Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
roxy_s spune:
mandreeac ce faci? vad ca te plimbi si tu. si eu trebuie sa vad ce pantaloni sa-mi iau in afara de trening. eu am si colanti si pulovere si bluze lungi sub fund si o sa ma imbrac destul de des si asa si cu cizme ca si asa o sa vina vremea lor.este mai comod decat cu blugi.
S-a intamplat minunea mult asteptata16+
AllyLaur spune:
Roxy, pai ai in burtica o domnisorica dulce si delicata...nu da cu pumnul sau cu piciorul, doar asa cate un impuls sa o bage in seama pe mami ei...Mai ai putin si o sa simti zilnic miscarile si din ce in ce mai tare pt ca se marste si v.a avea o forta ...
Ally , 11 bebe
simonacip spune:
Ally hai ca mai e putin totusi pina vei stii sexul...SI cine stie miine..poate macar isi da cu parerea.
Sa stii ca si eu sunt tare curioasa la tine...ca o mama Omida ce ma aflu...
Simona, mami de baieti David si Matei si 15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
simo da, asa este. dar mangai burtica toata ziua si vorbesc cu buburuza. asa imi place
cred ca vom simti mai tare dupa 18 saptamani asa.
simo tu la celelalte sarcini la cate saptamani ai simtit miscarile?
roxy_s spune:
ally ce bine de tine ca mergi maine la eco si vezi bebelul. abia astept sa ne zici tot.
fetelor eu cred ca merg cel mai tarziu la eco, abia in 20 octombrie.
mandreeac spune:
Simo nu era cumparata slaninuta, dar a fost delicioasa. Eu inainte sa raman insarcinata, nici nu voiam sa vad grasime, dar acum cateva bucatele au fost delicioase!
Roxy decat asa plimbari de care am avut parte, mai bine te lipsesti, cred ca acesta este si motivul pentru care ma incearca aceasta nemernica de raceala!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 15+
Deea99 spune:
[quote]citat din mesajul lui strumphitza
eu nu mai stiu ce sa mai fac , mi-e rau tare si m-am saturat de ceai si lamaie si miere si tot ca nu a functionat deloc zic eu
imi curg mucii iar , sunt cu nasu infundat, abia respir, mi-e cald , mi-e rau, mi-e frig ...mi-e de toate... nu am pofta de mancare .... plus ca si tusesc ca un magar si ma dor toate alea ... si burtica ma doare daca tusesc mai rau
l-am pus pe sot sa intre la farmacie cand vine acasa de la munca, aici ploua si e frig ca de nu ieseam eu, dar inca nu a ajuns, super busy la munca si de la farmacie sa imi ia ceva un siropel de tuse si ceva pentru muci, nu stiu ...sa ii spuna la madam ca-s pregnant sa vedem cu ce vine acasa... ahhh si i-am spus sa imi ia vit C daca gaseste.
incerc sa gatesc ceva si nu pot sa stau in picoare [quote]
off Strumfitza azi sper ca esti mai bine
si eu sunt cum ai fost tu ieri...nu mai suport mirosul de ceai cu miere....am niste mucozitati coapte ....de ma sperii...toata noaptea nu am putut sa respir desi mi-am pus din sprayul cu apa de mare....
dimineatza imi simteam gatul praf..ma sutura si imi pulsa de am luat un paracetamul....vroiam sa evit pe cat posibil pastilele dar mi-a fost frica ca adorm si fac febra....am tras un pui de somn si m-am trezit flesca..transpirasem de la picioare pana la cap......
nu tin mine sa mai fi fost in ultimii ani racita in halul asta...umblu cu sulul de prosoape de bucatarie dupa mine sa imi sterg nasul
fetelor aveti mare grija de voi in perioada asta, ca eu marti cand a fost putin soare am fost inselata...am stat la maneca scurta....
intru sa va citesc putin din urma ...azi erau fete la eco...sa mai aflu si eu noutati
si sanatate multa ca-i mai buna decat toate
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 13+
roxy_s spune:
ilinca tu cate saptamani ai?? abia in noiembrie mergi la cate saptamani?
deea incercam noi sa ne ferim de raceala, eu sper sa scap ca asa nu-mi place. si nu pot bea nici ceai ca mi-e greata de la el. bine ca in maternitate am baut 3 odata si acasa nu pot lua nici o gura