Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 21
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra ciao,fetelea scriu repede ca al meu butoneaza tastele din ce am citit pana acum: va multmim de urari si va servim la un tiramisu, dar mai tarziu cand ajunge sotul de la munca, ca el il face CORIMAMI, daca intrebi de Aramis, eu am comandat mai mult de o gramada acum cand am fost acasa si sunt superbe, si pret si calitate! Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
hi, poate imi spui si ime ce ai comandat fain de la aramis.. eu as mai face o comanda ca va veni tatal meu in iarna cred, mersi.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
carmickey spune:
briza,fetelor cele care au bebelusi cu dintisori...ce le-ati dat in afara de dentinox...ma dispera,il dau degeaba dentinoxul...nu tace nici afara,nici in casa....
beau trei cafele pe zi...sper sa rezist
maine facem 5 lunite mergem la pediatru,pentru consult,cantarit,masurat...
plec la ea...
o seara buna si o noapte cat mai buna si linistita sa aveti...
FILMULETE
POZE
mamica de adelina 16.04.2010 :)
briza_marii spune:
Eu ii mai dau 3 granule de chamomilla ch 9 dim si la pranz si ch 15 seara. In 2 seri i-am dat si 2.5ml de nurofen. Cu nurofen a fost cel mai bine, ca a dormit toata noaptea linistit. Din pacate medicul mi-a zis sa nu ii dau mai mult de 3 zile la rand. Vezi ca, chamomilla asta e remediu homeopat si nu se gaseste decat la farmaciile homeopate. Sotul merge la helpnet iancului (pt noi e f departe) si ii ia mai multe tuburi odata ca sunt ieftine, in jur de 6lei, parca, si sunt 80 de granule/tub
Si eu beau 2 cafele pe zi + pepsi/cola..mai rau e ca ma lasa nervii si sunt tare irascibila si il iau pe sot la 11 metrii cam zilnic
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
LAlexandra spune:
CRISTINA, iti trimit acum pe mail ce am comandat.
Primele sunt pentru fetita nasei noastre, care are imediat un an, iar restul sunt pentru Alessa. Unele nu le aveau pe stoc, dar nu-i bai, ca macar asa nu a fost comanda exagerat de mare
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
LAlexandra spune:
Va rog frumos, ma poate lamuri cineva de diferenta intre scaunul Chicco Polly si Chicco Polly Magic, in afara de pret si de faptul ca al doilea se poate folosi de la 0 luni...mai stiti daca e vreo diferenta?
Stiti ceva de scaunele Peg perego? sau mai stiti alte scaune bune?
Mersi fetelor!
Va rog....pana nu DISPER...am fost nevoiti sa incepem diversificarea, nu va mai explic acum pt ca e total diferita de tot ce am citit. Ideea e ca nu vrea lingurita, decat vreo 5-6 lingurite, care si alea le da mai mult pe jos...si in disperare am incercat sa ii pun in biberon, sa vad daca e gustul de vina...si culmea, de acolo mi-a mancat tot (habar nu am cum, ca el papa doar san, deci nu ii dadeam biberon)....Acum, VA ROG, spuneti-mi cum sa procedez, cum sa incerc si cat sa am rabdare pana voi reusi sa ii dau cat de cat sa pape?
Specific ca doar o singura masa ii dam acum, la ora 12, si asta mai mult timp, apoi ne face schema cum trecem la a doua masa.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Ina_3040 spune:
azi am papat prima data fructele, sa va zic reteta ce mi-au facut-o astia aici:
sucul de la o portocala + jumate de banana + un mar + un biscuite special fara gluten le-am facut in mixer ca un piure lichid. I-a cam venit inapoi, cred ca acidul de la portocala, in weekend ii fac fara portocala.
voi dati spanac deja, ceapa sau ardei gras? eu pana acum am dat doar cartof, morcov, dovlecel si pastarnac dar as vrea sa mai variez.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
Ioanact spune:
Buna seara, fetelor!
N-am reusit sa citesc m nimic din urma..am vazut in fuga' mesajul Adrianei... scuze, dau mielul ca l-am botezat pe Denis Alin.
Eu cu Justina suntem afara, ea a adormit in carut.
Iesisem sa o lasam pe Ioana sa doarma. Neavand inca soba (decat jum) se aude in camera Ioanei.
Asa...
Dupa cum am zis am inceput diversificarea , s-a cam strambat.. dar jncet incet ii va placea.
Edit: dupa ce-a papat 2 lingurite a facut si kk. Stiu ca e laxativ cartoful, dar din 2 lingurite? Dar la stomacul ei...
Vineri facem vaccinul si tot at o cantaresc.
Merg sa m citesc din urma.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
bordeancavio spune:
briza, homeopate mai aveau la helpnet de la romana (cum mergi spre amzei) poate mai au. sau intreaba la farmaciile catena daca iti poate aduce un anume homeopat la comanda. mai practicau.
pupici!!!!
va pup pe toate si pe toti iepurasii, incerc sa mai citesc un pic, macar ultimele paginii, sa mai vad ce faceti.
noi suntem bine, am scapat de raceala, eu mai am putin, bebe nu. mai iesim pe afara, sau ne jucam in casa, radem, gangurim, avem energie mare.
pupici!!!!! si multumesc mult pt urarile de ziua mea. nu am avut timp sa intru atunci, poate un pahar de sampanie acum, vrea cineva???
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
sanzi spune:
Buna seara, mamici!
LAlexandra, eu zic sa ai rabdare cu lingurita, sunt copii care accepta mai greu, dar se obisnuiesc ei. Si Mara facea la fel, desi e cu doua luni mai mare decat Alessandro. La inceput din 6 lingurite, 5 si jumatate erau pe fata, in nas, in urechi, in par, oriunde. Ea deschidea gura, dar nestiind sa manance din lingurita, lasa sa curga tot pe ea, apoi intindea cu mainile. Dezastru!
Am intrebat si eu fetele, apoi am crescut un pic consistenta, ii dau un piure dar foarte subtire, nu zeama goala si am incercat in fiecare zi. Ii dau cate putin, doar pe varful linguritei, ii dau si ei o lingurita in mana, sa nu traga de a mea, ii cant, ii distrag atentia cum pot, ca altfel nu vrea. Dupa o luna am reusit sa cresc cantitatea de piure de fructe la 120 ml si supa crema de legume la 50 ml pe zi. Sunt multumita, acum inghite bine, nu se mai murdareste toata, de-asta cred ca se va obisnui si baietelul tau.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
honeybaby spune:
schimb capitolul
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna