Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina ALINA - Sunt tare dragute fetele tale! Cred ca sotul meu daca mai avea o fata era euforic non-stop de fericire. Si sa nu te sfiesti sa faci ce consideri tu in privinta fetelor. Daca avea caciula si era cald te duceai si i-o dadeai jos. Nu astepti, ca nu intotdeauna ai prilejuri. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Nu ma sfiesc deloc..fac ce consider.
Asa e, trebuia sa ma fi dus sa-i i-au caciula..dar imi era, sa nu interpreteze intr-un fel educatoarea..si sa se supere.
Ieri era frig, si n-avea caciula.. ii daduse educatoarea (nu cea din poza)..si un rucsac cu 2 blocuri de desen, culori, carioci, acuarele..toate noi..dar azi ca era m bine tot i-a pus caciula..in fine.
Merg sa schimb un pampers kkcios.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
oanaiacovita spune:
Salutare si de la noi!
LML Justina
Am pus si noi poze, merg sa ma recuperez.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
jeni_h spune:
Servus mamici si pitici
va ro frumos sa scuzati lipsa de pe forum de aproape o saptamana (asta in caz ca mi-a simtit careva lipsa ) dar am avut parte de o saptamana .... Saruta mea nu mai doarme noptile . Cred eu ca-i din cauza dintisorilor. Este tare maraita si destul de agitata, numai noaptea. Bine, si ziua ma freaca dar parca nu-i acelasi lucru. Multumesc Lui D-zeu ca noaptea trecuta nu s-a trezit decat o data la 1 si apoi la 5.30. Asa da!!! Toate zilele astea parca eram . Gata cu vaicareala
Ioanact sa va traiasca mica printesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii in continuare
si si pentru toti sarbatoritii si sarbatoritele care s-au serbat cat am lipsit noi!
Miria, fataaaa bine ai revenit Mai ai cafea facuta, chiar si rece.....am mare nevoie, pic
Stanucel si eu imi plimb mandra prin IOR cateodata. Si Greenfrog tot pe acolo. Ce zici, punem de-o intalneala? Eu merg mai des prin Titanii
merg sa incerc sa mai citesc ce ati mai scris , am citit dar nici macar pe diagonala, mai mult in zig-zag
va pupacesc si "I'll be back , soon"
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#
miria_cristina spune:
JENI - Am cafea si daca n-am fac, din aia "lunga" de seara, ca aia "tare" se serveste numai dimineata.
Ce ferice de voi ca va puteti grupa!
Auzi, cand incepi serviciul sa-ti vin pe cap? Ma primesti si cu fii-miu?
oanaiacovita spune:
Bun, in primul rand am vazut toate pozicil: Mariuca mea draga, ochioasa si frumoasa , Maya sufletel iubit, Sara in iarba, Gia in bouncer si cu tortul, Robin cu fatuca lui dulce, de revista nu alta, Denis si Nick la mare si in oras, Alessandro pe plaiuri mioritice, Albert - un adevarat cavaler, Briana la bunici, Mara scumpica, Adelina si fratele ei cel mara (wow ce baiat mare ai Stanucel ), Ioana si Justina sarbatorita. Toti sunt unul si unul, nu ma satur sa ma uit la ei.
Lara multumesc mult pentru cuvintele frumoase. Mi-au mers la suflet. Asa e, trebuie pentru puiul meu, sa redevin optimista incurabila ce sunt.
Denisa si mie imi trebuie un carut mai usurel si tot la Chicco ma gandeam. Sa reusesc sa il vand pe asta ce il am.
Ramy nu eram chiar in butoi, era o acuta stare de lene.
Andra m-am dus expres sa ma uit pe cutie sa vad daca scrie de gluten. Nu scrie nici ca are, nici ca n-are. Sunt de la 6 luni si zic eu ca e ok de acum sa introducem cate un pic si de gluten. Eu ii mai dau cate o coaja de paine la masa cand mancam noi si baleste in fata mea.
Alina si eu visez multe fete de pe forum, dar pana dimineata uit.
La discutii cu cresa/camin/gradi nu ma bag. Eu toamna viitoare o sa incep sa il duc cate o ora doua la inceput. Nu am alta alternativa si va trebui sa se obisnuiasca. Doar ca o voi lua treptat si probabil de la 1 ian 2012 sa ma duc la lucru. Ca ce mi-e Ianuarie, ce mi-e februarie.
Adriana off, imi pare asa rau pentru Nick. Sper din suflet sa se acomodeze, ii va fi mai bine printre copii.
honeybaby spune:
Oana - si tu esti multumita de pierre cardin de nu mai poti ??
Pe 1 ian nu te primeste nimeni la munca
Alina - imi place mult de Justina in ultima poza
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Intrebari pentru ca nu se poate fara :
1.De cate zile trebuie sa fie ouale sa le putem da bebicilor. Stam de 3 zile, asa-i?
2. In ziua cand ii dau ou, nu ii mai dau carne?
oanaiacovita spune:
citat din mesajul lui honeybaby Oana - si tu esti multumita de pierre cardin de nu mai poti ?? Pe 1 ian nu te primeste nimeni la munca Alina - imi place mult de Justina in ultima poza Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
De Pierre Cardin nu e vorba ca nu sunt multumita, dar as vrea sa il dau pentru ca in scoica nu mai incape mult, iar landoul nu l-am folosit deloc. SI e pacat sa stea degeaba. Asa, daca l-as vinde, as lua s scaun de masina si un carut mai usurel. Ca spatele meu incepe sa faca figuri mari.
Bine bine, 3-4 ianuarie cand o fi.
andra_s spune:
offf, atb, ma pun in locul tau si inteleg ca-i greu sa-l lasi pe Nick la cresa, uite o imbratisare sa te mai imbarbatezi putin
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
jeni_h spune:
citat din mesajul lui miria_cristina JENI - Am cafea si daca n-am fac, din aia "lunga" de seara, ca aia "tare" se serveste numai dimineata. Ce ferice de voi ca va puteti grupa! Auzi, cand incepi serviciul sa-ti vin pe cap? Ma primesti si cu fii-miu? Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Serviciul nu-l incep curand ca n-am chef , cu toate ca am un job ok.
Daca ai chef sa ne vedem, ne vedem! Noi, adica eu si cu fiimea, hoinarim mult. Pun piticania in masina si ....te miri pe unde ajungem. Asa am invatat-o de micuta, la hoinareala Doua zile la rand am bantuit prin Afi Cotoceni, asa ca....da un semn cand vrei
http://picasaweb.google.ro/sclipiciosi2010/SarahMariaByJeniH#