Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
honeybaby spune:
Atb - offf imi pare rau . Dar ce de il duci daca tu stai acasa?
Eu il locul tau nu l-as dice. Acum tu sti ce motive ai
Stanucel 17 ani!!! wow !! fericitari pt curaj
Roxana - cred ca face Ivan armata cu copii de la gradinita.Cred ca o sa urle sa nu-l luati de acolo
am vazut poze cu Albert si Alessando la botez. alessandro tare vesel mai era. Ochioasa mica si frumoasa Maria cum se distreaza ea pe acasa. S-a facut frig la Iasi? Sara care sta in fundulet pe camp, Andrei aricel blondut, Riccardosi mami elegantosi,BrianA lunguta si grasuta. Toti niste dulci si niste scumpi
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
Asta cu datul la cresa mai repede ca sa nu ajunga copilul sa vomita dupa un parinte e doar o parere personala, in care eu, una, nu cred.
Oricat de relaxat si vesel ar fi copilul, dupa cateva zile incepe sa nu-i mai placa si plange si mic si mare.
A mea ma trezea sa o duc la gradinita, mititica, iar cand dupa o saptamana a cam inteles ea cum decurge treaba pe acolo, plangea de mi se rupea sufletul cand o lasam.
Educatoarea cu infirmiera o luau pe sus si ma indemnau sa plec, iar ea peste umerele lor ma striga si imi zicea:"Nu ma parasi!!" De ma simteam cea mai criminala mama.
Ieseam in curtea gradinitei si plangeam pe bancutele de acolo ca imi era rusine pe strada.
Asa ca, nu cred ca ii va fi vreodata vreunui copil usor, iar de etapa de acomodare oricum se va lovi.
In fond, de ce sa-l chinui inca de cand e asa micut, daca ai alternative? Oricum, il dai, dar sa mai creasca nitel, il lasi mai putin la inceput, sa nu simta, saracutul, trecerea de la ritmul cu care se acomodase la celalalt asa de brusc.
Sunt asa micuti acuma!
Ioanact spune:
A trecut si-a doua zi de gradinita cu bine..Ioanei ii place mult.
Cand m-am dus s-o i-au, erau cu toti colegii in curte, se dadeau in leagane..si cand am vazut-o cu caciula (dimineata era rece)..imi venea sa ma duc la ea sa i-o zmulg din cap..probabil educatoarea sau ingrijitoarea i-a pus-o..Bate un pic vantul, dar totusi..intr-un final se plictisise si a vrut jos, si imediat i-am luat caciula.
I-am facut cateva poze.
Iar aici Justinei..cat am mancat am luat-o cu noi (se trezise dupa ce-am venit de la gradinita).
andra nu m-a deranjat deloc mesajul tau..chiar te rog sa spui tot ce vrei in privinta mesajelor mele..Nu ma supar.
Multumesc pt urare!
Roxana din ce-am auzit de la mamici..ni se da o lista si mergem noi sa le cumparam.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
LAlexandra spune:
MIRIA, probabil nici eu nu as fi crezut, daca nu as fi fost in cunostinta de cauza. Daca a stat nepotica cu cumnata la ai mei o saptamana nu a avut nimic, iar atunci cand au last-o singura, imediat i s-a facut rau si de fiecare data au ajuns cu ea la urgente pt ca nu se mai oprea din vomitat. Iar cum o vedea pe cumnata isi revenea si nu mai avea nimic. Si ii era imediat rau, cum plecau cumnata de la ai mei, nici macar nu apuca sa manance ceva ca sa zici ca de la mancare era. Si am vazut si eu pe ea ca e mereu dupa fusta mamicii ei.
E doar o parere personala, pt ca eu am fost mai independenta si mi-a fost foarte bine asa, si poate de aceea mi-as dori ca si copilasii mei sa fie la fel.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
miria_cristina spune:
ALINA - Sunt tare dragute fetele tale! Cred ca sotul meu daca mai avea o fata era euforic non-stop de fericire.
Si sa nu te sfiesti sa faci ce consideri tu in privinta fetelor. Daca avea caciula si era cald te duceai si i-o dadeai jos. Nu astepti, ca nu intotdeauna ai prilejuri.
miria_cristina spune:
LALEXANDRA - Nu, sa nu ma intelegi gresit. Cred ce spui, dar toti copiii trec prin perioada de acomodare la gradi.
Cazul nepotelei tale, e nitel mai delicat, ca ea are un fond emotional mai labil care actioneaza pe sistemul neoro-vegetativ si ii decleaza reactia de voma.
Teoretic nu menajezi un astfel de copil pentru ca mai rau ii faci. Cu timpul invata sa se controleze.
Acestia sunt copiii cu un teren sensibil mai mare, timizii sau cei care s-au speriat....
miria_cristina spune:
STANUCEL - Bravo!!
Cred ca sunteti tare incantati de reusita, mai ales ca-i si fetita.
Sa-ti traiasca adolescentul!
Mai, iar scriu singura de nebuna pe aici?
Ioanact spune:
Ina multumim!
nafi multumim!
Azi n-ai vb cu bunica
..e sarbatoare(Inaltarea Sfintei Cruci), ai pus la spalat
stanucel
Woow..sa-ti traiasca si baiatul.
atb imi pare rau ca nu-i place lui Nicholas la cresa.
Ieri, dupa ce-am plecat de la gradinita, copii au ramas cam 2 h..
Mi-a zis educatoarea sa-i las un nr de tel, in caz ca plange, sa vin s-o i-au, sa n-o las sa planga.
Dupa ce-am ajuns acasa..am mancat, apoi s-a trezit Justina si o schimbam, cand, suna telefonul..nu stiu nr de gradi si n-am recunoscut nr (crezand ca suna de la gradinita), cand colo suna de la scoala..avea tb cu sotul.
Dar, ma speriasem..ma asteptam sa nu stea, sa se plictiseasca..dar spre surprinderea mea chiar ii place.
Nicholas e m mic, e normal sa se plictiseasca.
Cate ore sta la cresa?
Daca tot plange eu zic sa stai cu el acasa, ca tot stai cu Denis.
Parerea mea.
LAlexandra si Ioana e dependenta de noi (mine si sotul)..pana sa inceapa gradinita..ieseam afara la copii cu greu se ducea la ei..si in leagan nu vroia decat mami sau tati s-o dea..in unele zile accepta s-o dea fetitele..de aia zic ca ma mir cum sta la gradinita..
miria_cristina nasol cu racelile..sper sa nu raceasca prea des..desi sunt constienta ca vor raci altii si va lua si ea..dar sper sa fie 'tare' si sa nu i-a.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stanucel cred ca nu am spus.... eu mai am un baiat care ieri a implinit 17 ani....fetita ne-a venit ceva mai tarziu cu tratament si stat la pat toata sarcina....dar suntem fericiti ca avem si o fetita,chiar si cu diferenta asta mare intre ei,sunt ai nostri copilasi...avem poze FILMULETE POZE |
f frumoase pozele, adica Adelina, am vazut si baiatul tau, iti seamana bine, iar tu arati bine pt o mamica de baiat de 17 ani
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!