Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

am uitat sa va zic ce dragutz era ieri bebelashul la eco, a zis nenea doctoru' ca suntem foarte activi ( o sa fie un plimbaret si nelinistit )
statea pe spate si dadea in continuu cu picioarele in burta mea, dar eu nu simteam nimic
si l-am vazut cum isi rodea si unghiile

Gravidutza fericita 16+ cu

sa stii ca Vlad in burtica a fost f linistit, abia daca il simteam...si acuuum...ooo, alta poveste...nu mai stiu ce sa ma fac cu el..nu poate sta 1 secunda intr-un loc, daca se intampla minunea sa stea locului un minut pana mai inventeaza ceva, tot nu sta, topaie pe loc..de dormit sau stat in scaunel la masa sunt lucruri sfinte, nu vorbim de ele...
eee, dar o sa vedeti voi cum e

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

neata fetelor!

strumphi, eu am fost acum 2 zile la doctor si am intrebat daca am voie sa iau ceva pt raceala, mi-a zis ca singurul lucru permis e paracetamol simplu, in nici un caz vreun derivat, si doar daca fac febra. febra n-am facut si se pare ca imi trece de la cata lamaie si portocala am bagat in mine. dar daca te simti asa de rau cred ca poti sa iei 2 pastilute azi, cat sa te mai puna putin pe picioare pt maine! iar pt paris sa iti iei haine groase, am o prietena care tocmai s-a intors de acolo si a batut-o vantul destul de tare si a mai prins si ploaie. o caciulita, un fular/esarfa si o pereche de cizme nu strica! multa sanatate iti doresc, uite iti trimit de la mine cata pot :)

eu azi dim m-am cantarit si am tot 54 de kg, ca la inceputul sarcinii. desi doctorita m-a asigurat de cat de bine e bebe si cat de mare si voinic e, parca mi se pare ciudat sa nu fi luat nici macar un gram in plus. dar totusi exista o diferenta, cand mananc mi se umfla burta de zici ca sunt in luna 5 :)))

referitor la mancare si eu am luat-o complet razna. de unde toata viata am fost o gurmanda si o pofticioasa absoluta, mai nou ma gandesc de 2 ori cu orice bag in gura, sa nu ii fac rau lui bebe. dar am mancat intr-o seara slaninuta cu ceapa si doaaaaaaamne cat de buna a fost!! cu moderatie cred ca se pot gusta multe lucruri! singurul lucru de la care m-am abtinut total pana acum au fost branzeturile mai exotice, in rest am mancat si icre (de la mama) si chiftele si sarmale (de la bunica) ...acum visez cu ochii deschisi la carnati afumati dar mai e pana atunci...

m-am intins prea mult...va pup si va doresc o zi minunata!!

11+

scrish, nu e anormal cu kg, eu la prima sarcina am slabit in primul trimestru 5 kg si bebe era mai dezvoltat decat normal cu 2 sapt

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki multumesc, m-ai linistit

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata dragelor,

Ally acum as lua avionul si as veni la tine sa imi faci un masaj, de relaxare evident, asa de mult imi placeeeeeee

Simo fantastic cat de mult te tin pe tine greturile. Si la celelalte sarcini tot asa a fost??? Pupici sa treaca.

Viss multa bafta la eco, te asteptam cu vesti foarte bune!

Strumfi multa sanatate, oricum cert e ca ai raspandit virusi pe forum ca si pe mine m-a luat raceala. Momentan am nasul infundat si m-am trezit la 5 dimineata cu o durere de cap si de ochi, mama mama!

Si eu m-am cantarit astazi si am stagnat la 52 de kg, ceea ce e foarte bine! Pantalonii mei clar nu mai imi vin deloc, avand in vedere ca am luat 5 kg , iar eu niciodata nu am purtat pantaloni largi, insa mi-a mai dat sora mea si in curand nici cei de la ea nu imi vor mai veni. Noroc cu treningurile si mi-am cumparat niste pantaloni cu banda negri (30 ron) si o pereche de blugi, dar cred ca nu ma prinde iarna cu acea pereche.Mai am 2 perechi de pantaloni de graviduta, primiti de la o verisoara si sunt din aceia cu material la burtica, aia sunt foarte buni pentru iarna, ca sunt tare larguti.

Eu am mancat aseara niste slaninuta cu ceapa, dar putina , doar asa de pofta.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor bebelina mea misca

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Andreea, te astept,,,Daca nu ajungi in timp util iti sp ce i-m sp si lui Simonelu, ne vedem la sf lunii ca vin in tara pt ex la sc de soferi.

Roxy, ce superb...felicitari

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor bebelina mea misca

Felicitari!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally da ,este. numai ca inca nu o simt in fiecare zi si nu tare, doar cand stau foarte linistita. acum am simtit-o cel mai tare de pana cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Maine merg la eco si imi vad sufletelul...abia astept, am mari emotii. Abia asteptam sa mai treaca vre0o 3 sapt sa stim si noi culoarea caruciorului...ca maine abia avem 12 sapt si este devreme ...

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ally esti o dragutza
Mandreeac, da cam asa m-au tinut...La a doua sarcina pina la 18 sapt...Sper sa treaca mai repede...Ce slaninutza ai mincat? Cumparata din magazin? vreau sa-mi iau si eu si sa pap cu sare si cu ceapa, chiar dc ma va lua raul dupa aia
Roxy, felicitari, ma bucur ca simti bubulina!!! Asa-i ca te induioseaza tare?? La mine cind simteam miscarile asa-mi venea sa-i mingii si eu prin burtica si sa ma simta si ei acolo in spatele burticii...

In ce priveste hainele eu port pantalonii cu talie joasa care ma mai incap si fustele deschise la fermoar pe jumatate...pt ca cele de gravi cu burtica speciala sunt inca prea largutze...

Simona, mami de baieti David si Matei si 15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput