Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
miria_cristina spune:
LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI!!!
Iertare ca nu-s pe faza la capitolul urari!!
Stiu ca e nedrept sa uita, dar zau daca e cu intentie!
iliraluca spune:
Ba o sa fiu soacra da' din aia buna si o sa barfesc soacrele mari.
Avem cativa pretendenti da' de un petit frumos asa, organizat nu am avut inca parte. Stii pe cineva ?
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
miria_cristina spune:
ILEANA - Pai, pe la mine circula niste zvonuri cum ca un baietel blondut si oaches asteapta sa-i creasca dintocii ca sa-si ia inima in ei si sa peteasca fete frumoase.
Iar tu ai grija, ca cica sunt mai multe fete decat baieti. Sa fii pe faza, ca partidele bune sunt la inceput!
Cat priveste barfa soacrelor mari, eu visez sa dau de o soacra cu care sa barfesc eu. Iti imaginezi doua soacre ce pot debita?
honeybaby spune:
Miria - nu te scoatem din gasca. Te asteptam si pe tine.
Daca tu punem de o intalnire.
Deci Annya a fost la botez. A fost botez de artisti ?
Cum adica nasi sunt tineri si familisti ? voi sunteti batrani si ne ?
Ina- fericitari pt mama
Ma doare capul de mor....
ma duc sa sterilizez
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
ah am uitat
Miria- la noi la odisee sunt mai multi baieti decat fetite
miria_cristina spune:
DENISA - Taci, mai, nu mai da din casa ca-s mai multi baieti!
Aa, stiu de ce zici asa, esti invidioasa ca nu te peteste fii-miu. Fata, pai, el e bagabond de mic a pus ochii si pe Maya. (Scumpul, mamii, e asa cuminte!!!)
Cu tine n-are treaba ca esti batrana pentru el.
Zic de nasi ca-s tineri, pentru ca Alexa are inca 20 si ceva de anisori fata de noi, cei trecuti.
Atunci punem de-o intalnire cat o mai fi frumos cu catel cu purcel, da?
iliraluca spune:
Aha Cristina, deci asa. Ma imbarligai ca sunt mai multe fete. Zici si tu ca sunt noua pe aici si pun botul repede. Denisa, bravo, sa stea ei la rand dupa fetele noastre frumoase si mai mult, sa se uite si la noi ca stii cum se zice, sa se uite la mame ca asa se fac si fetele la batranete. Doua zvelte si frumoase ca noi , unde mai gasesc ei?
iepurasii cuminti.
honeybaby spune:
Ileana - tu o fi zvealta dar eu am celulita straturi - straturi cum are ceapa foile
iliraluca spune:
Ziceam asa de ochii soacrei mari, pe la suprafata, in poze si cu haine pe noi. Asa si noi ne laudam cu diverse celulite, vergeturi si altele dar na, sa nu stie cuscra.
miria_cristina spune:
Recunoasteti ca nu sunteti perfecte ca mamele de baieti? Dar pentru ca sunt fata buna va divulg si voua secretul: cu cat aveti mai gros stratul de grasime cu atat mai neridate si mai fara celulita veti fi, ca se intinde pielea.
DENISA - Mai faceti plimbari prin Herastrau, ca in WE e concert la gradina de vara. Eu mor de ciuda ca nu merg, dar nu pot cu 2 copchii in carca. Cu 1 mai merge, dar cu 2 deja e stresul prea mare.