Fluturasi de martie-aprilie 2011 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viss spune:

n-am reusit sa citesc din urma cele 9 pagini cat ati mai scris de aseara. acum am ajuns acasa, stau 15 min, treb sa plec la o conferinta. dar am intrat pr voi cu cateva cuvinte: bebicii sunt foarte bine- la o prima strigare erau 2 fete, apoi unul ne-a aratat cuculetul. cand ma intorc pe la 20 de la conferinta va pun si eu poze cu burtica, si de la eco, cu amandoi.chiar dc nu vreti , am sa va povestesc detaliat despre amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Am fost si eu azi la prima ecografie si totul e perfect. Era cu fata in jos si a dat de cateva ori din picioruse. I-am vazut si inima. Are 7.8 cm. Si am vazut si placenta care cica inca nu e total formata. Ca parca prin saptamana 18 se formeaza complet si atuci scapi si de greturi. Oricum m-am mai linistit. Mi-a dat si 3 poze. M-a programat a doua oara pe 2 Noiembrie.

Strumphita si eu patesc la fel ma imbolnavesc numai in vacante cand trebuie sa merg in alt oras. Anul trecut la Roma am avut o durere de dinte ingrozitoare cu puroi supurand desi ma dusesem la dentist cu doua luni inainte si imi puse o plomba noua la dintele ala. Am dat banii de pomana si mi-am stricat si vacanta. Si m-am dus si la privat ca cica e mai bun. Acum o luna tot asa am racit tocmai cand am vizitat si eu cateva zile Londra. Eu am avut si infectie serioasa asa ca a trebuit sa iau si antibiotic.

Anexena sa stii ca nu e sanatos sa te cantaresti in fiecare zi. Eu cel putin asa stiu de la nutritionist ca nu e bine sa te cantaresti obsesiv. O data pe saptamana e suficient. Eu de exemplu nici nu stiu cat cantaresc acum. Am fost acum 3 saptamani la asistenta la consultul prenatal si m-a cantarit atunci aveam 74 kg. Pentru mine greutatea e ultimul lucru care ma preocupa. Bine ca incerc sa manac sanatos fara sa fac excese: 3 mese pe zi, multe fructe si legume. Oricum nu prea pot manca ca am greturi si uneori ma fortez sa mananc.

Asteptand o minune 13+ weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

n-am reusit sa citesc din urma cele 9 pagini cat ati mai scris de aseara. acum am ajuns acasa, stau 15 min, treb sa plec la o conferinta. dar am intrat pr voi cu cateva cuvinte: bebicii sunt foarte bine- la o prima strigare erau 2 fete, apoi unul ne-a aratat cuculetul. cand ma intorc pe la 20 de la conferinta va pun si eu poze cu burtica, si de la eco, cu amandoi.chiar dc nu vreti , am sa va povestesc detaliat despre amandoi

viss, felicitari..oau, fetita si baiat, ce-ti poti dori mai mult ? de fapt, orice ar fi sa fie sanatosi ca asta conteaza.. abia asteptam detalii...muuulte..

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

buna burticute !! cum va simtiti astazi??
eu tot cu durerea aia deranjanta.....

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui wmagnolia

Am fost si eu azi la prima ecografie si totul e perfect. Era cu fata in jos si a dat de cateva ori din picioruse. I-am vazut si inima. Are 7.8 cm. Si am vazut si placenta care cica inca nu e total formata. Ca parca prin saptamana 18 se formeaza complet si atuci scapi si de greturi. Oricum m-am mai linistit. Mi-a dat si 3 poze. M-a programat a doua oara pe 2 Noiembrie.

Strumphita si eu patesc la fel ma imbolnavesc numai in vacante cand trebuie sa merg in alt oras. Anul trecut la Roma am avut o durere de dinte ingrozitoare cu puroi supurand desi ma dusesem la dentist cu doua luni inainte si imi puse o plomba noua la dintele ala. Am dat banii de pomana si mi-am stricat si vacanta. Si m-am dus si la privat ca cica e mai bun. Acum o luna tot asa am racit tocmai cand am vizitat si eu cateva zile Londra. Eu am avut si infectie serioasa asa ca a trebuit sa iau si antibiotic.

Anexena sa stii ca nu e sanatos sa te cantaresti in fiecare zi. Eu cel putin asa stiu de la nutritionist ca nu e bine sa te cantaresti obsesiv. O data pe saptamana e suficient. Eu de exemplu nici nu stiu cat cantaresc acum. Am fost acum 3 saptamani la asistenta la consultul prenatal si m-a cantarit atunci aveam 74 kg. Pentru mine greutatea e ultimul lucru care ma preocupa. Bine ca incerc sa manac sanatos fara sa fac excese: 3 mese pe zi, multe fructe si legume. Oricum nu prea pot manca ca am greturi si uneori ma fortez sa mananc.

felicitari si tie wmagnolia ma bucur ca te-ai linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Felicitari Viss.
In ce spatamna esti de ai putut vedea sexul copilului ca la mine
a zis ca inca nu. Dar oricum era numai asistenta si nu prea stia mare lucru ca atunci cand sotul a intrebat-o daca 7.8 cm e normal pentru 13 saptamani jumate mi-a zis ca nu stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

viss si wmagnolia felicitari pentru vestile bune, viss ar fi superr sa ai pereche important e sa fie sanatosi

stefy sa treaca durerea

miki tu ce mai faci?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

viss si wmagnolia felicitari pentru vestile bune, viss ar fi superr sa ai pereche important e sa fie sanatosi

stefy sa treaca durerea

miki tu ce mai faci?

18+

sarut-manasi eu

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

stefy sa treaca durerea

miki tu ce mai faci?

18+

bine alina, merci de intrebare. l-am culcat pe vlad si ma relaxez si eu putin, de fapt ma uit pe anunturi imobiliare si mai arunc un ochi pe odisee...si astept ziua de maine, am eco morfologica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

viss si wmagnolia felicitari pentru eco :)

Strumphi ma bucur ca te simti mai bine!

Fetelor eu am incercat sa va urmaresc, dar pierd sirul si nu tin minte toate discutiile :(
ieri m-am simtit grozav, am facut curatenie, am facut supa + felul doi + praji, am fost energica si in chef si azi stai sa vezi cine moare. Am stomacul tot intors, am mancat cu chiu cu vai si apoi imi venea greata la gandul ca am mancat :((( acum nu pot bea decat apa :( si apa plata, ca de la aia minerala ma ia si mai rau.

Azi dimineata am fost sa-mi fac DT. A fost mai demult discutia ca mi-a zis mie doctorul ca exista in Romania un singur laborator care este acreditat de nu stiu ce institut din Londra sa faca dublul test la standardele actuale. Si atunci nu am intrebat ca toanta care e laboratorul, azi am intrebat :) E Cytogenomic (http://www.cytogenomic.ro/www/index_ro.php).

In Timisoara stiu de 2 locuri care trimit acolo (Athena si ceva clinica de pe strada Mehadia).

ei bine fetelor va las ca ma duc sa pun o friptura la cuptor ca vine barbatul acasa si eu am stat ca o leguma toata ziua.

Ah o intrebare la final: mai nou a inceput sa ma cam doara burta (mai ales noaptea!). Nu tare, nu cat sa simt nevoia sa iau no-spa. Dar asa mici intepaturi si o senzatie aproape continua de prea-plin ca si cum am mancat ca sparta si sunt umflata. Voi simtiti asa?

10+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput