naibii si sa nu am nici medic ...deci am fost azi dimineata la 9.30 la medic, am asteptat cam un sfert de ora ca se miscau alea pe acolo cu incetinitorul , am intrat, m-a intrebat ce si cum ce simptome, m-a controlat in urechi, gat si mi-a ascultat plamanii , mi-a luat temperatura si tensiunea si atata. Nu mi-a dat nimic , nu mi-a spus nimic... cica nu e infectie, nu am nimic, la plamani nu se aude nimic si e doar un virus si sa am rabdare ca trece ...sa iau cate un paracetamol la culcare si sa continuu cu ceai si lamaie si siropelul ala de mi l-a luat sotul aseara.
Nu prea am dormit bine si azi dimineata m-am si trezit devreme , o sa ma duc sa trag un pui de nani si dupa trebuie sa ma trezesc sa imi fac valiza si sa imi pun lucrusoarele pentru paris pentru 5 zile si nu am nici un chef
Ahhh sa va spun ca mi-am luat vitamina C de la o farmacie de acolo de pe langa doctorul meu si ghici cat am dat pe un flacon cu 60 pastile??? 6.49 £ !!!! nu stiu frate , parca au aur in ele de-s asa de scumpe !!!!!!!! in bani romanesti ar fi cam 33 RON !!!!
Gata cu povestile , am fugit in pat, am papat un pic de pranz, sa imi iau vitamina si siropelul si nani nani
Va multumesc la toate pentru gandurile bune!!!
Revin mai pe seara dupa ce fac valiza
BB on board!!! 12+
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dinora77 Buna fetele....pe aici e un timp afara de sa stai toata ziua in pat cu nasul intr-un ceai firbinte. Ploua toata ziulica shi e friiiig, brr...max 11 grade. Merci foarte mult fetelor care mi-au raspuns la cite saptamani a avut loc prima nashtere. Cineva imi povestea ca prima sarcina o poti duce cu pina la 2 saptamani mai mult, ceea ce mie mi s-a parut fantastic. 2 saptamani e extrem de mult! Citeva zile dupa 40 de saptamani shi daca nu iese bebe de buna voie, provoaca ashtia nashterea, nu? roxy_s felicitari pentru miscarile bebelinei!!! Abia ashtept shi eu sa-l simt mai tare...Parca daca l-ash simti mishcind macar de citeva ori pe zi, as fi mai linishtita. Uite al meu bebe, nu prea face mare efort sa-mi dea de shtire. De 2-3 zile il simt mai slab, si foarte rar. Nu vreau sa-mi fac griji (cu toate ca nu-mi prea iese), pentru ca shtiu ca shi la voi se mai intimpla sa faca bebe pauza de aerobica. bulina mica felicitari si tie pentru bebele jucaush. Am observat acum ca avem acelas DPN . Cineva povestea cum ca in strainatate se fac lunar analize de toxoplasmoza...Sigur nu era vorba despre Germania. Aici nu se fac decit o singura data in primele saptamini de sarcina, pentru a verifica daca ai sau nu anticorpi. Acum va las cu o ceasca de ceai de musetel cu miere shi multa lamaie sa nu mai raciti si cite un pe burtici. Dino 16+ |
dinora77, depinde de medic, el decide daca mai poti sta inca 2 saptamani sau nu..eu stiu cazuri care au mers pana la 42 sapt
eu spuneam de toxo, imi povestea o prietena din Franta.
si ai rabdare cu miscarile, sa stii ca eu la prima sarcina pana la final nu l-am simtit zilnic, ci asa cu pauze...
mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu