Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 3
AllyLaur spune:
Am revenit si eu burtici...cu intarziere vad , ca deja toate sunteti in pat...
Am terminat tarziu de gatit si de pus si strans masa, vase...etc. Noroc ca ma ajuta sotul in toate..
Strumpitz, imi pare rau ca esti inca racita...eu mi-am mai revenit...adica sunt fresh fata de ieri. Sa ai mare grija de tine..,si sa fii bine imbracata ca nu-i de gluma. Incearac varianta cu apa fierbinte...sau cat suporti tu cu sare la picioruse.
Ma retrag si eu langa sot la un film si apoi somn!
Viss, bafta maine la eco....te asteptam cu vesti bune!!1
Va , somn usor burtici!!!
Ally , 11 bebe
AllyLaur spune:
Strumpitz, multumim pt capitol nou...si sanatate multa!!!
Acum chiar am plecat...somn usor!!
Ally , 11 bebe
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi simo am facut azi o pozica la burta goala sa vezi ce crapaturi am pe ea.... daca da i zoom pe burta se vad.... mamica fericita de printesa si 16+ baietel |
EI uite asa am si eu, dar in dreptul buricului si ca la tine acum sunt vinetii de ce oare???
Burtica e micutza si frumoasa foc. Bravo!! A mea e mai mare...Miine cred ca e ultima zi de sv, tb sa obtin o adeverinta d ela personal, apoi bag medical...sper pt 2 sapt. Vreau in medicalul asta s amaninc mai ordonat si poate cu mese regulate si sanatoase reusesc sa dau jos un kg...
Alina, in medical oricum iei mai multi bani ca impozitarea se aplica parca la brut, nu stiu exact explicatia, dar eu pt 5 zile de medical luna trecuta am avut 3 mil in plus la salariu
Ally n-am mai mincat salata ca n-am mai gasit in piata. Menu-ul e haotic si rau de tot turta dulce, alune si magiun de prune sa faca iesirea afara (si face!!!)
Felicitari pt baietel cui ca nu mai stiu
Strumpfi, sanatate sa fie....dar te primeste Parisul si asa...te faci bine acolo
Vis, optimism, cum spune si Ally si incredere in Dumnezeu ca are sa fie bine
Uite, eu nu prea il mai simt pe bb, am simtit citeva zvicniri la un moment dat si acum parca nu-l mai simt deloc...SI asa la eco de 13 sapt era lenes si nu voia sa miste sub nici o forma...Asa ca imi vin fel de fel de ginduri...dar incerc sa le alung. Le ignor.DOar ma rog la Bunul DUmnezeu sa fie bine. Incearca si tu asa, ai sa capeti incredere.
Simona, mami de baieti David si Matei si 15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
SI neata.
Aseara dupa ce am postat l-am pus pe cel mic pe olita sa nu ude cumva patul...si m-a luat o greata...Am vomitat in 3 reprize...Parca-i din ce in ce mai bine
Deci...daca de miine intru in concediu imi fac o salata boeuf
Simona, mami de baieti David si Matei si 15+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxanda80 spune:
buna dimineata
viss bafta azi la eco
strumph multa sanatate.
si eu l-am simtit pe bebe sapt.trecuta de cateva ori dar sapt.asta liniste.de abia astept sa merg si eu la eco sa fiu sigura ca e totul ok.
stiti ceva de crema impotriva vergeturilor de la clarins,asta mi-au recomandat aici,dar la cat sunt astia de ciudati....la prima sarcina nu am avut vergeturi si am folosit crema de corp obisnuita,nimic deosebit,dar acum...cine stie(am mai imbatranit).
o zi buna.burticilor.
roxy_s spune:
neata burtici
strumphitza sa te faci repede bine sa poti pleca. poti lua si paracetamol simpu ca n-are nimic.
salo_sama eu mananc slanina. am de la porcu' lu' soacra-mea afumata, si mananc. am mancat si icre . pai acum ce fac? nu mananc nimic ? doar nu mancam multa, putin acolo cateva feliute ca asa buna mai este.
viss mai ai putin si iti vezi bebeii, abia astept sa vii cu vestile de la eco.
S-a intamplat minunea mult asteptata16+
AllyLaur spune:
Neata burtici!!!!
Simonelu, ma bucur ca ti-ai propus sa iti schimbi meniul si la fel m-as bucura daca ai intra in medical sa te mai odihnesti mama si tu putin ca tare mult lucrezi....cand la munca, cand acasa
Strumpitz, cum te mai simti astazi???
Yasmi, gata ai dus printesa la gradi??
Viss,...in putin timp te linistesti...mult a fost , putin mai este. Asa ca Doamne ajuta!!! te
Eu m-am trezit o data cu sotul la 7.30 si nu mai pot dormii, la noi acum este 8.10...si ne-am bagat la somn la 1 .
Va pup si vb...TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ally , 11 bebe
roxy_s spune:
salo_sama si eu eram sigura de toxoplasmoza ca la tara eram toata ziua bot in bot cu animalele, dar uite ca nu am anticorpi.
ai dreptate cu vremurile in care traim, inainte mamicile erau mult, mult mai linistite, era alta viata, mai sanatoasa si fara atatea griji cu ce mananca.
S-a intamplat minunea mult asteptata16+