Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca77 spune:

Nu stiu daca va este de vreun ajutor pentru racelile voastre, eu am fost racita acum 2 saptamani cu febra peste 38 si nas infundat si m-am tratat cu ceai de lamaie cu miere si in plus faceam gargara cu apa foarte sarata dimineata si seara inainte de culcare. Febra am avut numai intr-o zi si atunci am fost la serviciu, dar n-am rezistat pana la sfarsitul programului, a urmat weekendul si am bagat somn la greu si apoi mi-am revenit.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ilinca pai si de ce mergi abia in noiembrie? la 12 saptamani nu te-a chemat? pana atunci nu mergi deloc? oooo, pai tare greu este asa.

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

moasa mi-a explicat ca aici, daca nu sunt probleme medicale sau varsta mamei peste 35 de ani, primul eco se face intre 18 si 20 de saptamani. Eu, multumesc lui DD nu am avut nici un fel de probleme, in afara de raceala recenta de care mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca cica nu-l afecteaza pe bebe, n-am avut nimic. Simptomele obisnuite din sarcina le am dar nu ma deranjeaza foarte tare, asa ca tot ceea ce am de facut e sa astept pana fac 18 saptamani.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Ilinca cum m-am trezit am facut gargara cu sare , ca nu mai puteam...dar cu sare imi e cam frica sa nu scap pe gat ca doamne fereste provoaca avort
o sa fac cu bicarbonat de sodiu dar astepot sa imi cumpere acum sotul cand vine de la scoala

cu ce imi mai alin durerea este mierea cu lamaie de care a zis si Alina.n

curaty o lamaie de coaja..o tai feliute subtiri si apoi pun miere in castron si pisesz cu o furculitza...iese un sirop gros ....
am mancat deja 2 1/2 lamaii de iewri pana azi asa..acum ma gandesc sa nu fie prea multa miere si lamaie

Salo sama m-ai cam speriat...nici eu nu am anticorpi pt toxo , imi facusem o lista cu ce sa evit , dar sincer nu ma gandisem asa in amanunt ca tine....ai si tu dreptate cu ce spui....eu zic ca acum la nooi e si prea multa informatie si ne da peste cap de tot....
si eu ma mir cum de nu am facut sau nu am anticorpi , pt ca am copilarit tot la tara...si acum cand merg imi place sa mananc strugurii direct din vie, nespalati...parca au un alt gust

Simona parca tu intrebai cum se ia CMV-ul....am inteles ca si se mai spune si virusul sarutului...si se ia prin saliva, sange ...partile cu mucozitati....e ca un fel de hepes din acela care iese pe buza si trebuie sa nu bem/mancam dupa nimeni....acum sper ca nu am spus o prostie prea mare.....si ce mai stiu ca se activeaza odata avut in corp , cand suntem stresati sau cu imunitatea scazuta...

mai fetelor , eu in 1999...nu am facut atatea analize...sincer nici nu stiu daca am facut TORCHul asta....am facut pe cele cerute la inceput + grupa sangelui Hiv si hepatita...ca parca le facuse si sotul...de altele nu mai stiu...si nici nu aveam asa multa informatie ca acum.....acum deja sunt paranoia....atunci nu m-am interesat de nimic...ma incurajam tot timpul ca bebele meu e sanatos si normal...nici eco nu am facut mai mult de 5....dinrte care 3 mai mult pe la sf. sarcinii.....nu am tinut cont ce mananc....
dar uite ca acum nu mai sunt asa...parca sunt mai exagerata...din tantzar fac armasar....as vrea la eco tot timpul...aseara ma gandeam ca daca virusii astia mi-l ataca pe bebe

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Ilinca, cred ca noi doua o sa nastem deodata pentru ca si eu exact azi inchei 10 saptamani :).
Am tot citit la voi fetelor si stau cu inima cat puricele, pentru ca eu acum vreo doua saptamani, cand sufeream rau de cap, am luat vreo doua paracetamoale sinus..si vad ca voi spuneti ca nu se ia decat simplu :(.
Mai rau e ca din cauza vomatului, nu mai pot inghiti unica pastila pe care tbs a o iau zilnic...si verau si eu odata sa cap de rau si sa fiu vesela ca voi

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

deea sigur n-ai facut TORCH-ul data trecuta. astea se fac doar de cativa ani incoace. ala este herpes de care ai povestit tu acolo. herpesul sau boala sarutului este tot aia. CMV este altceva dar nu stiu sa explic.

monas de acum inainte sa nu mai iei, nu cred ca a afectat cumva ca era sarcina micuta.

Mergi la inceput

Deea, nu-ti face griji in privinta solutiei sarate, daca scapi vreo picatura pe gat in cel mai rau caz e posibil sa versi si atunci elimini si picatura sarata ce s-a prelins pe gat, daca nu se intampla sa versi pentru linistea ta bei dupa multa apa ca sa scada concentratia de sare... pana la avort, zic eu e, cale lunga nu o lua si tu asa in tragic.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Ms Ilinca de info..
Roxy pai si doctora mi-a zis ca se numeste tot boala sarutului....stii ca eu eram strsata rau cand incercam sa va dau rezultatele pe forum....ca la toate in drept aveam niste valori care pe mine ma speriuau....numai toxo era negativa si ma bucura , dar se pare ca a fost invers
dr. a zis ca valorile trecute nu sunt de speriat. asa le trece laboratorul si in functie de cum sunt ele reprezinta ca am avut candva sau am fost vaccinata ...e vb de rubeola
apoi am intrebat de cmv...si mi-a zis sa stau linistia ca il au 9o% din populatie , se mai numeste si boala sarutului si nu trebuie sa imi fac griji ca am igm ul bun...apoi am venit acasa si am gugalit putin ,dar nu am gasit decat o informatie unde scria cum am spus eu mai sus....
sigur ne v a lamuri cineva
parca MIki se pricepea la virusii astia
pup..ma duc iar in pat

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

am uitat sa va zic ce dragutz era ieri bebelashul la eco, a zis nenea doctoru' ca suntem foarte activi ( o sa fie un plimbaret si nelinistit )
statea pe spate si dadea in continuu cu picioarele in burta mea, dar eu nu simteam nimic
si l-am vazut cum isi rodea si unghiile

Gravidutza fericita 16+ cu

sa stii ca Vlad in burtica a fost f linistit, abia daca il simteam...si acuuum...ooo, alta poveste...nu mai stiu ce sa ma fac cu el..nu poate sta 1 secunda intr-un loc, daca se intampla minunea sa stea locului un minut pana mai inventeaza ceva, tot nu sta, topaie pe loc..de dormit sau stat in scaunel la masa sunt lucruri sfinte, nu vorbim de ele...
eee, dar o sa vedeti voi cum e

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

aha cunosc idem suntem si noi dar dc te-a trimis la neurolog

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor bebelina mea misca

bravooo

18+