Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

multumesc mult fetele

noi incercam sa ne acomodam cu ideea, nici nume de baietzei nu stim
in rest, azi dimineata am fost la triplu test, maine primesc rezultatul
eu am pus cam 2,5 kg pana acum, de la 56 la 58,5, e ok?
enervant e ca nu ma mai incap hainele peste burtica si pantaloni din aia speciali cum mi-am luat inca mi-s prea mare
voi in ce va mai imbracati?

Gravidutza fericita 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Simonelu, daca nu ajungi tu pana la sf lunii asteia vin eu la tine...La ce te bagi?? La un masaj anticelulitic, medical, relaxare, teraputic??? Am intrebat degeaba ca sigur vrei relaxare...normal....

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

am uitat sa va zic ce dragutz era ieri bebelashul la eco, a zis nenea doctoru' ca suntem foarte activi ( o sa fie un plimbaret si nelinistit )
statea pe spate si dadea in continuu cu picioarele in burta mea, dar eu nu simteam nimic
si l-am vazut cum isi rodea si unghiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

neata fetelor!

strumphi, eu am fost acum 2 zile la doctor si am intrebat daca am voie sa iau ceva pt raceala, mi-a zis ca singurul lucru permis e paracetamol simplu, in nici un caz vreun derivat, si doar daca fac febra. febra n-am facut si se pare ca imi trece de la cata lamaie si portocala am bagat in mine. dar daca te simti asa de rau cred ca poti sa iei 2 pastilute azi, cat sa te mai puna putin pe picioare pt maine! iar pt paris sa iti iei haine groase, am o prietena care tocmai s-a intors de acolo si a batut-o vantul destul de tare si a mai prins si ploaie. o caciulita, un fular/esarfa si o pereche de cizme nu strica! multa sanatate iti doresc, uite iti trimit de la mine cata pot :)

eu azi dim m-am cantarit si am tot 54 de kg, ca la inceputul sarcinii. desi doctorita m-a asigurat de cat de bine e bebe si cat de mare si voinic e, parca mi se pare ciudat sa nu fi luat nici macar un gram in plus. dar totusi exista o diferenta, cand mananc mi se umfla burta de zici ca sunt in luna 5 :)))

referitor la mancare si eu am luat-o complet razna. de unde toata viata am fost o gurmanda si o pofticioasa absoluta, mai nou ma gandesc de 2 ori cu orice bag in gura, sa nu ii fac rau lui bebe. dar am mancat intr-o seara slaninuta cu ceapa si doaaaaaaamne cat de buna a fost!! cu moderatie cred ca se pot gusta multe lucruri! singurul lucru de la care m-am abtinut total pana acum au fost branzeturile mai exotice, in rest am mancat si icre (de la mama) si chiftele si sarmale (de la bunica) ...acum visez cu ochii deschisi la carnati afumati dar mai e pana atunci...

m-am intins prea mult...va pup si va doresc o zi minunata!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Bulina, pe mine inca ma mai incap hainele dar, ma jeneaza la burtica putin...Iar in legatura cu numele coilasilor, suntem exact invers...noi ne-am gandit la baietel(Eduard) , la fetita mai putin...acum ce-o vrea Dumnezeu

Simonelu nu iti mai face griji ca arati super bine, vb foarte serios....hai ca daca ma superi te intind pe spate si te bag la o reflexoterapie si apoi iti usurez treaba. Chiar este super sexy....si frumoasa foc!!!

Ally , 11 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bulina eu cel mai des ma imbrac sport, trening si adidasi. am un trening foarte misto si comod si nu-l mai las...... asa bine ma simt in el. am si o pereche de blugi mai evazati , singurii care ma mai incap sus ca sunt si cu talie joasa, sub burtica. restul nici unii si am vreo 8 perechi, dar stramti toti. sa vedem la iarna.

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

bulina_mica, felicitari pentru eco!!!! asa a fost si la mine, revolutie in burtica:)) am citit pe net ca in perioada asta invata si ei sa isi foloseasca manutele si picioarele si atunci nah...se agita si ei ca altfel s-ar plictisi:)) sa fiti sanatosi si veseli mereu:) pe mine inca ma incap hainele normale, nu mi-am cumparat nimic nou, macar am avantajul ca am in garderoba multe bluze largute, cu pantalonii stau cam prost. desi nu m-am ingrasat, talia clar s-a ingrosat un pic si imi ies colaceii pe afara un pic:( dar inca ma incap...pantalonii cu banda sunt si ei pe marimi, daca tu la fund si picioare de ex ai marimea 38, poti sa iti cumperi asa, ca banda aia se largeste pe burtica in functie de cat creste!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Am papat si eu putin si am vb la tel 30 de min cu sora mare,

Roxy, asa este nu am somn...

Simonelu, nu mai lucrez de cand sunt insarcinata....aveam o munca care ma solicita foarte mult fizic si am zis sa nu risc, tehnician maseur si kinetoteraput...aerobic, gim de slabiree..etc.. Ce zici de un masaj???

Micki, cum se mai simte baietelul?

Ally , 11 bebe

ally, e mai bine dar tot tuseste..mai mult ca sigur i-am dat degeaba antibioticul, imi vine sa-mi dau pumni dar mi-au sarit toti in cap ca face baiatul pneumonie... culmea e ca dr asta renumita la care am fost, din cearceaful de medicamente care mi le- a dat niciunul nu e pt tuse si pt asta m-am dus la ea..in schimb mi-a recomandat sa merg la neurolog cu el ca e prea agitat..

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

miky deci eu pot manca slanina de la porcu' lu' soacra-mea. ca ei le dau la purcei numai fierturi facute de ei, fara alte chimicale. noroc ca ne da soacra-mea si oua ca alea din comert tare rele sunt. parca mi-e si sila sa le mananc.

S-a intamplat minunea mult asteptata16+

roxy, sincer eu nu prea stiu cum se transmit bolile astea la animale, nici CMV ca inreba cineva, desi eu am anticorpi la el..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

multumesc mult fetele

noi incercam sa ne acomodam cu ideea, nici nume de baietzei nu stim
in rest, azi dimineata am fost la triplu test, maine primesc rezultatul
eu am pus cam 2,5 kg pana acum, de la 56 la 58,5, e ok?
enervant e ca nu ma mai incap hainele peste burtica si pantaloni din aia speciali cum mi-am luat inca mi-s prea mare
voi in ce va mai imbracati?

nici pe mine nu ma mai incape nimic, noroc ca nu ma duc decat pana in parc, asa ca pantalonii de trening sa traiasca..

Mergi la inceput