Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 3
miria_cristina spune:
INA - Supozitoarele cu eucalipt cum se numesc, ca au mai multe denumiri si nu le gasesc pe site-uri. Sunt pentru tuse si febra din ce stiu eu, nu?
carmickey spune:
va multumim pentru aprecieri.....
LA MULTI ANISORI,MULTE LUNITE INAINTE SI SANATATE JUSTINA.....:)))) azi 5 lunite...suntem maricele...sa vad poze cu ea....:)
noi am dormit doua ore dupa imparatasanie,acum vom papa si mergem in IOR profitam de vreme frumoasa...
cred ca nu am spus....
eu mai am un baiat care ieri a implinit 17 ani....fetita ne-a venit ceva mai tarziu cu tratament si stat la pat toata sarcina....dar suntem fericiti ca avem si o fetita,chiar si cu diferenta asta mare intre ei,sunt ai nostri copilasi...avem poze
o zi buna si calduroasa sa aveti...
FILMULETE
POZE
atb spune:
Salutare fetele!!! uofff greu e sa fii mamica... mai ales in prima zi de cresa... Ieri l-am dus pe Nicholas in prima zi si toata ziua n-am fost in stare de nimic...numaram minutele si ma tot uitam la ceas. Am crezut ca dau in ulcer asa de tare m-a durut stomacul stiind ca l-am lasat acolo. Desi nu a plans cand l-am dus, mi-au spus doamnele ca s-a plictisit repede de jucarii si copii si a stat doar in usa plangand si incercand sa ajunga la clanta sa iasa. Plus ca n-a prea mancat iar de dormit a dormit cam o ora jumate si m-au sunat doamnele sa merg sa-l iau pe la 14:30 ca-i trezeste pe ceilalti. Am vrut sa scriu si ieri dar nu aveam stare in fata calculatorului.
Azi a fost mai rau fiindca a inceput sa planga de cum a ajuns in fata cresei, dar na, ce sa facem, trebuie sa se obisnuiasca si in alt mediu, desi sincera sa fiu mi se rupe sufletul in mine sa-l las acolo plangand, mai ales ca eu raman acasa cu Denis si nu ma intorc inapoi la serviciu ca sa fie musai sa-l duc. Am mustrari de constiinta... Oare fac bine? Ieri bietul de el de la atata plans avea ochisorii rosii si obositi si putina febra. Sper sa se acomodeze cat mai repede ca daca nu o face nu-l mai duc si gata.
Felicitari fetelor care si-au dus copii la gradinita, scoala, Miria, Ioanact, Erina, Rebiana, wapi, dayanara, cred ca voi sunteti mult mai tari de inima ca mine, eu abia azi incep sa-mi revin desi nu ma pot gandi in alta parte decat la puiut. Cum suna telefonul cum sar ca arsa, am impresia ca ma suna de la cresa sa merg sa-l iau.
Na, eu in loc sa va povestesc de Denis m-am apucat sa scriu de cel mare... Scuze de offtopic.
Hai ca merg sa incarc niste poze sa ne vedeti si pe noi cum am crescut.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
LAlexandra spune:
Da, Nafi, il musca pe preot de mana...dar asa face si cu noi...am impresia ca il deranjeaza gingiile, de l-ati vedea cum se arunca la mana noastra sa o muste...e de coma!!!
In poza 44, il miruia, dar el i-a luat preotului mana si si-a pus mirul in gurita, se diversifica si el
ca citeam acum si de Ina, care a trebuit sa se intoarca la munca...eu la ce servici aveam, cat era de stresant si cu stat peste program...nu m-as intoarce de nici un fel
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
miria_cristina spune:
NAFI - Nebunatico, iti place nitel movul, ai?
Hainele preotului, alea de-ti placura sunt:
EPITRAHIL-ul si FELON-ul.
Ina_3040 spune:
Miria nu mai stiu exact cum se numeau, ma uit acasa si iti scriu.
Adriana ufff te inteleg perfect. Nu iti fa griji ca e bine la cresa, o sa vezi ce bine se adapteaza in colectiv si cate chestii noi invata. In cateva zile o sa mearga cu placere acolo, insa la inceput ii e si lui greu departe de mamica lui. Tu trebuie sa fi tare pt el si cand il duci sa ii zambesti si sa il incurajezi, sa nu vada angoasa in ochii tai ca atunci ii e si mai greu. Vorbesc eu ca la sfaturi is buna insa cu practica e mai greu. va trimitem multi
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
LAlexandra spune:
ATB, eu iti sugerez sa il duci in continuare, sa vezi macar vreo 2 saptamani cum e.
Cumnata mea povestea de nepotica ca ii pare rau ca nu a dus-o mai repede la cresa. A ajuns sa nu vrea sa stea decat cu mamica ei, iar cand au incercat ai mei sa o ia sa stea cateva zile la ei, i-a fost rau si a vomat intruna...a doua oara a fost la fel...ca apoi sa zica nepotica ca daca fetita e fara mami, i se face rau si vomita...Ea are acum 2 ani jumate.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra Da, Nafi, il musca pe preot de mana...dar asa face si cu noi...am impresia ca il deranjeaza gingiile, de l-ati vedea cum se arunca la mana noastra sa o muste...e de coma!!! In poza 44, il miruia, dar el i-a luat preotului mana si si-a pus mirul in gurita, se diversifica si el ca citeam acum si de Ina, care a trebuit sa se intoarca la munca...eu la ce servici aveam, cat era de stresant si cu stat peste program...nu m-as intoarce de nici un fel Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
Daca se da la maini tot e bine! Riccardo ne prinde cu mainile de gat si ne musca de fata! iti inchipui daca ii face faza asta si preotului!
Plus ca acum mai si scuipa ca o foca!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina NAFI - Nebunatico, iti place nitel movul, ai? Hainele preotului, alea de-ti placura sunt: EPITRAHIL-ul si FELON-ul. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
wow...parca vorbesti din carti de chimie!
E..hee..daca imi place mie un pic de mov tot e ok ca-s om de rand... ideea e ca-i place si popii!
mersic de raspunsuri!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
miria_cristina spune:
INA -
ATB - Pe mine sa nu ma bagi in categoria mamelor curajoase La 2 ani am avut o tentativa sa o duc la gradi cu program scurt, doar ca era innebunita dupa copii si vroiam sa se joace, dar am intrerupt dupa o luna pentru ca mi-a facut pneumonie.
Pana s-a facut ea bine a venit iarna si n-am mai dus-o.
Iar eu pentru ca simteam ca n-am aer cand ma gandeam s-o dau asa mica printre straini si la gandul ca o viata se va tot scula dimineata si va avea timp de toate, am facut intrerupere un an de la servici si am stat cu ea in continuare.
Mi-a fost greu, dar imi iubeam mai mult copilul.
La 3 ani am dat-o din nou si desi am patimit cu ea, am incercat s-o integrez cat s-a putut. La noi problema era desele viroze care se complicau mai mult decat la ceilalti copii. Mergea 3 zile si statea acasa 3 saptamani.