Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 4
roxy_s spune:
simona da, ai dreptate. in medical iei mai multi bani. eu asa am luat pana acum de cand am medical cu cativa zeci de lei mai mult, vreo 40 lei parca.
eu azi am 51,2 kg.
S-a intamplat minunea mult asteptata16+
roxy_s spune:
simona pai asa mult in plus?? aaaa....pe tot salariul. eu numai la avans am avut vreo 40 parca. ia sa ma uit. nu, am avut 78 lei... si la lichidare iau mai mult. dar nu stiu care-i faza , cum socotesc astia.
roxy_s spune:
ally aseara eram deja in pijamalute
nici tu nu mai ai somn? ca nici eu. merg sa-mi fac de mancare ca eu cum deschid ochii cum trebuie sa mananc
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui salo_sama acum nu stiu ce sa zic, eu am mai mancat ceva creste si acum o luna si ceva si azi am mancat iara cateva , nasa-mea imi zicea ca n-are nimic si ea a nascut de curand,la mine e nasol cu toxo asta, dar mah...tot stau si ma intreb mamicile noastre nu si-au facut testele astea cu siguranta ca nu se stia de ele si au manacat orice, mai ales ca majoritatea din ele provin din mediul rural si noi....frate am ajuns sa cred ca, desi trebuie sa manac cat mai bine sa aiba bebele de unde sa se aprovizioneze, de doua zile am impresia ca nu mai am voie sa mananc multe de zici ca suntem bolnave, eeeete na deja ma enervez icrele de peste ce doamne iarta-ma mai poa' sa aiba, ca sarcutul cred ca e cel mai curant toata ziua in apa uff doamne ..uite asa ne facem niste copii cibernetici si spatiali care se vor invata numai cu manacare "pasteurizata" de parca am fi stiut noi de cuvantul asta cand eram mici sau mai stiu io ce mancaruri din prafuri...maioneza aia din comert cu ce poate fi mai buna ca aia facuta in casa, ca-i din prafuri si nimic natural am izbucnit...nu stiu pe ce...pe epoca in care traim am crescut cu pita si slanina si ceapa si mamaliga si nu am mai avut nimic si lapte baut direct de la vaca, nefiert, nenimic si am fost sanatoasa tun toata viata mea...credeti ca bunicile noastre au stiut de listeria cand mergeau in grajd sa mulga vacile si ce parinti sanatosi avem..uff lumea asta ciudata mai e stiu nu dati in mine is alte vremuri..tre sa ma resemnez, ce detest cuvantul asta revin dupa ce ma calmez Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 15 + |
salo_sama, nu-i vorba numai de alte vremuri, ci de cat era de sanatoasa mancarea atunci si cat e acum..cat sunt de poluate apele acum in care traiesc pestisorii aia..si animalele pe care le mancam cum sunt crescute si ingrasate artificial ( exceptie facand daca le-ai creste tu acasa natural )..si tot asa..de aici sunt riscurile crescute asa de mari..si cred ca vor creste de la an la an..
imi povestea cineva de afara ca atat sunt de stricti si acolo cu mancarea gravidelor, ca li se repeta toxo in fiecare luna, etc, etc...
acum fiecare stie mai bine pt ea, insa mie personal mie o frica de ele, mai bine previi decat sa fie prea tarziu...si da, cu toate astea si eu am calcat stramb de cateva ori
mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu
miki1979 spune:
neata, ca n-am apucat sa zic..
sa aveti o zi minunata plina de vesti bune asteptam fetele de la eco
mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu
roxy_s spune:
miky deci eu pot manca slanina de la porcu' lu' soacra-mea. ca ei le dau la purcei numai fierturi facute de ei, fara alte chimicale. noroc ca ne da soacra-mea si oua ca alea din comert tare rele sunt. parca mi-e si sila sa le mananc.
simonacip spune:
Ally tu stai acasuca sau lucrezi? Dc stai acasa poti sa dormi cind vrei tu, fara probleme...
Roxy, nu stiu, cred ca depinde si de venit si de tipul de cm, eu am avut pt ingrijire copil bolnav si a fost 85%...SI salariul meu nu e mare (16 mil - era inainte de scaderea cu 25%) AM avut aproape 3 mil in plus pt 5 zile. Putina slanina afumata as minca si eu cu ceapa...dar cred ca as muri de rau dupa aia...E bine ca-ti pastrezi kg...
Eu pun mai repede ca voi, nu stiu ce se intimpla, nu pot sa le stapinesc...Aveam 60,7 de dimineata
Miki si mie mi-e teama de toxo si CMV, dar am calcat si eu strimb...la toate sarcinile si n-am patit nimic...Dar Doamne Fereste!!!!
Bafta fetelor la eco!
Simona, mami de baieti David si Matei si 15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
simo nu-ti mai fa griji de kg, incearca sa le controlezi cat de cat dar nu te stresa. sa fie bebe sanatos.
toxoplasmoza am inteles cum se face dar CMV?? de la ce?
simo tu nici la CMV n-ai anticopri? eu la asta am. de fapt, toxoplasmoza este singura la care n-am.
AllyLaur spune:
Am papat si eu putin si am vb la tel 30 de min cu sora mare,
Roxy, asa este nu am somn...
Simonelu, nu mai lucrez de cand sunt insarcinata....aveam o munca care ma solicita foarte mult fizic si am zis sa nu risc, tehnician maseur si kinetoteraput...aerobic, gim de slabiree..etc.. Ce zici de un masaj???
Micki, cum se mai simte baietelul?
Ally , 11 bebe
simonacip spune:
Roxy, CMV-ul l-am avut, am anticorpii, toxo nu.Ca si tine CMVul parca tot dela fructe, legume nespalate...sper sa nu vb prostii...Oricum toxoplasmoza n-ar fi problematica dc n-am fi insarcinate..Organismul insarcinat e mai sensibil la a face toxo.
Totusi mie nu mi-a spus sa repet...si n-am mai repetat la nici o sarcina.
Ally...daaa, un masaj ar merge, vin pina la tine, vreau sa vizitez si Italia putin...ca tare-i frumaosa!! Ce bine ca stai acasuca. Bravo !!!
Simona, mami de baieti David si Matei si 15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"