Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multi ani, Ate! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie si de toti cei dragi!
[ted]nafi multumim!
Azi nu m e sarbatoare.
Chiar asteptam ziua, ca am avut de spalat.. 2 masini am spalat.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA [/red] (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

54

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Urez si eu LA MULTE LUNITE iepurasilor sarbatoriti azi: ROBIN SEBASTIAN, DENIS ALIN, EVA IOANA SI ALESSANDRO!!! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.

LA MULTI ANI, ATE! Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie!

Andra, asa este, arata ca un cos bibuta Marei de la nasuc, eu m-am mirat, nu stiam ca poate avea cos asa mica. Oricum, vad ca e spre vindecare, facuse mititica unul si deasupra buzei, nu stiu de ce a atins... Si eu lucrez tot la o banca, dar sigur nu la aceeasi la care ai lucrat tu, pt ca atmosfera era cu totul alta. Pana in 2009 cand a inceput criza asta, era ok, chiar imi placea. Apoi s-a stricat totul, presiunea era prea mare, sper ca pana ma intorc eu sa se schimbe ceva in bine. Problema e ca de cand o am pe Mara prioritatile mele s-au schimbat. Nu mai pot sa imi petrec 10 ore pe zi la serviciu, iar cand vin acasa sa stau tot cu stress.

Ma uitam acum la un reportaj despre bebelusii care au supravietuit in incendiul acela si acum sunt aproape vindecati. M-au impresionat asa de tare, nu-mi vine sa cred cata rezistenta si putere poate sa fie intr-un bot de om. Unul dintre ei avea doar 900 grame la nastere, iar acum are 1400, in ciuda a ceea ce a indurat. Cum are Dumnezeu grija de ei...

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput